Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 527
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Разменям  SEPHORA COLLECTION Skin Perfect CC Cream SPF 20 - от размяна - 1/2 от количеството е налично/.

Напомням Wink

Аз досега не съм имала проблеми с размените, лошото е, че при такива случаи, като със Суити, ставаш подозрителен към новорегистриралите се, а със сигурност не всички са недобронамерени Confused Мен продължава да ме дразни постоянството, с което ми се предлага абсолютно неравностоен продукт на предлагания от мен - не държа да цепя стотинката на две, но не може напр.  да разменяш червило на Ив Сен Лоран и в замяна да ти предлагат продукти на Есенс и ДМ Confused

# 151
  • София
Съжалявам за премеждията ви момичета! Tired

Бисквтика само в допълнение на твоят пост, на мен пък са ми най-любими постовете:
Предлагам неупотребяван молив за вежди/ очи на флормар и пр.. от тоя сорт...
Търся си метеорити, примерно! #Cussing out Joy

# 152
  • Велико Търново
Съжалявам за премеждията ви момичета! Tired

Търся си метеорити, примерно! #Cussing out Joy

Ама и с елемент на спешност Wink

# 153
  • София
Разменям Clinique redness solutions soothing cleanser. Отворих го тази вечер и съм го пробвала веднъж. Консистенцията му е крем-гел. Търся друго почистващо, което прави пяна (пробвано) или скраб на Clinique.
Снимка на Clinique

и добавям за размяна мостри от Tonymoly Dual Effect Sleeping Pack

В замяна търся мостри от друг азиатски продукт - серум или крем.

Червило MAC Viva Glam Rihanna само пробвано РАЗМЕНЕНО

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 05:41 от Lodsi

# 154
  • София
Кой е Opi JINH?

# 155
  • София
И кво се получава сега, явно трябва да разменяме само с хора, които "познаваме" добре от форума?! Crossing Arms

# 156
Разменям :

ФДТ на Mayballine Affinitone, цвят 30 Samd Beige - пробван е веднъж на ръката.
Блясък за тяло на Wetnwild - Mega Shimmer цвят 11 white glow - нов, не използван.
палитра сенки 120 цвята - използвани са само някой от цветовете.
Крем сенки на Manhattan от серията Couture carnival - кафяви ползвани броени пъти.
Бял молив за очи на NYX - Face Art Sl.04 Pure White - ползван два пъти
Златист молив на Golden Rose номер 406 Glitter Eyeshadow - ползван 3- пъти най-много.
Червило на Golden Rose от серията с черните гилзи номер 53 - ползвано броени пъти.
Сянка на Инглот D.S. 471

Всичко неща който предлагам са в срок на годност и са малко ползвани просто са ми излишни.

При интерес ще пратя и реални снимки.

Съгласна съм да дам няколко неща за едно нещо, стига да ми хареса.
Много ми се иска молива на NYX да го заменя за джъмбо молива им, но ще разгледам всякакви предложения.
Предлагайте смело.

# 157
  • Sofia
И кво се получава сега, явно трябва да разменяме само с хора, които "познаваме" добре от форума?! Crossing Arms
Това няма да е честно спрямо други момичета, които не ходят по вашите срещи , но въпреки всичко са добросъвестни и искрено вярват , че на тоя свят безплатен обяд няма... ooooh!

Визирам и себе си дори. Аз се запалих по хубава козметика от няма и година и се случва да имам несполучливи попадения, защото не съм още "в час" с нещата. Както се казва още се уча и нямам в арсенала си кой знае колко количества декоративна козметика. Опитвам се да си набавя най-обсъжданите неща и тук искам да благодаря на много момичета благодарение на които имам вече продукти , който за ми повече от незаменими   bouquet

# 158
  • София
Права си. Peace Разсъждавам от гледна точка на "парила се" с размени. Имаше преди предложение, при размяна с нов потребител да праща първо той. Звучи ми най-разумно.

# 159
# 160
  • Sofia
Или да става лично. Аз така ще се чуствам най-сигурна. Лошото е, че момичетата са от цяла България и по целия свят  Grinning

# 161
  • София
Или да става лично. Аз така ще се чуствам най-сигурна. Лошото е, че момичетата са от цяла България и по целия свят  Grinning

За момичетата от София, трябва да ви светне лампичката, ако някой не иска лична среща...

Аз да си призная от много отдавна разменям само с момичета с които се познаваме. С непознати сме разменяли разни дреболии.

Сега като се замислих разменям основно с Пепи, Аленка и Плачолина  Laughing

# 162

Аз да си призная от много отдавна разменям само с момичета с които се познаваме. С непознати сме разменяли разни дреболии.

И с мене си разменяла.  Crossing Arms Още се радвам на Карго палитрата.  Laughing

За мене няма значение лична среща ли е, от Варна ли е и подобни. Има хора, които знам отдавна тук и съм преценила, че мога да им имам доверие. Всъщност повечето са такива. С нови потребители не бих разменяла и това няма нищо общо с честност, справедливост и т.н.

# 163
  • Sofia
Или да става лично. Аз така ще се чуствам най-сигурна. Лошото е, че момичетата са от цяла България и по целия свят  Grinning

За момичетата от София, трябва да ви светне лампичката, ако някой не иска лична среща...

Това си е дискриминация  Laughing

# 164
Здравейте! Включвам се отново със:
-Clarins Instant Smoot perfecting touch () ОТПАДА
Скрит текст:
-Essence I love stage eyeshadow base
Скрит текст:
-L'oreal Caresse in Romy
Скрит текст:

Добавям и два цвята от тези сенки на L'oreal в златно и сребърно
Скрит текст: