Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 475
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Г-жа Стихийно бедствие, не си в грешка  Peace. В грешка са тези, които са решили,че темата е  за разчистване  на шкафа от непотребни употребявани продукти. За мен също идеята на темата е основно размяна на несполучливи покупки, т.е скоро купувани продукти и почти не използвани Rolling Eyes

За размяна предлагам :

UD big fatty mascara, НОВА, не отваряна, просто докато я получа си купих златната на Ел и се влюбих в нея.

ELF  Руж pinkastic ,който аз лично бих определила като хайлайтър ( даже онзи ден сравнявах със  Soft and gentle, elf  е малко по-розов, но са еднакво светли ), НОВ, само суочван 2-3 пъти, на лице не е пробван.

MAC marine blue - лимитиран пигмент отливка от Надето,който така и не ползвах нито един път, а сега вече си имам Вайс 1 и подобното синьо chaos вътре.

MILANI baked blush  цвят Corallina,  който също  не съм изполвала повече от 4-5 пъти.

MAC Wonder Woman четворка, която тези дни взех от размяна, но освен,че цветовете не са съвсем моите ( но ми харесаха много 2-та тъмни), направих 3-4 дена проби- не е моята консистенция на сенки, свикала съм си с УД и това е... ooooh!. Момичето, от което ги взех, според мен не ги е ползвало повече от няколко пъти,ако някой има интерес мога да напарвя реални снимки, доколкото ще се справи телефонът ми с това  Crazy Crazy

ПАЛИТРАТА НА МАК Е ОБЕЩАНА

# 316
  • Плевен
За размяна :
Червило Chanel Rouge Allure 136 Melodieuse - пробвано
Сенки Chanel Illusion D'ombre - 89 Vision, купувани са януари месец, използвани 3 пъти.

Скрит текст:
Скрит текст:

Добавям четки Zoeva 234 и 221.

# 317
  • София
Разменям :
1. ФДТ Ревлон Color Stay 180 Sand Beige - купен преди малко,но не прецених цвета и се оказа,че ще ми е светъл
2.BB Missha NO.23 - нов,само пробвам
3.Avene Cleanance Gel - повече от половината
4.Avene Thermale Spring Water - използвана 2-3 пъти

Търся : ФДТ ( по принцип си търся Ревлон 320 или 330 ),четки за грим и всякаква декоративна козметика стига да ми хареса Simple Smile

Здравейте,
Актуален ли е BB Missha NO.23? Писах на ЛС, но Ви е пълна кутията  Wink

# 318
  • гр. София
Разменям:

Скрит текст:
1. Френската ревиера бронзанти на Тоо Faced

2. too faced natural at night - ОБЕЩАНА

3. too faced jingle all the way palette - РАЗМЕНЕНА

4. sephora artist blush

Продуктите са купени през януари в Сефора. Ползвани са не повече от 3-4 пъти. При интерес ще пратя реални снимки.

# 319
Разменям база за лице MAK prep+prime skin base visage http://www.maccosmetics.co.uk/product/160/967/Products/Face/Prim … e-Skin/index.tmpl ,купена е в края на Януари или началото на Февруари,срок на годност 6 месеца след отваряне,ползвала съм я наи много 4-5 пъти,не търся нищо конкретно,не се интересувам от сенки Peace

# 320
  • гр.София
Разменям боя за коса Loreal Ombre N2. Търся продукти подходящи за смесена кожа, няма значение дали бяла или декоративна козметика, както и измиващи продукти за коса, подходящи за боядисана коса. Ще разгледам и отговоря на всички предложения!

Боята е като на тази снимка средната. Моята НЕ е разпечатвана, опаковката е както съм я купила от магазина.

