Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 989
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
 Mr. Green Mr. Green

И аз си задавам въпросите ,отивайки да се събличам или вече като се обличам. Grinning

# 91
П.с. Това с "милата девойка" ми хареса. Joy  Ама тя е свикнала де. Аз като отидох за първи път преди две години при нея (още бяха в Малинов), започнах да обяснявам на акушерката, та се наложи Шефи да се обади, че тя е лекаря...  Joy Joy Joy

Joy  Peace

# 92
запис     bouquet

# 93
Момичета, във вторник имам час в кликата. Бих искала да си пусна микробиология и тест за хламидия, защото не са ми правени. Въпросът ми е за колко време излизат резултатите и каква е цената на всяко от изследванията?

П.П. Тези изследвания правят ли се в начална бременност?

# 94
Подсетихте ме - един път точно ми дойде редът, док. излезе някъде от кабинета, но акушерката ме пусна, и тя хукна след него; реших да не губя време, и се пъхнах в съблекалнята, съблякох се по голо дупе, но док се забави към 10-15 минути, супер тъпо ми стана да вися така да го чакам  Joy И за да станат нещата още по-зле, влезнаха към 3-4 акушерки да го чакат, имаха да обсъждат нещо, аз си стоя в съблекалнята и не гъквам, но по едно време реших поне да се изкашлям, за да дам знак, че има човек вътре, те подскочиха  Joy Joy Joy Joy После и той се върна, беше доста учуден като ме завари в тази компания и в това "облекло"  Mr. Green

# 95
 Joy Joy Joy Joy Joy
Представям си как си се чувствала  Laughing

# 96
Момичета, във вторник имам час в кликата. Бих искала да си пусна микробиология и тест за хламидия, защото не са ми правени. Въпросът ми е за колко време излизат резултатите и каква е цената на всяко от изследванията?

П.П. Тези изследвания правят ли се в начална бременност?

Микробиологията е 30 лв и излиза след 3 дни. Резултата се взима ЛИЧНО от регистратурата, не се дава дори на съпруга. За тест за хламидия не знам как стои въпроса.

Сигурно се правят в начална бременност, но е по-добре да се знае резултата преди това, тъй като ако има проблем може да се стигне до аборт.

# 97
Да споделя, че до клиниката днес се стига доста трудно...или поне аз предиобяд се узорих т.к. не съм и от София и си бях малко като шейх в пустиня, но справих се слава на Бога! Някой има ли представа до кога ще продължи този ремонт на пътя и какво изобщо правят та чак и светофарите не работят и всеки си кара където си иска!
Иначе имам и други въпроси, днес бях при Перси за проследяване на ЕЦ /12 ден ми е/ и каза че фуки е 11 мм а в сряда Шефи каза че е 10 мм  Shocked само с 1 мм ли ми е пораснал за 3 дни  newsm78 идея си нямам по принцип, ма ми се стори малко...каза да отида направо в сряда и да пусна и хормони, като ми каза, че като отида на регистратура ще ми кажат какво да пускам в лабораторията, е да ама аз нали забравих да питам дали трябва да съм яла, пила...та някой ако ми подскаже, цена няма да има...и каза евентуално пункция в петък...малко ме е страх да не изтървем момента, ма едва ли съм по-голям специалист от Перси, а и ми е за пръв път!
Попитах я също така дали да замразим сега мат'риал и после да трансферираме евентуално след като съберем още, но тя каза, че това ще се реши в деня на пункцията след като се види и ММ къв мат'риал ше даде /с мъжки фактор сме/, ако е хубав и станат работите - връщаме, ако ли не на следващ цикъл малко стимулация с Клостилбегит и да видим кви ше ги сътворим!!!   bouquet

# 98
  • гр. София
Къде е ремонта?  newsm78

# 99
Ами на Никола Мушанов...аз идвам от посоката на Факултето...понеже минавам през Люлинската магистрала...

# 100
Сега пък и там ремонт!ЕЕЕ те не се спряха !

# 101
Маймунке, благодаря за темата  bouquet Дано е много късметлийска Praynig
 newsm28 newsm28 newsm28

# 102
  • Перник
Здравейте момичета, един бърз отчет и от мен. Днес на пункцията - 5 бр яйцеклетки от 7 фоликула. Персенска ми изписа фолиева, естртофем и утрогестан. Чакам утре да видим какво ще се оплоди и отивам към трансфер  Simple Smile.

# 103
Neji късмет  Praynig

# 104

Общи условия

Активация на акаунт