Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 705
  • 745
  •   1
Отговори
# 540

Shocked newsm78 Rolling Eyes - Наистина ли няма за д-р Райков ?  леле  
Здравейте, чета ви отдавна, но мисля, че вече ми е време да сляза от "балкона".

Когато аз запазвах час (в началото на януари), едва ме вмъкнаха при него за края на май  Rolling Eyes

Пънче , аз ходя при  др.  Райков и съм изключително доволна .Внимателен е и обяснява подробно .Не знае че и при него има навалица вече ...  Crazy  Wink
 Стискам ти палци и се надявам да останеш доволна колкото мен !  Hug  bouquet

# 541
  • Варна
Аз предпочитам д-р Шефкетова пред д-р Райков. И аз съм много доволна от нея. При нея съм била почти толкова, колкото и при д-р Персенска.

# 542
  • Варна
Не сменям Шефи за нищо на света...  Naughty

# 543
Аз същоооо .... много съм доволна от нея!   Simple Smile Wink

# 544
  • София
Иля, добре дошла  bouquet
Той ли те прегледа, с какви впечатления остана?

Елдорадо, мерси  Hug

Още не мога да споделя впечатления, защото нищо конкретно не се разбра от първия преглед.
Трябва да пусна няколко изследвания и след това ще ми обяснят, как ще действаме.
Това, което ме настрои положително е, че ще търсим причините за неуспеха докато в предишната ми клиника за 2 години това не се случи.

# 545
  • В полите на Пирин планина
Добре дошли на новите момичета   bouquet  Аз по принцип съм пациентка на д-р Стаменов, но в последните три месеца все или го нямаше, или дните ми за преглед се падаха в петък и така записвах за д-р Шефкетова.Много съм доволна и мисля за в бъдеще да си остана при нея. Simple Smile

# 546
Последният път бях при Райков и не останах очарована. Не заменям Шефкетова за нищо. Между другото утре пак трябваше да съм при него, но си отмених часа за дата, в която Шефи е на работа. ТА в този ред на мисли току що ми се обадиха от клиниката да ме помолят да не отивам утре, а в неделя, защото графика му бил пълен  ooooh! Момичетата от регистратурата не са си направили труда да ми махнат часа за утре.  #Crazy Малко дълго стана, но да попитам някоя от вас правила ли е изследване за листериоза в клиниката - колко струва и за колко време излиза

# 547
  • гр. София
До колкото знам листериозата се изследва само и единствено в НЦЗПБ. Цената от сайта им е 21 лева + 6 лева за взимане на кръв.

http://www.ncipd.org/?page=71

# 548

+1

# 549
  • Пловдив
Малко инфо от мен - д-р Персенска ще е в отпуск от 16 до 24 Април вкл. Имах час за блокираща на 22 Април при нея и днес ми се обадиха, че д-р Шевкетова ще ме поеме. Всички лекари са професионалисти и знам, че ще мине ок.

# 550
До колкото знам листериозата се изследва само и единствено в НЦЗПБ. Цената от сайта им е 21 лева + 6 лева за взимане на кръв.

http://www.ncipd.org/?page=71

Много благодаря.

# 551
Момичета,знаете ли до кога ще отсъства д-р Стаменов?Вчера се обадих да си запиша час за започване на стимулация и ми казаха,че доки отсъства и ме записаха при д-р Райков.А по празниците как ще са с почивките?По точно ме интересува д-р Стаменов дали ще е на работа.

# 552
Момичета,знаете ли до кога ще отсъства д-р Стаменов?Вчера се обадих да си запиша час за започване на стимулация и ми казаха,че доки отсъства и ме записаха при д-р Райков.А по празниците как ще са с почивките?По точно ме интересува д-р Стаменов дали ще е на работа.

И аз се интересувам д-р Стаменов кои дни точно ще отсъства и дали ще излиза ли в отпуск! Някой беше казал ,че ще го няма между 10 и 12! Някой да има повече инфо?

# 553
  • София
Момичета, лабораторията работи ли в неделя и записват ли се предварително часове?

# 554
Здравейте момичета! Simple Smile
Аз нещо съм се обнадеждила, че може този месец да са станали нещата и утре живот и здраве ще направя един тест Surecheck. Док ми каза, при + тест веднага да отида, но не зная дали  EFP има предвид или за най-сигурно ще иска кръвен ЧХГ тест.
Въпроса ми е - в Надежда лабораторията само през седмицата ли работи и ако може да ме ориентирате за колко време става готов резултат от ЧХГ кръвен тест.
Много благодарности на запознатите  Hug и ми стискайте палци да имам добри новини Simple Smile

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт