Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 981
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Получих смс от док, че биопсията ми е добра и влизам да се похваля веднага! Камък ми падна от сърцето, толкова съм щастлива!!! Сега на 21-ви ден трябва да запиша час, а той се пада на 19 Април, събота преди Великден, и преди малко звънях на регистратура, но ми казаха, че и те не знаят още дали ще записват часове за започване на стимулация и ми казаха в понеделник да им звънна отново, дано да записват, не ми се иска да пропускам този месец.

Чудя се дали може да отида по-рано, примерно в четвъртък, когато ще работят, а на 21-ви ден сама да си бия инжекцията???

# 316
Шоко, честито.  Вчера мина моята пункция- само 1Я Sad За лекарствата ще чакам да звъннат от кога да ги пия.Обаче много зле ми беше този път от упойката, а и още ме понаболява  малко  корема за разлика от предната пункция . За щастие се е оплодило моето яйчице Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 20:03 от mishoko

# 317
  • Перник
Ходих до Персенска, изписа ми антибиотик и така  Sad Sad Sad

# 318
  • София
Шоко, честито - лека и  безпроблемна бременност до финал   bouquet

Момичета, искам да питам че се чудя ли чудя. #Crazy newsm78 Имам четири стимулирани опита - ICSI  в клиниката на Щерев, винаги преди да започна със стимулация, докторката ми изписваше Регулон по схема (която вече не помня) Медрол и Неооксит. Сега ми предстои стимулация и онзи ден когато бях на преглед и поопитах д-р Стаменов дали някакви лекарства трябва да пия преди стартирането на стимулацията той каза че не е необходимо. Момичета искам да разбера това е по преценка на доктора ли или всеки доктор- клиника си назначават нещо свое??? newsm78

# 319
Здравейте! Искам да попитам колко дни преди даването на материал за обикновенна спермограма трябва да има въздържание и ако има и някакви други особености моля да споделите! Късмет на всички!

# 320
Здравейте! Искам да попитам колко дни преди даването на материал за обикновенна спермограма трябва да има въздържание и ако има и някакви други особености моля да споделите! Късмет на всички!
въздържание от 2 до 5 дни трябва да има, но аз съветвам най-много 3

# 321

Момичета, искам да питам че се чудя ли чудя. #Crazy newsm78 Имам четири стимулирани опита - ICSI  в клиниката на Щерев, винаги преди да започна със стимулация, докторката ми изписваше Регулон по схема (която вече не помня) Медрол и Неооксит. Сега ми предстои стимулация и онзи ден когато бях на преглед и поопитах д-р Стаменов дали някакви лекарства трябва да пия преди стартирането на стимулацията той каза че не е необходимо. Момичета искам да разбера това е по преценка на доктора ли или всеки доктор- клиника си назначават нещо свое??? newsm78
предполагам, е тези медикаменти са ги давали, за да въздействат на имунната система. при нас по време на стимулацията дават неупоген, а селд трансфер медрол, а на някои пак неупоген.
по-добре не сравнявай двете крлиник - довери се на д-р Стаменов, слушай и изпълнявай Wink

# 322
въздържание от 2 до 5 дни трябва да има, но аз съветвам най-много 3

Благодаря ти за бързия отговор!

# 323
Да попитам и тук някой знае ли схемата за спиране на медрола?

# 324
  • София
Шоко, честито - лека и  безпроблемна бременност до финал   bouquet

Момичета, искам да питам че се чудя ли чудя. #Crazy newsm78 Имам четири стимулирани опита - ICSI  в клиниката на Щерев, винаги преди да започна със стимулация, докторката ми изписваше Регулон по схема (която вече не помня) Медрол и Неооксит. Сега ми предстои стимулация и онзи ден когато бях на преглед и поопитах д-р Стаменов дали някакви лекарства трябва да пия преди стартирането на стимулацията той каза че не е необходимо. Момичета искам да разбера това е по преценка на доктора ли или всеки доктор- клиника си назначават нещо свое??? newsm78
предполагам, е тези медикаменти са ги давали, за да въздействат на имунната система. при нас по време на стимулацията дават неупоген, а селд трансфер медрол, а на някои пак неупоген.
по-добре не сравнявай двете крлиник - довери се на д-р Стаменов, слушай и изпълнявай Wink

Благодаря за отговора Лейди  bouquet Само да питам какво е неупоген?

# 325
Ходих до Персенска, изписа ми антибиотик и така  Sad Sad Sad

Neji_s и аз съм така от пункцията - с болки в яйчниците и подуване. И аз ходих вчера при Персенска. Изписа ми Азитрокс, а на теб? Но не попитах за нещо против гъбички, че като чета този антибиотик води до там. Все пак си взех пробиотик, дано да е ОК.

# 326

На мен ми казаха да намалявам с по една четвъртинка на ден. Сиреч първия ден след резултата намалих на 3/4; втория - на 2/4; третия - 1/4 и спираш

# 327
Момичета, знаете ли цената на инсеминацията и ре инсеминация?

# 328

четох в нета,че това лекарство залъгва имунната система,че няма чужди тела.др Персенска го дава за по-добра имплантация.оказва голямо влияние върху левкоцитите

# 329

На мен ми казаха да намалявам с по една четвъртинка на ден. Сиреч първия ден след резултата намалих на 3/4; втория - на 2/4; третия - 1/4 и спираш

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт