Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 689
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
О, момичета, сложих преди час цитродита, и сега поглеждам мястото е силно зачервено и ме сърби, да не би да е алергична реакция, притесних се.....
Не се притеснявай,нормално е,в манипулационната когато ми го изписаха ме предупредиха за сърбежа и да не се притеснявам,ще мине скоро.

# 601
И аз наистина имам голяма Надежда за др.Персенска,но имам още 3месеца до часът които съм си записала преди 7 месеца.Чета ви и се замислям те отам трябва ли да ми се обадят за часът които съм записала защото ако отсъства Персенска?
Защото когато го записах ми казаха,че може би ще ми се обадят 10 дни преди датата за да я потвърдя!

# 602
О, момичета, сложих преди час цитродита, и сега поглеждам мястото е силно зачервено и ме сърби, да не би да е алергична реакция, притесних се.....
Не се притеснявай,нормално е,в манипулационната когато ми го изписаха ме предупредиха за сърбежа и да не се притеснявам,ще мине скоро.

Благодаря много, аз съм от Пловдив и за първи път си го слагам! Отидох в спешно отделение на болницата и там за първи път виждаха такава инжекция, сестрата отвори интернета да чете Laughing
та е притесних допълнително....

# 603
Днес питах на регистратура как ще работи клиниката, естествено не успяха да ми отговорят нищо смислено, нищо категорично!
Иначе аз съм на пункция в понеделник:)
oskarmimi  успех на пункцията утре...

# 604
Днес питах на регистратура как ще работи клиниката, естествено не успяха да ми отговорят нищо смислено, нищо категорично!

Благодаря миличка, в понеделник е, но ще имам нужда от стиснати палци, че от ноември се борим да стигнем до още едно ембрионче, за да направим смесен трансфер Simple Smile

# 605

Благодаря миличка, в понеделник е, но ще имам нужда от стиснати палци, че от ноември се борим да стигнем до още едно ембрионче, за да направим смесен трансфер Simple Smile
Ще стискам разбира се и на ръцете и на краката......аз от ноември се боря да стигна до пункция.....а сега се пада поне по мои изчисления точно на великден.....и с тези почивни дни не знам дали и този месец няма да го изпуснем...Би ли ми казала преди пункция кои са задължителните изследвания, които трябва да пусна?

# 606
Здравейте, идвам при вас след мноого лутане,сълзи и неподходящи лекари. Записах си час и останах втрещена-първи свободен час чак за м Ноември. ..
След като пресметнах на пръсти,че това са цели 7м пак се наревах ,но ще продължа и ще чакам..Вие толкова ли дълго време чакате за първи преглед? Има ли начин да презапиша час по-рано? Записаха ме при д-р Райков. Моля за отзиви и Благодаря за темата,която топи мъката и отваря път към Надеждата!
Аз трабваше да чакам 1г. и 7м. месеца за първоначален преглед при д-р Стаменов

# 607
  • Варна
Момичета, за пункции и трансфери няма Великден, няма Коледа...  Не се отменят, какъвто и ден да се пада. Друг е въпроса, че ги прави този лекар, който се пада на работа и може да не е вашия... Wink

# 608

Благодаря много, аз съм от Пловдив и за първи път си го слагам! Отидох в спешно отделение на болницата и там за първи път виждаха такава инжекция, сестрата отвори интернета да чете Laughing
та е притесних допълнително....
 Момичета аз търпя,но не понасям инжекции,моята стимулация започна с Гонал,после Менопур,Цитротид и всички сама си ги слагах,освен когато бях на преглед. Боли не боли бода се.

# 609
Момичета, за пункции и трансфери няма Великден, няма Коледа...  Не се отменят, какъвто и ден да се пада. Друг е въпроса, че ги прави този лекар, който се пада на работа и може да не е вашия... Wink
На мен вече ми се обадиха, да ми кажат, че ми сменят доктора....и, че ще има един дежурен лекар по празниците

# 610
 .  Оскармими, успех на пункцията... Дай Боже и моята да е понеделник или вторник най-късно, ще разбера до час-два.  Praynig За изследванията - обикновено доки ги назначава още преди Прегнила каквото е нужно.

# 611
На мен вече ми се обадиха, да ми кажат, че ми сменят доктора....и, че ще има един дежурен лекар по празниците
и кои ще са дежурни по празниците?

# 612
Момичета, много тъп въпрос, нали цитротид и прегнил се бият в един и същи ден, почти съм убедена, че е така, ама нещо взе да ме човърка. В понеделник съм на пункция и трябва да бия следобеда цитротид около 16,00 и прегнил в 22,00часа.... за първи път слагам цитротид  Simple Smile

Точно същата схема беше при мен - 16 ч цитротид, 22 часа прегнил. Успех! Hug

# 613

и кои ще са дежурни по празниците?

На мен ми казаха, да избирам между д-р Шефкетова и д-р Райков

# 614
  • София
Аз малко да помрънкам Simple Smile
Когато се обадих исках да си запиша час за д- Стаменов,а на рецепцията ме забаламосаха,че няма никакви часове за него.
Според вас има ли начин да сменя часа при д- Райков...Не го знам този човек добър ли е като лекар..и отзиви има малко за него..даже един много отрицателен.
Момичета,моля се за успеха на всяка една от вас!
Днес ходих до манастира "Св.Мина" в кв.Бенковски,Сф-я, казват че помага чудодейната икона на светеца.
Вярата помага!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт