Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 488
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Велико Търново

Разменям - - Costa chic МАС, ползвано 2 пъти Peace
  - основа за грим Гарние
- коректор Севънтийн, 02

# 646
  • Седмото небе
Разменям:
   -туба 95/100 мл олио за душ на Ла Рош,отворено на 10.07,срок на годност маркиран на опаковката-11.2014,снимката е от нет-а    -мострена опаковка 10 мл на DIORSKIN FOREVER,цвят 030,кода е 3001,отворен през март.Ползвана е 3-4 пъти на цялото лице,уверих се,че цвета ми е тъмен,дори и с тен сега.Като знам колко е флуиден и малко количество покрива лицето,останалото количество може би е поне 6-7 мл
Скрит текст:
Останах очарована иначе от ефекта,когато имам възможност със сигурност бих взела 1 цвят по-светъл Heart Eyes
   -био козметика-пудра с много финни бл.частички Couleur caramel-Sun powder с пудра от кайсия и органично олио от гроздови семки,слънчоглед,ший,соя,както и други съставки само от органично отглеждане,7 гр-пробвана 2 пъти,но имам подобен продукт на друга марка http://www.couleur-caramel.co.uk/face/sun-powder/sun-powder-n-02 … golden-beige.html

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 15:39 от Irina Popova

# 647
  • в 1001-та нощ
От моите предложения са разменени палитрата на UD и олиото на Nuxe  Peace

# 648
Разменям следните неща:

Спирала на benefit yes they are real. Неотваряна с кутийката.

False Lash Wings Loreal.

benefit big beautiful eyes

Комплект за оформяне на вежди benefit, medium нюанс.

Овлажняващ крем за лице и тяло на Lavera.

Gliss масло за коса

Очна линия на Loreal

Червило Maxfactor 36, pearl maron.

Noriko сапун на Lush. 0.095 гр.

Catrice ultimate color 240

Руж Glossybox rosewood.

Олио за тяло на Casyopea her ego

Nuxe олио

Sunmaxxc skin star cashmere glaze бронзиращ крем за солариум.

Сенки за очи Essence от серията me and my ice cream

Сенки Essence 3d irresistible vanilla latte 08.

Течно червило Art Deco от серията на Dita Von Teese. 70 цвят, ползвано веднъж, 9 ml.

Oт немския Glossy Box също разменям някои нещица, които не съм ползвала и не ми допадат особено или пък се повтарят.
Лосион за тяло с озаряващ ефект. Аромат череша 100 мл. Гланц за устни Teeez нюанс  06 Decadent. Лак за нокти Color Club, 993 Bright Night. Балсам за устни Figs and rouge, mocha orangem 12.5 ml. Naobay шампоан и душ гел, 200 ml.

Сенки за очи използвани веднъж Ruby Rose. Светло синичките. Имам и още една опаковка с бял и тъмно сив цвят, но не мога да намеря снимка.

Гелообразна водоустойчива очна линия на Rimmel. Веднъж използвана.

Golden rose matte eyeshadow 212. Веднъж използвано.

ФДТ Rimmel wake me up true ivory 103

Maxfactor 405 mystic moon

Catrice 530

catrice 340

catrice 090

Maybelline  430 coral ambition

Maybelline 440 orange attitude

Avon sunkissed ginger

Пудра Constance Carrol - Tender touch.

Пудра Flormar 89

Руж Golden rose, 201.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 16:38 от agressiva

# 649
Разменям минерална слънцезащитна пудра 50ти фактор на SVR /50 COMPACT SABLE/, светъл цвят, ползвана е около 5 пъти, има леко вдлъбнато , но не се вижда дъното:

http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=186820

ЛА РОШ АНТЕЛИОС SPF 50 + СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ФЛУИД ОЦВЕТЕН ЗА ЛИЦЕ 50 мл., липсва около 1/4

http://apteka.framar.bg/30021108/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 650
Разменям следните неща:

Lancôme Fraicheur Rosee palette. Ползвана 1-2 пъти.

Nars Fairy's Kiss palette. Ползвана не повече от 5-6 пъти.

Chanel crème de chanel 61 Destiny. Ползван не повече от 5-6 пъти.

Lancôme gel éclat 125 ml. Ползван само 2 пъти.

Clarins Splendous Bronzer. Лимитиран бронзър от миналото лято. Ползван доста, но все още личи принта.

Real Techniques Modern Natural palette. Ползвана 1-2 пъти.

Mac Refined Zone. Матиращ и запълващ праймър. Останало количество около 2/3.

Too Faced Bronzed & Beautiful bronzing palette - ползвана малко

Too Faced mineral bronzer - ползван 1-2 пъти

Mac Giggly - лимитка, ползван малко.

Mac On A Mission - лимитка, ползван 4-5 пъти.

Illamasqua cream foundation - крем-фдт номер 133 (доста светъл с неутрален тон)

Becca fine pressed powder - ginger. Суочната само веднъж.

Mac give me sun bronzer - счупи се, останало е около половината.

Becca loose finishing powder - wheat. Нова

Mac studio fix powder NC40 - ползвана малко

YSL vogue volupte 8 fetish pink - останало около 2/3

Mac naked liner - молив за устни, ползван 2-3 пъти

Laura Mercier tightline trio cake eyeliner - сенки които се смесват с капка вода, за да станат очни линии. Ползвани са по 1-2 пъти.

Моля имайте предвид, че съм в УК и доставката е малко по-скъпа.
Приемам всякакви предложения особено за лимитирани продукти.  Mr. Green
Предпочитам да разменя няколко неща на веднъж.
Всички неща се продават и в Ибей, така че каквото се продаде ще го изтривам от поста.  Peace

# 651
  • гр. София
Разменям:

- Френската ривиера бронзиращи пудри на ТФ заедно с праймъра  - ползвана е малко и е купена тази година

ОБЕЩАН

- Chanel Rouge allure velvet lipstick 45 Ládoree - пробвано 2-3 пъти с четка

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 10:31 от Shokoladche

# 652
  • Седмото небе
"agressiva" моля поразчисти си кутията Wink Peace

# 653
  • Велико Търново

Разменям - - Costa chic МАС, ползвано 2 пъти Peace - ЗАПАЗЕНО!
- основа за грим Гарние
- коректор Севънтийн, 02
- ЗАПАЗЕН!

# 654
  • Пловдив
Разменям четка MAC 187 , използвана.

# 655
Предупреждение за ползващите Еконт.
Скрит текст:
Не е точно по темата, но имах много негативен опит с Еконт с две мои размени и ми се щеше да предупредя в потребителите тук. И в двата случая се касаеше за продукт, който пристигна при мен с повреда, а в непокътната транспортна опаковка. Особеното е, че опаковката беше само еконтска, т.е. продуктът беше просто увит в тяхното аерофолио и облепен с тиксо, на което пише Еконт. Видимо по аерофолиото нямаше следи от удар, а вътре продуктите бяха с щета. Отказаха ми обезщетение и в двата случая, защото твърдяха, че това е продукт втора употреба и вероятно е бил изпратен в такова състояние.

Подозирам Еконт в преопаковане на повредени от тях продукти. Разбира се нямам никакви доказателства за това, но и в двата случая съм склонна да вярвам на потребителките, с които размених. Апелирам към това продуктите да се опаковат не само в еконтско аерофолио, за да може ако има щети от неправилно транспортиране, те да личат по опаковката и съответно да може да се предяви рекламация.
Разменям:
Нови неща Руж Лаура Мерсие Rose Petal и сенки African Violet
Скрит текст:
Снимките са от интернет. Ружът е много естествен, а сенките са прекрасен, хамелеонест цвят между лилаво, сливово и златно. Ще ги имам пълноразмерни в двуетажната палитра на Л. Мерсие и затова ги разменям, иначе са любими продукти. И двата са почти новички. Мога да ги дам също в палитра на Лаура Мерсие с 6 гнезда, от които останалите 4 биха останали празни. Палитрата изглежда ето така
Скрит текст:
Сенки в опаковка и на суоч:
Скрит текст:
Руж
Скрит текст:
Палитра Clarins Travel Makeup palette:
Скрит текст:
Не разменям спиралата, защото съм я ползвала. Четката и апликаторът са нови. Сенките, пудрата и ружа съм ползвала по веднъж, а някои от сенките са си нови.
Nuxe Huile Prodigeuse и сухо олио, 46-47 мл от 50, Creme Prodigieuse за нормална и смесена кожа, 20 от 40 мл
Скрит текст:
Contour des Yeux Prodigieux е разменен. Ползвах ги за кратко през февруари и март, но не са за мен и оттогава си съхранявам на сухо и хладно място. Това е реална снимка, зелените линии показват докъде са пълни кремовете.
Lierac Demaquillant Velours почистващо олио - шишето е пълно точно до надписа Paris, т.е. има останали 2/3 от него
Boots No7 Beautiful Skin Melting Gel Cleanser - почистващо олио за суха кожа, 100 от 150 мл.,
Boots No7 Soft and Soothed тоалетно мляко - 70 от 200 мл.
Alba Botanica, Pineapple Enzyme Peeling Scrub - около половината от 115 мл.
Скрит текст:
Bourjois Bio Detox powder, цвят 52 Vanilla, пробвана.
L'Oreal Eau de Teint, цвят 110, ползван няколко пъти
Скрит текст:
Фон дьо тенът на Буржоа, четката Сефора и кремът на Ориджинс са разменени.
Essence Sun Club Highlighting Bronzer
Gosh Smokey eyes palette, сиво-черна
Yves Rocher, палитра от три сенки, в топло кафяво
Еssence Sun Club палитра сенки 8 цвята
Скрит текст:
Essence Ice Cream Shimmer Pearls - само пробвани
Sephora Radiant Loose Powder in a Brush, 03 natural apricot, само пробвана
Clinique airbrushed concealer, 01 fair – носен е само 1 ден. Без кутийка, защото не очаквах да не ми допадне и да го разменям. Към него подарявам боди бутер на Клиник, който получих като подарък при покупката на коректора.
Очна линия Eyeko London, Skinny liquid eyeliner – тя е без кутийка по същата причина – след всички хвалби очаквах нанасянето да е много лесно, но отново не успявам да направя равни и симетрични линии. Проблемът си е в мен, де.
Bourjois Cream blush, 03, носен е веднъж.
Скрит текст:
Сенки Deborah, в сиво-черната гама, както и сенки Астор в лилавата гама. Сенките на Дебора са практически нови
Скрит текст:
Vichy автобронзант - само е пробван на малка част от кожата, реално е пълен.
Скрит текст:
Sleek палитри – Garden of Eden, Au Naturel, Storm, Oh so special, The original. Цветовете на моите снимки не са прекрасни, така че по-добре се консултирайте с интернет. Моята цел беше да покажа колко точно са ползвани палитрите.  Vintage Romance е разменена.
Скрит текст:

