Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 525
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хахха, сигурно са ѝ разбили всички пароли и са дублирали и телефона, само и само, за да спечелят с измама употребявани кремове в БГ-Мамма  Laughing

Тук се сигнализира за подобен род измами - http://www.cybercrime.bg/bg/contacts
Ако се сезират съответните органи и започнат следствие, ние ще съдействаме с всичко необходимо  Peace

# 121
Адри́,благодаря за съдеиствието,не мисля че трябва да я оставим да се измъкне безнаказано,така всеки ще си мисли че може да взима каквото му трябва оттук и после просто да си закрива профила.

# 122
  • София
Ами доколкото ми обясни навсякъде са и били разбити паролите включително във феисбук,маи телефона бил дублиран и т.н. затова навсякъде е спряла акаунтите,и е боравила изцяло с личните и данни затова е успяла да изпрати пратки,днес щяла да ходи да се разправя в Еконт,ами не знам това което зависеше от мен го направих освен да я потърся по телефона друго нямаше какво да направя,адреса които ми беше дала на мен за пратката е:София кв. Гара Искър ул. Мюнхен 14 за Савина Иванова,иначе преди това обсъждахме като вариянт лично предаване каза ще ще и е удобно Младост,Дружба,но аз тога ва не успях за лично предаване за което сега горчиво съжалявам........
Ако някой действително е станал жертва на такава зловеща кражба на лични данни, честно казано, не мога да повярвам,  че крадецът ще краде кремчета и пудри в бг мама Mr. Green
Подайте жалба в полицията. Разбира се, че не трябва да я оставяте така да се измъква. Аман от тарикатки

# 123
Ох,не знам вече е какво да кажа в полицията взе ми стъпките на Клиник и ми даде стара пудра,сигурно ще ми се изсмеят ooooh!

# 124
  • София
На теб може да ти звучи смешно, но в полицията са се наслушали на всякакви истории. Въобще не се притеснявай. Пари си давала за тези продукти, а някой ти ги е взел чрез измама. Peace

# 125
Тук стана интересно.. Sick
Мисля преди време пак имаше потребителки които се оплакваха от девойка с ник Савина... Дано е съвпадение.. Stop

# 126
  • Sofia
Ох,не знам вече е какво да кажа в полицията взе ми стъпките на Клиник и ми даде стара пудра,сигурно ще ми се изсмеят ooooh!

кажи какъв й е телефонният номер ако мога ще се опитам да видя на кое име отговаря номера, не че ще промени това нещо де , но все пак . мога и адреса по него да разбера...

какво да кажа, такъв си е манталитета на българина, да лъже да маже и да минава между капките. Напълно те разбирам мила sweety и искрено ти съчуствам. Аз затова и нещата който не ми допадат ги подарявам я на сестра ми я на майка . Гадно е все пак козметиката е доста скъпа . Мен ме е яд като не си улуча цвят например , камо ли да ги подаря все едно на някой. Не се ядосвай всчко зло за добро. То рано или късно всичко се връща нали знаеш? Wink

# 127

кажи какъв й е телефонният номер ако мога ще се опитам да видя на кое име отговаря номера, не че ще промени това нещо де , но все пак . мога и адреса по него да разбера...

какво да кажа, такъв си е манталитета на българина, да лъже да маже и да минава между капките. Напълно те разбирам мила sweety и искрено ти съчуствам. Аз затова и нещата който не ми допадат ги подарявам я на сестра ми я на майка . Гадно е все пак козметиката е доста скъпа . Мен ме е яд като не си улуча цвят например , камо ли да ги подаря все едно на някой. Не се ядосвай всчко зло за добро. То рано или късно всичко се връща нали знаеш? Wink
Danushka Von Niccolova благодаря ти за съчивствието,наистина излиза че съм подарила нещо което доскоро самата аз едва придобих,телефона които ми даде  за пратката е ***filtered15*** ,а този на които разговарях с нея тази сутрин е***filtered16***

# 128
освен това:

John Frieda 3 day straight - използван само веднъж
http://champagneandstilettos.com/wp/wp-content/uploads/2011/05/3-Day-Straight.jpg

BB cream LÓreal Nutri Gold SPF20
http://www.eurokos.lt/wp-content/uploads/2013/11/Nutri-Gold-BB-C … Tube-562x1024.jpg

Dolce&Gabanna light blue Deodorant Stick мъжки - неразопакован
http://beautyshop.bg/userfiles/productimages/product_12641.jpg

Червило Rouge Edition Velvet, цвят nude-ist (не бих го нарекла nude)
http://i855.photobucket.com/albums/ab120/NatasjaEPB/Beauty/cover … e_zps7e6df3e8.jpg

Всички неща са използвани два, максимум три пъти.

Ще разгледам всички предложения, но най-много ще се зарадвам на хубав highlighter Simple Smile

# 129
  • Sofia
Вече си получих неизползвания фалшив парфюм от Савина.
Подадох сигнал на линка, който Адри е поставила.
Ако го направим повече потребители, може и да има реакция.

Едва ли някой от нас ще получи нещо като компенсация, дори не зная какви са санкциите за подобна измама, но все пак не е етично да се злоупотребява с доверието и продуктите на другите участници във форума!

# 130
  • Пловдив
А също другия не е задължително да е в Глобул,може да е бил в Глобул и да е пренесен към друг оператор.

# 131
Със сигурност телефона ***filtered16*** е валиден,сутринта разговаряхме от този номер Danushka Von Niccolova  Peace,:cry:,много се извинявам на всички за всичко изписано знам че темата не е за това,просто бях длъжна да разглася случилото се.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 13:34 от sweety :)

# 132
  • София
sweety, не се отказвай толкова лесно. Виж, ма6ка е подала оплакване, направи го и ти.В крайна сметка, тази потребителка действа масово така, и от потърпевшите зависи дали ще и се размине без поне едно обяснение в полицията да даде.

Няма смисъл да се разстройваш повече, каквото зависи от теб, направи го  Peace

# 133
Ще го напра,пропуснах да кажа че аз глупачката и подарък и изпратих(както правя при всяка размяна,винаги слагам по нещо малко към пратката) ooooh!,докато има наивници като мен ще има и такива като нея..... Tired

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 13:54 от sweety :)

# 134
Здравейте, момичета. съжалявам да прочета, че и тук се случват злоупотреби. Все пак отдавна се канех да пусна моите неща за размяна, дано да си харесате нещо Simple Smile

Размяната на продукти за нокти е в друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт