Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 803
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • В полите на Пирин планина
neji_s успех  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Буцигном ако си за по-ранен час по-добре да направиш изследванията на гладно и най вече без кафе.Аз винаги отивам поне 2 часа по-рано за да може докато влезна за преглед да са излезли резултатите.На ЕЦ са малко по-сложни нещата ние този месец изпуснахме фукитата за 27  ми беше пункцията но на прегледа преди да ни качат вече ги нямаше. Желая ти успех! Hug

# 106
Благодаря ти, Танче.... часа ми е за 10:35 така че наистина ще отида по-рано да могат да излезат резултатите докато ми дойде ред и тамън да съм гладна и жадна! Ох и аз се опасявам да не стане така, че с тая сряда дето ми я каза Перси, малко се опасявам, ма в крайна сметка, каквото дойде...сега и да го мисля не мога да променя нещата! А колко минимум часа преди пункция се бие Прегнил-а? И колко струват хормоните дето ще ги пускам? Да съм подготвена?   bouquet

# 107
Здравейте,
Имам питане, каква е цената на трансфер ( ако ме питате на ЕЦ ли, то аз питам стимулация с клостибегит/ менопур ЕЦ ли е ?  )
Благодаря предварително

# 108
Не знам какво ти е назначила за Е2,LH и Progesteron  - 51лв. Прегнила ще го сложите един ден преди пункцията тоест ако сложите прегнила в сряда вечерта в петък сутринта ще ти е пункцията!

# 109
Никой не е казал, че ние трябва да бързаме, но ето че всички това правят, на всички ни е неудобно че на вън чакат още много двойки и да аз също смятам, че не е редно часовете да са толкова начесто, но явно по друг начин не може.

Буци, Персенска ли ти предложи Клостил?
Мислех, че в Надежда не се изписва.

# 110
Ами Танче, то и аз не знам какво ми е назначила, попитах я кои хормони да пусна в сряда тя каза като отидеш на регистратура ще ти кажат!!! И за това и изумих да попитам дали трябва да не съм яла и пила!!!
Алая, да Перси ми предложи, иначе съм пациент на д-р Шефкетова! Но ако този Ц не стане чудесията ще се пробваме и с това!
Иначе и аз повече от 5 минути не съм седяла! Само на първият ми преглед, когато имах няколко въпроса повече и да обсъдим с док, тогава да съм седяла 10 минути /а може и по-малко/, идея нямам к'ви ги вършат 30 минути хората вътре, ма вероятно си задават въпросите, а не като мен сега да ги задавам на вас, като не съм се сетила да питам докторката...

# 111
Днес пусна ли някакви хормони?

# 112
Днес пусна ли някакви хормони?
Не, нищо не съм пускала, нито днес нито който и да било ден от тази година!!! Декември пусках защото тогава следихме Цикльо за пръв път с Шефи и до там!!!

# 113
  • София
За инфо:От днес е започнал ремонт на бул. Никола Мушанов и достъпа до клиниката е кошмарен. Има само по една лента в посока. Това положение щяло да бъде до към юни. ooooh!

# 114
За инфо:От днес е започнал ремонт на бул. Никола Мушанов и достъпа до клиниката е кошмарен. Има само по една лента в посока. Това положение щяло да бъде до към юни. ooooh!

Страхотно! Аз ходя с такси... Mr. Green

# 115
Мдаааа заварих го днес и аз туй кошмарно положение...направо трябва да тръгвам един час предварително за да стигна на време в клиниката  ooooh!

# 116
Здравейте момичета, един бърз отчет и от мен. Днес на пункцията - 5 бр яйцеклетки от 7 фоликула. Персенска ми изписа фолиева, естртофем и утрогестан. Чакам утре да видим какво ще се оплоди и отивам към трансфер  Simple Smile.

Чудесен добив! Hug Hug Hug Hug

# 117
  bouquet за новата темичка Simple Smile

# 118
Буци за хормоните преди пункция :Е,ЛХ И Пр.,не е необходимо да са на гладно. Аз съм ги пускал и след обяд, и след преглед.Ако по свое желание пускаш и други като например за щитовидна жлеза,/но те по време на стимулация нямат реални стойностти/трябва да са на гладно.

# 119
Момичета  един въпрос , може и да сте го коментирали аз съм пропуснала ...   Thinking  на 01.04 . съм на лапаро , защо ме викат едни ден по- рано , и в болницата ли се приспива  Mr. Green  ? И още  , колко дена задържат в болницата след операцията ?  newsm78

Благодаря предварително !!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт