Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 978
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета! Искам да попитам за това лекарство, което се слага след установена лоша биопсия. Днес бях при док., но не разбрах много добре....той ми каза да отида на 9-ти ден от цикъла, но какво точно се прави и колко време протича цялото лечение. Въпросите са ми, след като на въпросния ден/който док. е казал/ се вземе кръв, колко време се обработва, за да се върне обратно? Колко време след това се чака до следващата контролна биопсия и т.н? Каква е цената на това лекарство?
Знам, че това е коментирано в предходни теми, но ми трябва спешен отговор. Благодаря Ви! smile3547 Късмет на всички  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 22:48 от suzii1

# 331
  • Варна
Здравейте момичета! Искам да попитам за това лекарство, което се слага след установена лоша биопсия. Днес бях при док., но не разбрах много добре....той ми каза да отида на 9-ти ден от цикъла, но какво точно се прави и колко време протича цялото лечение. Въпросите са ми, след като на въпросния ден/който док. е казал/ се вземе кръв, колко време се обработва, за да се върне обратно? Колко време след това се чака до следващата контролна биопсия и т.н? Каква е цената на това лекарство?
Знам, че това е коментирано в предходни теми, но ми трябва спешен отговор. Благодаря Ви! smile3547 Късмет на всички  Flowers Four Leaf Clover

Отговарям ти веднага...
Вика те на 9-ти ден, за да те следи, както е слядял за предната биопсия. Т.е. след два дни пак ще те извика и така докато настъпу Овулация (доказана и видяна от Док). В деня на Овулацията ще ти вземат кръв. След два дена пак ще ти вземат кръв и два часа след това ще ти сложат лекарството. След три дена пак ще отидеш, за да вземат проба за контролната биопсия.
Давам ти пример със себе си, за да стане по-ясно. В сряда (26.03.) отидох за първи път на 11-ти ден от цикъла. Шефи измери фукитата и лигавицата и каза в петък пак. В петък Райков пак измери, но не бяха спукани и ме извика в неделя пак. В неделя вече имаше О, взеха ми кръв и казаха във вторник пак за кръв в 16.00 часа и час за 18.00 при Райков за поставяне на лекарство. В петък съм на биопсия.
Цената за моето РВМС е 250 лв., но доколкото знам лекарствата са различни и цените също. Моята Кума имаше 6 или 7 биопсии и каза че е плащала и по 250 и по 50лв.

Аз пък искам да ви помоля за съвет...
Смятам да откажа вливка с октагам. Просто няма как да си го платя. Какво е вашето мнение за тези вливки?

# 332
  • Ст. Загора
Момичета, знаете ли цената на инсеминацията и ре инсеминация?
Инсеминацията е 350 лв., а реинсеминацията е 50 лв. Peace

# 333
  • pleven
Здравейте, момичета имам един въпрос. Аз съм на ЕЦ това ще ми е такъв 3 такъв опит. Вчера в клиниката попитах какви пари дължа и ми казаха, че оплождането се заплаща за всяка отделна яйцеклетка. Може ли да ми кажете каква е цената за оплождането на всяка яйцеклетка. Аз бях толкова изненадана, че забравих да питам.

# 334
  • гр. София
Аниа, цената за оплождане на 1 Я е 250 лева.

# 335
Добро утро, момичета, някой има ли информация как ще почива клиниката по Великден? Баш тогава трябва да ми падне биосията, в понеделник съм на проследяване, но все пак ми се искаше да зная дали някой има яснота относно почивките!
Хубав ден!

# 336
  • Перник
Ходих до Персенска, изписа ми антибиотик и така  Sad Sad Sad

Neji_s и аз съм така от пункцията - с болки в яйчниците и подуване. И аз ходих вчера при Персенска. Изписа ми Азитрокс, а на теб? Но не попитах за нещо против гъбички, че като чета този антибиотик води до там. Все пак си взех пробиотик, дано да е ОК.
На мен ми изписа същото азитрокс, само че аз съм вече и с температура обилно изпотяване втрисане... Ужасна история. Или инфекция е някаква или възпаления. Дано мине бързо

# 337
Кали-тод,ез направих въпросната вливка на 10 гр октагам и съжалявам,но то е защото при мен неискаше да тече лекарството,пробваха на двете ръце,разтвора тече,но лекарството като го пуснат на макс започне бързо,бързо и спира и така като смениха няколко системи,ми го вляха за 5 мин вместо за 4ч,на макс и на другия ден бях все едно си тежко настинала,понеже си спала във фризера,гадене и цялото тяло те боли,все едно си тежко болен.Аз незная доказано ли е,че помага това лекарство и ако има компетентни жени,моля да си кажат мнението,защото най-вероятно ще ми препоръчат да повторя,ако НК клетките все още са високи и бих искала и аз да науча доказано ли е,че помагат вливките Simple Smile

# 338
  • Перник
Момичета да ви питам нещо. Вчера съпруга ми е отишъл да плати за оплождането на ембриончето и за замразяването и му казали, че понеже правили опити и още една Я трябвало да плати оплождане и на нея, нищо, че не са се получили нещата. Той попитал, дали не би трябвало да се плаща на свършена работа, жената на регистратура казала, ами понякога вземаме пари , понякога не???!!! Изумена съм сериозно!

# 339
Момичета, аз днес си записах час за 11.04. за проследяване, но ми вдигна телефона една крива девойка и няколко пъти ми повтори, че трябвало да се представям с моя УНИКАЛЕН номер, а не с името си и ЕГН-то! Понякога наистина са много груби!!!

# 340
  • Перник
Тая крива девойка, както съм яхнала метлата, дано не ми поиска такъв номер и на мен, че направо ще го отнесе за всички... #Cussing out

# 341
  • София
аз скоро реших да ис поискам такъв номер докато чакам, успяха да ме убедят, че не ми е нужен всъщност  Thinking
обаче ако някоя ми откаже час по телефона без тоя номер лично ще ида да и искам обяснения.
а като ви се кара някоя я питайте за имената.

# 342
  • на морето
Момичета, аз днес си записах час за 11.04. за проследяване, но ми вдигна телефона една крива девойка и няколко пъти ми повтори, че трябвало да се представям с моя УНИКАЛЕН номер, а не с името си и ЕГН-то! Понякога наистина са много груби!!!
Какъв е този уникален код?!? newsm78 Ако искат нещо такова, поне да го казват навреме.
Досега само с име и ЕГН съм се записвала.
Да ви питам нещо относно епикризите - колко време след операцията ви бяха готови и док ли ви я дава или някъде другаде?

# 343
  • гр. София
Този уникален код е нещо като customer number.  Thinking
Епикризите се взимат от регистратура, ама не си спомням за колко време ставаха готови май между 14-21 дни.  newsm78

# 344
О , на мен много отдавна ми дадоха картонче с такъв код. Тогава жената на регистратурата ми каза, че когато си записвам час,било по лесно да казвам него. Но досега, когато съм звъняла или лично си записвам час ме питат име и ЕГН . Това картонче си ми седи в портмонето, за всеки случай или за спомен най-вероятно  Laughing
 Аз да се похваля и да се оплача хаха. Вчера бях за промивка след Хистеро при д-р Персенска в 15:30ч. Влезнах в 16:45ч. Даже можеше да мина и по-рано, но тя беше излезнала за няколко минути, после преди мен влезнаха няколко жени , без да имат номер. А , да се оплача от ремонта по пътя . Заради него, чаках 20 мин. най-малко автобус 60 за Централна гара. Най-накрая се качих и по средата на маршрута , спря на една от спирките и ни свали всички, да чакаме другия автобус, че той се връщал. Та си изпуснах влака, та почаках за последния ....хаха Просто да споделя оплакването си.
 А как силно ме заболя след промивката не е истина, 5 мин. се въртях в кръг на спирката , за да си олекотя поне малко болката. Е, сега се чувствам добре. От снощи слагам вагинално Гинексид

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 13:51 от Krasima84

Общи условия

Активация на акаунт