Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 505
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
Разменям :
CHANEL beige powder № 40
GUERLIAN  perfection foundation -05
Revlon coclor stay - 330 tan

при интерес пращам снимки Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 15:06 от flowerbomb

# 226
  • София
Подарявам:

Талон за 25% отстъпка на продукти на Мax Factor. Талонът важи само в магазини Lilly и то в периода 01.04.2014г. - 30.04.2014г.

Молив за вежди Flormar No. 402 (Нов)
Снимки: без светкавица в ляво и със светкавица в дясно.

Момичета, талонът изтича след по-малко от 10 дни. Наистина ли никоя не иска да се възползва от него? Подарявам го! Всъщност доколкото знам спиралите на Max Factor са намалени в Lilly, но талона може да се използва и за други техни продукти.

# 227
разменям
Метеорити от новата формула 04 Doré, само пробвани
Скрит текст:

Желе Ести Лаудер Shimmering Sands, слагано броени пъти
Скрит текст:
РАЗМЕНЕНО

Скинфиниш Mac center of attention, също ползван броени пъти
Скрит текст:

NARS Hungry heart Хайлайтър, използвани са между 10 и 20%
Скрит текст:

Палитра сенки Too Faced Joy to the girls без спиралата, някои цветове са ползвани.
Скрит текст:

РАЗМЕНЕНА

Ciate Antique Brooch, слаган веднъж
Скрит текст:

Collistar бронзант и хайлайтър в едно. От размяна ми е, но така и не започнах да го употребявам.
Скрит текст:
РАЗМЕНЕНО

Всичко, което разменям е на 100% оригинално, повечето ми неща са купувани от чужбина. Метеоритите ми се иска да разменя за по-светъл тон!!!!!

Тук имам още дузина предложения за размяна
http://petrina.snimka.bg/business/razmeni.768638

Търся NARS Orgasm, както и бялата пудра на NARS. Сенки The Balm, Lorac, Шоколадовата палитра на Too Faced, Naked 3, добър хайлайтър със силно мокър ефект. Бих разменила и няколко неща за един продукт, ако е на по-висока стойност. Не търся спирали и фон дьо тени. Моля ви за равностойни предложения!
Simple Smile

# 228
Здравейте,разменям:

Clinique-може да се каже нов,не си личи тестването

Guerlain Meteorites-отново само тествани,много лъскам май са ми светли  newsm78 РАЗМЕНЕНИ

Търся по-тъмни метеорити и каквото предложите,предпочитам лична размяна за София.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 10:20 от bebautiful life

# 229
Ето и моите неща за размяна:

Guerlain by Emilio Pucci - запазен
Скрит текст:
Бронзъра е ползван малко, ружа - малко повече
Mac Style blush
Скрит текст:
Останало е количество около половината
Too Faced Pure Bronze mineral bronzer with crushed fresh water pearls
Скрит текст:
Ползван веднъж
Clarins Everlasting Foundation 112 Amber
Скрит текст:
Ползван не повече от 5 пъти
Clinique Even Better 05 neutral
Скрит текст:
Останало количество около 2/3
Chanel Mat Lumiere 50 Naturel - запазен
Скрит текст:
Ползван не повече от 10 пъти, изглежда пълен
Max Factor Facefinity 55 beige
Скрит текст:
Останало количество около 3/4
Revlon Colorstay 330 Natural Tan
Скрит текст:
Ползван само веднъж
Скрит текст:
Garnier BB Cream combination/oily skin - light и medium
Скрит текст:
Светлия - останало количество около половината, Тъмния - около 2/3
La Roche-Posay Hydreane BB Cream - Light
Скрит текст:
Останало количество около 2/3
Garnier 5 sec Perfect Blur
Скрит текст:
Ползван веднъж
YSL Rouge Volupte #8 Fetish Pink
Скрит текст:
Останало е около 3/4
Sleek Blush - Rose Gold - запазен
Скрит текст:
Само суочнат

Не търся нищо конкретно. Предпочитам декоративна козметика за лице (база, фдт, пудра, руж, хайлайт),червила и четки за грим, но ще разгледам всякакви предложения.  Hug Предпочитам да разменя няколко неща наведнъж.  Peace
В процес съм на разчистване, така че ще качвам всичко постепенно. Към което няма интерес ще пусна в Ибей.
Чета от телефона, но мога да отговарям само вечер, затова ако съм пропуснала да отговоря, моля пишете пак!

п.п. Намирам се в Англия и пощенските разходи са малко по-скъпи, имайте предвид!

# 230
Разменям чисто нови четки Zoeva - 110, 125, 223, 228. Повтарят ми се Simple Smile.
Евентуално бих разменила и метеорити, 01, старата формула. С приятелка разделихме 1 опаковка. Моите не са в оригиналната кутийка (в стерилна нова кутийка от аптека са), точно половината от количеството са (делихме ги по брой и цветове Simple Smile). Моите са ползвани 2-3 пъти, купувани са от feelunique преди няколко месеца.
Не търся нищо конкретно.

# 231
ТЪРСЯ 224 на Зоева!

# 232
  • Австрия
Aктуализирам:

CC cream Clinique superdefense - light - слагала съм 2 пъти, имам достатъчно ФДТ-и и ББ-та с по-удачен за мен цвят. Кремът е подходящ за всеки тип кожа, oilfree и SPF 30  Peace

Още:

Околоочен крем Lierac Dioptigel - пробван е в разстояние на 3 дни.

Скрит текст:

Околоочен крем на La Roche-posay - пробван е в разстояние на 3 дни, достатъчно, за да разбера, че не е достатъчен в борбата с моя проблем (подпухване).

Околоочен крем Eluage Avéne:

Скрит текст:

Oколоочен гел на Тalika eye detox:

Скрит текст:
, пробван 3 пъти.

Крем-лосион BioXet (hair reducing body cream)за редуциране на нежеланото окосмяване по тялото - изразходвала съм макс 20мл от тубичката, която е 130мл. и внезапно се реших на съвсем различни, крупни мерки за трайно обезкосмяване  Blush

Цветни спирали за мигли на maybelline mascara colossal volum express:

Скрит текст:
лилава

Скрит текст:
тюркоазено синьо

При желание и необходиност мога да направя снимки на цвета върху четчиците на спиралата или върху мигли.

Спиралите са ползвани по веднъж  Peace За съжаление тюркоазеното не ми 'отива' - твърде ярко и в посока синьо и 'се бие' с цвета на очите ми, а лилавото е в посока люляково, а не в желаната от мен виолетово  Crazy

Четки на zoeva:

315 за очна линия, чисто нова, непробвана
317 (wing liner), също нова.

Минерални прахообразни ружове на zoeva:

Soft Romance

Hint of Rose

пробвани по 1-2 пъти.

Моливи:

Catrice kohl kajаl бял, ползван 2-3 пъти, неподострен.

Скрит текст:

Черен молив за очи на Clinique - cream shaper for eyes, 01 black diamond:

Скрит текст:
swathes от интернет.
Моливът е подарък към спирала за мигли на Clinique, ползван е, дължината му е към 11см.

Бих се зарадвала на размяна с продукти на Filorga, Talika (подхранване на мигли), Аrtdeko (грижа за ноктите), както и на цветни спирали за мигли.. Всъщност, отворена съм за най-различни предложения (не само козметика, а и лакове за нокти, парфюми) и ще отговоря задължително  Peace

пп. Да допълня: до средата на май месец предлагам улеснение за намаляване на пощенските разходи от БГ в моя посока т.е. да се пращат на бг-адрес (майка ми ще идва в края на май и може да се праща до нея - в страната, а не за чужбина) Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 08:08 от DimS.

# 233
Разменям :
1. ФДТ Ревлон Color Stay 180 Sand Beige - купен преди малко,но не прецених цвета и се оказа,че ще ми е светъл
2.BB Missha NO.23 - нов,само пробвам
3.Avene Cleanance Gel - повече от половината
4.Avene Thermale Spring Water - използвана 2-3 пъти

Търся : ФДТ ( по принцип си търся Ревлон 320 или 330 ),четки за грим и всякаква декоративна козметика стига да ми хареса Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 12:50 от mishka19992

# 234

Разменям :
CHANEL beige powder № 40 -РАЗМЕНЕНА
GUERLIAN  perfection foundation -05
Revlon coclor stay - 330 tan- РАЗМЕНЕН

при интерес пращам снимки Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 15:41 от flowerbomb

# 235
разменям пудра Dior №150 Jasmin,антицелулитен крем Pernula Maris,крем и тоник на Шисейдо,червило на Pupa.При интерес ще пращам снимки на мейл,защото незнам как става тук качването.

# 236
  • София
Разменям:

1. Mary Kay NouriShine Plus блясък за устни, цвят корал.  Само пробван. Не е моят цвят.
2. Deborah Glossissimo №6 блясък - 2 пъти ползван

3. Alverde Lidschatten quattro chocolate сенки за очи - само тествани

4. MaryKayAtPlay сенки за очи - ползвани 5-6 пъти

5. Mary Kay Time Wise комплект овлажняваща гел-маска 21 мл. и овлажняващ тоник 26 мл.- нов
РАЗМЕНЕН

6. Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Ultra and Firm Moisture CreamSPF30 (7,5 ml) - нов

7. La Roche-Posay Lipikar Lait липидовъзстановяващо мляко за тяло против сухота (15 мл) - ново

8.Belera Mary Kay EDP - 48/50 мл.
http://www.fragrantica.com/perfume/Mary-Kay/Belara-3449.html

# 237
  • Belgium
За размяна body butter на The Body Shop - Vanilla Bliss (ползвано 2-3 пъти) - разменено

# 238
Разменям скинфиниш на МАС - Soft & Gentle, пробван един път, изглежда си нов.
Ще отговоря на всяко предложение, предпочитам продукти подобен клас.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 15:44 от kisha855

# 239
  • Бургас
Търся палитра на urban dekay   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт