Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 518
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета. съжалявам да прочета, че и тук се случват злоупотреби. Все пак отдавна се канех да пусна моите неща за размяна, дано да си харесате нещо Simple Smile

Размяната на продукти за нокти е в друга тема.

Извинявам се, бях мернала, че някой търси лакове за нокти в тази тема.

П.П. Опитах да го изтрия, но не мога Sad

# 136
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
При интерес ще дам подробности на лични Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 14:41 от flowerbomb

# 137
  • София
Разменям Clinique redness solutions soothing cleanser. Отворих го тази вечер и съм го пробвала веднъж. Консистенцията му е крем-гел. Търся друго почистващо, което прави пяна (пробвано) или скраб на Clinique.

# 138
  • в 1001-та нощ
Само да напомня, че Дудана /Сонатра ( newsm78 не помня точните имена) също се подвизаваше в Младост/Дружба  Thinking

Вчера с тези имена (Савина и т.н.) имаше профили във ФБ - влязох да видя дали на снимките е жената, с която аз се срещнах ..... днес вече са изтрити  Thinking

Аз подозирам и още един потребител в темата, преди време дружно решихме, че е Сонатра  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 21:51 от a.l.e.n.a

# 139
Където сме успели да намерим мултиакаунтинг, профилите са ограничени. Ако имате някакви подозрения, пишете лс на на мен или на Адри.

# 140
Боже, момичета,каква глупост щях да свърша и аз днес ....добре ,че ви чета от сутринта/само докато пия кафе на работа Wink .На мен този адрес на измамницата ми беше даден в продавалник.Оферира ми едни метеорити,дори и намалих от цената и понеже нямало Еконт около нея/единствения офис бил на 20 км/бях готова да и ги пусна по пощата.....В продавалник се подвизава с ник   RRAADDII84 и май още е активна.Ще копна съобщението
Метеорити-оригинални

rraaddii84 rraaddii84 (6)

Ок е минус 10 лв
адреса е община Панчареево обл. София с.Кривина
Утре пращаме с пощата,дай адрес за паричките,ще ти пусна и 2 лв за доставката,ако си ОК,пиши Simple Smile
Извинете ме за дългия пост!

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:35 от BG-Mamma™

# 141
Маи само на мен ми е дала този адрес на Еконт Thinking

# 142
Ето и моите неща за размяна:

Guerlain by Emilio Pucci
Скрит текст:
Бронзъра е ползван малко, ружа - малко повече
Mac Style blush
Скрит текст:
Останало е количество около половината
Too Faced Pure Bronze mineral bronzer with crushed fresh water pearls
Скрит текст:
Ползван веднъж
Clarins Everlasting Foundation 112 Amber
Скрит текст:
Ползван не повече от 5 пъти
Clinique Even Better 05 neutral
Скрит текст:
Останало количество около 2/3
Chanel Mat Lumiere 50 Naturel
Скрит текст:
Ползван не повече от 10 пъти, изглежда пълен
Max Factor Facefinity 55 beige
Скрит текст:
Останало количество около 3/4
Revlon Colorstay 330 Natural Tan
Скрит текст:
Ползван само веднъж
Скрит текст:
Garnier BB Cream combination/oily skin - light и medium
Скрит текст:
Светлия - останало количество около половината, Тъмния - около 2/3
La Roche-Posay Hydreane BB Cream - Light
Скрит текст:
Останало количество около 2/3
Garnier 5 sec Perfect Blur
Скрит текст:
Ползван веднъж
YSL Rouge Volupte #8 Fetish Pink
Скрит текст:
Останало е около 3/4
Sleek Blush - Rose Gold
Скрит текст:
Само суочнат

Не търся нищо конкретно. Предпочитам декоративна козметика за лице (база, фдт, пудра, руж, хайлайт) и червила, но ще разгледам всякакви предложения.  Hug Предпочитам да разменя няколко неща наведнъж.  Peace
В процес съм на разчистване, така че ще качвам всичко постепенно. Към което няма интерес ще пусна в Ибей.
Чета от телефона, но мога да отговарям само вечер, затова ако съм пропуснала да отговоря, моля пишете пак!

п.п. Намирам се в Англия и пощенските разходи са малко по-скъпи, имайте предвид!

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 01:45 от bebolinka82

# 143
За да се получи или изпрати пратка с БГ пощи задължително се иска ЛК. За да се изпрати пратка с Еконт трябва да има профил в Еконт, за създаването на който също е необходима ЛК.  Thinking

Адресът, на който аз изпратих беше като този на dessista:
с.Кривина община Панчарево ...

До скоро имаше профил във ФБ, но днес вече няма  Thinking

На мен никога в пощата не ми искат лична карта. Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:36 от BG-Mamma™

# 144
  • София / Перник
Боже, момичета,каква глупост щях да свърша и аз днес ....добре ,че ви чета от сутринта/само докато пия кафе на работа Wink .На мен този адрес на измамницата ми беше даден в продавалник.Оферира ми едни метеорити,дори и намалих от цената и понеже нямало Еконт около нея/единствения офис бил на 20 км/бях готова да и ги пусна по пощата.....В продавалник се подвизава с ник   RRAADDII84 и май още е активна.Ще копна съобщението
Метеорити-оригинални

rraaddii84 rraaddii84 (6)

Ок е минус 10 лв
адреса е община Панчареево обл. София с.Кривина ...
Утре пращаме с пощата,дай адрес за паричките,ще ти пусна и 2 лв за доставката,ако си ОК,пиши Simple Smile
Извинете ме за дългия пост!

Ами, да попитам тогава тази съфорумка rraaddii дали има нещо общо със Савина? Извинявам се, ако няма, просто мерки за сигурност, доколкото може да ги осъществим тук.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:37 от BG-Mamma™

# 145
Аз точно по този повод снощи се върнах назад да видя какво е предлагала Савина и забелязах, че върху снимките на продуктите и има щампа "rraaddii". Оттам е видно, че говорим за един и същи човек  т.е. съвпада с потребителското име на другата потребителка с "открадната самоличност"  Peace

# 146
  • Плевен
И на мен ми беше даден адрес в с.Кривина. Добре, че се отказх в последствие от размяната  Close

# 147
 rraaddii не беше ли потребителката с метеоритите,която дори си беше позволила да обижда съфорумка на ЛС,никои не се включи за тези метеорити да каже менте ли са и как е протекла размяната newsm78,само като си помисля как вчера разговарях по телефона с въпросната Савина и ме измами за втори път,била жертва друг път,и вчера до 14:40 непрекъснато влизаше през профила и съм сигурна че ни е чела и се забавлява ooooh!,явно няма страх и от полицията,защото вчера докато беше на линия и писах че ще сигнализирам в полицията но никакъв отговор,вярно е че има риск при всяка размяна,но сякаш съм по ядосана на себе си и наивноста си Tired

# 148
  • Sofia
Въпросната потребителка е писала и на мен . А Метеоритите без да разбирам кой знае колко изглеждат страшно менте. Аз бих разменяла само лично особено след такива случки. #2gunfire А като гледам адреса какъв е ... Това с откраднатите документи не го вярвам хич. Някой ще ти краде самоличността , за да изкяри някоя и друга пудра на аванта.

# 149
Да,същата е,мен ме нападна на ЛС и ме обижда,че съм казала,че нейните метеорити са менте,а аз само предупредих без да я обвинявам,че са менте.Получих 3-4 съобщения доста арогантни,но вече не може да ми пише гадта #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Разменям :

dupont blanc 20-25/30 с кутия
Addict 2 30/50 или 50/100
Нина Ричи Ричи Ричи 40/50 мл с кутия
Аddict shine 48/50
Kenzo Amour my love 50 ml nov
Chanel 19 poudre 100 ml, липсват не повече от 5 мл.
Aura Swarovski edp 25/30
Coco Mademoiselle edp 40-43/50 с кутия.
Комлект минита на Диор :

MISS DIOR CHÉRIE LEAU 5ml
DOLCE VITA 5ml
J'ADORE 5ml
HYPNOTIC POISON 5 ml
DIOR ADDICT2 5 ml
Лак за нокти Шанел червен и спирала бронзова от коледната колекция на Шанел.И червило на герлен 661 Рефлекс пак от коледната им колекция.
Лак за нокти на Опи CHARGED UP CHERRy ползван 2 пъти
Опи YOURE SUCH A BUDAPEST ползван 2 пъти
Орли STAR SPANGLED 4 пъти съм се лакирвала с него.
Орли LUXE 3 пъти съм се лакрвала с него
Орли Bailamos 4 пъти
Заздтавител на Еssie 2-3 пъти ползван
Opi MY PRIVATE JET 2-3 пъти ползван
Opi YOGA TA GET THIS BLURI  2-3  пъти ползван
Opi JINH 1-2 пъти ползван

Не търся лакове.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 13:00 от Nadeto...

Общи условия

Активация на акаунт