# 321
Разменям коректор за под очи Rimmel wake me up 010 ivory. Днес го пробвах но ми се слива с тена на лицето, а аз искам по-светъл. Търся светъл коректор, пудра, но като цяло съм отворена за всякакви предложения

# 322
  • Седмото небе
Разменям:
1-молив за устни с четка DOLCE&GABBANA THE LIPLINER неподострян,само драснат на ръката,цвят 9 cinnamon.макар,че ми е подарък го разменям защото имам 2 подобни
Скрит текст:
http://www.dolcegabbana.com/beauty/makeup/lips-products/lipliner/

2- душ-крем BURBERRY BODY около 80 от 100 мл,много ми е силен аромата
Скрит текст:

3-лосионче за тяло -чисто ново,беше подарък към покупкаMONT BLANC-LEGEND
Скрит текст:

Търся:може и в мини опаковки или като мостри някой от кремовете NORMADERM на VICHY,матиращи основи,фдт и пудри,бронзанти,ружове,а може и парфюм-за това се сещам,но бих разгледала и други подобни предложения

# 323
  • София
Разменям:
Garnier 5 Sec Perfect Blur крем основа лице 30мл - ползвана 3 пъти, с кутия
Скрит текст:
Probiotic Ultra Detox Face Mask - пробвана един път, с кутия
Скрит текст:
Probiotic Anti Age Eye - пробвана един път, с кутия
Скрит текст:
Sante Eyeshadow Stick №07 - нов неразопакован
Скрит текст:
Decleor Expression De L'Age Smoothing Roll'On - ползван 3-4 пъти
Скрит текст:
За София може и лична среща  Peace
Добавям:
Radiant Studio Perfect Mascara - зелена - пробвана
сенки Seventeen Perfect Harmony Eyes  - Green Desire 57 - пробвани
лакове - http://tdaneva.snimka.bg/other/kozmetika-za-razmyana.741753.33111245

Търся:
четки за руж или пудра, руж, червени и оранжеви лакове, пудра за контуриране, хайлайтър, цветни спирали

# 324
Търся интимен гел и разтвор за почистване на четки за грим без измиване.
+ търся и бебешки шампоан.

# 325
  • Пловдив
За размяна:
1.Дуо Сенки Estee Lauder - пробвани веднъж

2.Крем Nuxe Nirvanesque за суха кожа- използван 4-5 пъти.

3.този молив на Bareminerals, цвят Espresso - чисто нов
Скрит текст:
4.Червило от Грация Clinique - цвят Delovely - sample size- пробвано 2 пъти

5.Inglot lip duo - номер 48 - използвано няколко пъти
Скрит текст:

6.Четка Smashbox 13 за ФДТ - ползвана веднъж, взета от съфорумка.

7.Хайлайтър на Benefit watt's up - също взет от съфорумка, неразличим от нов.

8.база за грим за очи на Инглот цвят 01 - използвана 1/3

9.К-т пили за нокти на Орифлейм - само едната е ползвана, другите два са нови

10. Golden rose Terracotta Stardust - цвят 103 - използван веднъж
Скрит текст:

11. Белия шоколад на Буржоа - взет от съфорумка и използван много малко.

12. Lush Mint Julips - използвано 4-5 пъти
Скрит текст:

13.Missha Creamy Latte Green Tea Cleansing Foam - използвана веднъж

14. Спирала Miss Manga L''Oreal - използвана веднъж

15.Emma Hardie Hydra body oil 50мл - чисто ново

16.Emma Hardie Intence Body Lotion 100мл - чисто ново

Търся продукти на L'erbolario,  BareMinerals, пудри, бронзъри, четки за пудра, червила на MAC. Може и някакви отливки от парфюми - например YSL Manifesto, Estee Lauder Sensuous Noir, GUERLAIN Idylle Eau De Parfum, Carven.
Друго не се сещам, ще отговоря на всяко предложение.

# 326
  • Австрия
Aктуализирам:

Околоочен крем Lierac Dioptigel - пробван е в разстояние на 3 дни.

Скрит текст:

Околоочен крем на La Roche-posay - пробван е в разстояние на 3 дни, достатъчно, за да разбера, че не е достатъчен в борбата с моя проблем (подпухване).

Скрит текст:

Околоочен крем Eluage Avéne:

Скрит текст:

Oколоочен крем на bareMinerals Firming Eye Treatment, пробван в разстояние на 3 дни

Цветни спирали за мигли на maybelline mascara colossal volum express:

Скрит текст:
лилава

Скрит текст:
тюркоазено синьо

Спирала за очи на l'oreal Manga violet (пробвана 1 път):

Скрит текст:

При желание и необходиност мога да направя снимки на цвета върху четчиците на спиралата или върху мигли.

Спиралите са ползвани по веднъж  Peace За съжаление тюркоазеното не ми 'отива' - твърде ярко и в посока синьо и 'се бие' с цвета на очите ми, а лилавото е в посока люляково, а не в желаната от мен виолетово  Crazy

Четки на zoeva:

315 за очна линия, чисто нова, непробвана
317 (wing liner), също нова.

Минерални прахообразни ружове на zoeva:

Soft Romance

Hint of Rose

пробвани по 1-2 пъти.

Моливи:

Catrice kohl kajаl бял, ползван 2-3 пъти, неподострен.

Скрит текст:

Черен молив за очи на Clinique - cream shaper for eyes, 01 black diamond:

Скрит текст:
swatсhes от интернет.
Моливът е подарък към спирала за мигли на Clinique, ползван е, дължината му е към 11см.

Base Irisee хидратираща база за грим на Make-up Atelier, нова

Liner Thinner - разредител за очна линия (и др. сходни продукти) на Make-up Atelier - предлагам 1/2 от количеството, в оригиналното му шишенце

пп. До 20-ти май месец предлагам улеснение за намаляване на пощенските разходи от БГ в моя посока т.е. да се пращат на бг-адрес (майка ми ще идва в края на май и може да се праща до нея - в страната, а не за чужбина) Peace

Ще отговоря на всяко предложение  Grinning

# 327
  • pomorie
Руж Catrice прасковен два тона,хайлайтер Maybelline colorama,сенки Estee Lauder 18 цвята 45гр
5 бр сенки New Image Make up art-показала съм цветовете на третата снимка
снимка 4-сенки Impala,сенки Bell,пигмент на МАС със брокат
снимка 5-хайлайтера
снимка 6-ружа
снимка 7-моливи,Brooklin бял,Classics 325 купуван е за червилото Golden Rose,Estee Lauder artists eye pencil 08
снимка 8-червило Meybelline watershine 170,Estee Lauder pop pink,Golden Rose ultra rich color 48qGosh Gloss eclat & brillance 02
Скрит текст:

Мога да отсипя и малко количество от прозрачната пудра на Бен Най,ако някой има желание да я пробва  Peace
червилото Estee Lauder -разменено
прибавям и Сatrice made to stay highlighter pen
Скрит текст:
само пробван 2-3 пъти
добавям и това ББ на Пупа,което вече ми идва светло,цвета е 001 nude
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http%3A%2F%2F2.bp.blogspot.co … art=0&ndsp=19 около половината от 50мл е

ББ-то на Пупа е разменено,другите неща са актуални

# 328
  • София
Разменям Clinique redness solutions soothing cleanser.
Само пробван. Консистенцията му е крем-гел. Търся друго почистващо, което прави пяна или скраб на Clinique.
Снимка на Clinique

и добавям за размяна мостри от Tonymoly Dual Effect Sleeping Pack

В замяна търся мостри от друг азиатски продукт - серум или крем.

# 329
  • Седмото небе
Разменям:
1- 10бр мостри по 2 мл от фдт на снимката,в същия цвят-за инфо ориг.стъклена опаковка-бурканче е 18 мл
Скрит текст:
http://everet-group.com/bu/max-factor/novosti/max-factor-whipped-creme/

2-D&G THE ONE-DESIRE-компактно двойно огледало,луксозна черна опаковка в стила на капачката на аромата,с черно кадифено калъфче за съхранение
Скрит текст:

Скрит текст:
тези красавици ги имам,слагани са 1 път и не се спогодихме.имат си и лепилце.ако някой е фен на такива аксесоари при това лимитирани -Албер Елбаз за Ланком може да ми пише...

Предлагам и други неща за размяна,ако ви интересуват разгледайте и другите ми публикации.
Търся:-мини опаковки,мостри или количества от продукти САМО на кремовете NORMADERM на VICHY,матиращи основи,фдт и пудри на Макс Фактор или Манхатън,бронзанти и ружове може и на други марки.като не държа да са нови и цели,а само в срок на употреба  Peace   bouquet

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 12:25 от Irina Popova

Общи условия

Активация на акаунт