Barry M Natural Glow палитра сенки и руж
Скрит текст:
Сенки Inglot снимка и описание отдолу, както и празна палитра с 4 гнезда. Снимката ми не показва много добре цветовете...
Скрит текст:
Сенки единички на Laura Mercier - Twinkle, Antique gold, Temptation, Mint snow
Скрит текст:
На снимките Темптейшън е една идея по-светла, реално цветът е шоколадов. На снимката, на която са четирите сенки, Туинкъл и Минт сноу са излезли пък много светли, но пък се вижда разликата между Антик голд и Темптейшън.

На тази последната снимка Антик Голд е отляво, а вдясно е Темптейшън.
Два комплекта минита на Ciate Caviar едното със сиво-лилав лак и лилави топченца, а другото с люляков лак и сребристи топченца - Fairy Dust и Purple Rain
Скрит текст:

За бюджетните ми предложения търся свободната пудра на Лореал, най-светлия й цвят. За предложенията ми от по-висок клас просто търся нещо интересно.

# 656
  • Стара Загора
Разменям:

- база за грим Гош - липсва 1 пръст (снимката е от нета, но и моята е толкова пълна)

Скрит текст:

- Eau de Lys - лиспват около 10 от 30 мл, без кутия е (гарантирам за оригиналост, има гравиран код на дъното)

- Essence Ticket to Paradise Shimmer powder - ползвана 2 пъти

Скрит текст:

- Avon Glimmerstick Brights "Aqua Shock" - пробван

Скрит текст:

- Maybelline Vivid 902 Fancy Fuchsia - ползвано броени пъти

Скрит текст:

- Rimmel Kate Moss 20 - ползвано 3 пъти

Скрит текст:

- Kiko 101 - ползвани 2 пъти

Скрит текст:

- Kiko 200 Eyes Brush - ползвана 3 пъти

Скрит текст:

- Loreal Caresse 300 Juliet (ползвано 3-4 пъти)

Скрит текст:

- Zoeva Pure Glam Pigment Goldiva - ползван 2 пъти

Скрит текст:

И тези лакове предпочитам да разменя за козметика, затова слагам тук.

Скрит текст:
OPI Lights of Emerald City - пробван
OPI Minnie Style - пробван
Kiko 356 - ползван 2 пъти
Essence Special effect topper Night in Vegas - ползван 1,2 пъти
Zoya Crystal или FeiFei - една от двете, че са подобни (ползвани по 2 пъти)
Zoya Meg - ползвана веднъж
Models Own Grace Green - пробван
Orly Ancient Jade - ползван 2,3 пъти (покривен на 1 слой)
OPI Pross & Bronze + Love is a racket (в сет са двата) - ползвани по 2 пъти максимум
China Glaze Texture Bump & Grind - ползвана 4 пъти
China Glaze Texture Of Coarse! - слаган 2 пъти
Essie Resort 2010: Turquoise & Caicos (липсва 1 пръст, ползван 4 пъти)
                                   Playa Del Platinum - малко над половината
                                   Lapis of Luxury - ползван 1,2 пъти

Търся най-вече Експерт четката, за руж и стиплинга на Саманта; среднотъмна пудра (матираща).
Интересни са ми продукти за коса, тоник за лице и мицеларна вода. Също тези аромати:
Guerlain La Petite Robe Noire, Chloe Love EDP, Armani Idole EDP, Linstant de Guerlain, Samsara EDP Laughing

Ще отговоря на всяко предложение и изпратя реални снимки. Peace  bouquet

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 23:17 от iv4enceto_91

# 657
  • София
Разменям следните неща, ще направя реални снимки при интерес.

Скрит текст:
Червило MAC Costa Chic- ползвано 2-3 пъти купено преди месец от Мак The mall.

Палитра Coup de Foudre Guerlain, ползвана два пъти, не си личи даже.

Червило Urban Decay Revolution в цвят Turn on, пак няколко пъти пробвано.

Минерален скинфиниш Center of attention, MAC

YSL Rouge Volupte Shine 12, Corail  INCANDESCENT, липсва съвсем малко. За жалост не ми отива Sad

Палитра Stila Living the life in laguna

Garnier Pure BB cream Medium

Палитра Urban Decay Glynda, от размянам ми е. Съвсем малко ползвана.

Имам и други неща, но ще допълвам. Rolling Eyes

Бих се зарадвала на други палитри с по-неутрални цветове като Naked 3 например, или нещо друго. Ружове, свободна пудра на Шанел в нюанс 20, 30, млечния шоколад на Too faced. Мога да дам и повече от едно нещо. Не се сещам за нищо конкретно.
За ББ на Гарние си търся по-светлия цвят или някой коректор на Nyx например.

Отговарям на всички, най-вече вечер ми остава време.

Палитрата на УД е разменена.

# 658
GUERLAIN Meteorites Teint Dore 03, старата версия, ползвани са година и нещо.
Скрит текст:

Lancasters Sun Control Eye Contour Cream SPF 50+, ползван 3-4 пъти.
Скрит текст:

Lancôme's Blush Subtil Palette in Nectar Lace, ползван е около месец по-активно
Скрит текст:

Smashbox Photo Finish Foundation Primer 12 мл, travel size размер е, купих го за проба, ползвана е 2-3 пъти
Скрит текст:

ЗAПАЗЕНА! MAC Vanilla сянка, не знам колко време съм я ползвала, така и не можах да я харесам, дано от снимките може да се прецени
Скрит текст:

Urban Decay Black Market 24/7 Glide-On Eye Pencil Set, малко ползвани, слагам една 217 за сравнение, да не се заблуди някой, че са със стандартен размер. Бяха си такива малки в самия сет.
Скрит текст:

ЗАПАЗЕНА! МАC Paint Pot Painterly
Скрит текст:

MAC Vanilla Pigment, предлагам отливка, не съм набавила контейнер за отсипване, но при интерес, ще снимам и такъв.
Скрит текст:

Добавям спирала Guerlain Cils d'enfer maxi lash, НОВА, НЕОТВАРЯНА

Интересувам се от сенки/палитри на UD, Too Faced, Bare minerals, НАРС, Benefit в неутрални нюд цветове. Бих пробвала от базите на Герлен, фдт на Armani Luminous Silk 4 номер. Руж бих обмислила също, ако е нещо прасковено на НАРС, Benefit или нещо подобно:)

# 659
Здравейте,
Разменям следните неща:

http://www.iciparisxl.be/nl_BE/Merken/GIVENCHY-COSMETICS/LE-PRIS … ehgAAAErYMFxz45X- номер 85- Амбер Органза.Използван 5-6 пъти. Разменям за компактната озаряваща пудра НАРС.

http://www.maccosmetics.com/product/shaded/12811/30734/New-Colle … atural/index.tmpl - цветът е медиум. Използван 5-6 пъти.

µhttp://www.maccosmetics.com/product/shaded/156/329/Powder-Blush/index.tmpl- руж, цветът е SUNBASQUE.Използван е 3-4 пъти.

http://www.maccosmetics.com/product/152/18847/Opulash-Optimum-Black/index.tmpl-черна,използвана 1 път.

http://www.muastore.co.uk/undress-me-too-palette/-използвана 2 пъти.Палетата се казва: Undress me too.

/www.google.be/search?q=chanel+40+misty+soft&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=a73bU4_ZMoaN7QbHroHoAg&ved=0CCAQsAQ&biw=1600&bih=799-използвана е много,наполовина е останалото количество.

Интерисувам се от руж-натурален,прасковен цвят,компактната озаряваща пудра на NARS,спирала за обем и дължина.
Сенките,които са наполовина са подарък към някой от продуктите без GIVENCHY.

При интерес,реални снимки на продуктите.

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 19:20 от sladka dinia

Общи условия

Активация на акаунт