Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 491
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Търся интимен гел и разтвор за почистване на четки за грим без измиване.

# 302
Купена е малко след нова година, прана е два пъти, ползвана броени пъти, в идеално състояние, но ми е излишна. Сигма Ф 84

# 303
  • София
Разменям лак O.P.I - NL L30
ползван два пъти
http://www.siambrowse.com/product/opi-nl-l30-grand-canyon-sunset

# 304
  • София

И да добавя, че търся ВВ или СС крем за смесена кожа в по-тъмен вариант. Sunglasses

# 305
  • Варна
Разменям:

Chanel Peridot
Скрит текст:

Chanel June
Скрит текст:

# 306
  • София
Разменям

Купен е началото на февруари от ФЮ, ползван е с неговата шпатула. Снимки, за количеството ще пратя на лични, но при всички случаи е пълен на 4/5 от обема си.

# 307
Разменям:

1. Yves Saint Laurent Perfect Touch Fond de teint pinceau eclat bio-protection UVA, 40 ml - No. 5 Pêche

Скрит текст:

Чисто нов фон дьо тен, неотварян, непробван, четчицата му е фабрично чиста.

Не знам обаче срок на годност и не помня кога съм го купувала - във всички случаи преди известно време, възможно е това време да е 2-3 години.

Бих си го ползвала с удоволствие, още ползвам от време на време № 7 (Beige rosé - бежово с розов подтон), който със сигурност съм купувала преди поне 5 години и нищо му няма  Shocked, но когато съм решила да си подновявам запасите, съм сбъркала и съм купила № 5 (Pêche - Праскова), който предполагаемо и доста вероятно ми е светъл.

Опаковката се използва изключително дълго, защото е голяма и разходът е много икономичен - човек може да очаква, че като се слага с четчица, отива много материал, но нищо подобно.

2. Skin 79 Super BB SPF 50+ PA+++ whitening

Скрит текст:
Това е ВВ крем с висок фактор. Само е пробван, т.е. помпичката му е натискана 1 или 2 пъти, не повече, общо да е излязло колкото грахово зърно крем. Опаковката е 40 г. Срокът на годност е 22.3.2015 г.

Търся само Guerlain Météorites - Метеорити на Герлен - предимно Teing Beige от старите или номер 2 или 3 от новите, но ще разгледам всякакви предложения за метеорити, вкл.от по-стари серии, или компактни.
При нужда имам какво да добавя към горните предложения. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 20:24 от Pump17

# 308
Разменям чисто нов бронзър - Dior Bronze Collagen-active SPF 15, 002
Скрит текст:

и червило Color Fever Shine, 306 - пробвано

За червилото търся номер 308 от същата серия, а бронзъра бих разменила за само пробвана пудра/руж от същия клас  Peace

пп: снимките са от нета

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 19:15 от Yalta

# 309
  • Австрия
Aктуализирам:

Околоочен крем Lierac Dioptigel - пробван е в разстояние на 3 дни.

Скрит текст:

Околоочен крем на La Roche-posay - пробван е в разстояние на 3 дни, достатъчно, за да разбера, че не е достатъчен в борбата с моя проблем (подпухване).

Околоочен крем Eluage Avéne:

Скрит текст:

Крем-лосион BioXet (hair reducing body cream)за редуциране на нежеланото окосмяване по тялото - изразходвала съм макс 20мл от тубичката, която е 130мл. и внезапно се реших на съвсем различни, крупни мерки за трайно обезкосмяване  Blush разменен

Цветни спирали за мигли на maybelline mascara colossal volum express:

Скрит текст:
лилава

Скрит текст:
тюркоазено синьо

При желание и необходиност мога да направя снимки на цвета върху четчиците на спиралата или върху мигли.

Спиралите са ползвани по веднъж  Peace За съжаление тюркоазеното не ми 'отива' - твърде ярко и в посока синьо и 'се бие' с цвета на очите ми, а лилавото е в посока люляково, а не в желаната от мен виолетово  Crazy

Четки на zoeva:

315 за очна линия, чисто нова, непробвана
317 (wing liner), също нова.

Минерални прахообразни ружове на zoeva:

Soft Romance

Hint of Rose

пробвани по 1-2 пъти.

Моливи:

Catrice kohl kajаl бял, ползван 2-3 пъти, неподострен.

Скрит текст:

Черен молив за очи на Clinique - cream shaper for eyes, 01 black diamond:

Скрит текст:
swatсhes от интернет.
Моливът е подарък към спирала за мигли на Clinique, ползван е, дължината му е към 11см.

пп. Да допълня: до средата на май месец предлагам улеснение за намаляване на пощенските разходи от БГ в моя посока т.е. да се пращат на бг-адрес (майка ми ще идва в края на май и може да се праща до нея - в страната, а не за чужбина) Peace

Добавям:

Черна спирала за очи на Lancome, hypnose doll eyes, веднъж пробвана:

Скрит текст:

Спирала за очи на l'oreal Manga violet (пробвана 1 път):

Скрит текст:

224 на zoeva, ползвала съм я месец, в отлично състояние, изпрана разменена

Base Irisee хидратираща база за грим на Make-up Atelier, нова

Liner Thinner - разредител за очна линия (и др. сходни продукти) на Make-up Atelier - предлагам 1/2 от количеството, в оригиналното му шишенце

Oколоочен крем на bareMinerals Firming Eye Treatment, пробван в разстояние на 3 дни

Червило Gosh, цвят amethyst, 131, ново, неотваряно т.е. оригинално запечатано в целофан

Скрит текст:

Почистваща вода Biotherm biosource self-foaming cleansing water all skin types 150мл, нова, неотваряна

Мицеларна вода Bioderma crealine TS H2O solution micellaire 500ml нова

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 15:26 от DimS.

# 310
Търся Руж Chanel 82 Reflex и всякакъв руж в прасковено.

# 311
  • София
Днес си купих, отворих и тествах веднъж Rimmel Show Off Lip Lacquer 101 Celestial

Изобщо не ми харесва, как стои на моите устни, по принцип не разменям глосове и спирали, но това е наистина, само тествано  ooooh!

# 312
  • София
Разменям:

1. Mary Kay NouriShine Plus блясък за устни, цвят корал.  Само пробван. Не е моят цвят.
2. Deborah Glossissimo №6 блясък - 2 пъти ползван РАЗМЕНЕН

3. Alverde Lidschatten quattro chocolate сенки за очи - само тествани

4. MaryKayAtPlay сенки за очи - ползвани 5-6 пъти

5. Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Ultra and Firm Moisture CreamSPF30 (7,5 ml) - нов

6. La Roche-Posay Lipikar Lait липидовъзстановяващо мляко за тяло против сухота (15 мл) - ново

7.Belera Mary Kay EDP - 48/50 мл.
http://www.fragrantica.com/perfume/Mary-Kay/Belara-3449.html

# 313
  • София

Garnier Olia 9.0 - бях се презапасила, но смених цвета
Скрит текст:
Maybelline big eyes mascara- чисто нова с фолио
Скрит текст:
Balea enzyme peeling maske - ползвана веднъж
Скрит текст:
Pierre Ricaud masque hydratant- ползвана два пъти
Скрит текст:
H&M BB cream Light - ползван веднъж
Скрит текст:

# 314
Разменям:

Chanel Peridot
Скрит текст:

Chanel June
Скрит текст:
Ох Маришка, втория лак актуален ли е? Мисля с какво да те съблазня! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт