Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 726
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
работи денонощно, не се записват часове

# 556
Момичета, лабораторията работи ли в неделя и записват ли се предварително часове?

Работи и не е необходимо да се записва час предварително!

# 557
ако може да ме ориентирате за колко време става готов резултат от ЧХГ кръвен тест.
 Hug Hug Hug

В зависимост от натовареността в лабораторията - за час и половина, най-много два ще са готови резултатите!
Успех!

# 558
  • София
бамбарадамбара, mi_ni, благодаря!  Hug

# 559
  • В полите на Пирин планина
Здравейте момичета! Simple Smile
Аз нещо съм се обнадеждила, че може този месец да са станали нещата и утре живот и здраве ще направя един тест Surecheck. Док ми каза, при + тест веднага да отида, но не зная дали  EFP има предвид или за най-сигурно ще иска кръвен ЧХГ тест.
Въпроса ми е - в Надежда лабораторията само през седмицата ли работи и ако може да ме ориентирате за колко време става готов резултат от ЧХГ кръвен тест.
Много благодарности на запознатите  Hug и ми стискайте палци да имам добри новини Simple Smile

Hug Hug Hug

Стискам палци за  EFP 

# 560
Момичета, от Менопур световъртеж получава ли се ?!? За първи път се боцкам и съм като тресната с мокър парцал.  #Crazy

# 561
Момичета, лабораторията работи ли в неделя и записват ли се предварително часове?
В събота съм ходила и работи, предполагам, че същото важи и за неделя.

# 562
Лабораторията работи всеки ден  Grinning

# 563
Момичета, от Менопур световъртеж получава ли се ?!? За първи път се боцкам и съм като тресната с мокър парцал.  #Crazy
Аз съм била на менопур и си бях добре,а за боцкането браво.Аз неможах и си ходих те да ми го слагат.Малко ме сърбеше корема след това друго нищо

# 564
Момичета,знаете ли до кога ще отсъства д-р Стаменов?Вчера се обадих да си запиша час за започване на стимулация и ми казаха,че доки отсъства и ме записаха при д-р Райков.А по празниците как ще са с почивките?По точно ме интересува д-р Стаменов дали ще е на работа.

И аз се интересувам д-р Стаменов кои дни точно ще отсъства и дали ще излиза ли в отпуск! Някой беше казал ,че ще го няма между 10 и 12! Някой да има повече инфо?
Здравейте дами,
Д-р Стаменов отсъства на 10, 11 и 12 април. От 13 /неделя/ си е на работа. Питах изрично, защото именно тогава ми е кръвния тест и се чувствам по-спокойна, когато знам, че той е там Peace

# 565
Keylla, благодаря... значи си е от мен  Joy Пък и е възможно и различните организми да го понасят различно Wink

# 566
Момичета,знаете ли до кога ще отсъства д-р Стаменов?Вчера се обадих да си запиша час за започване на стимулация и ми казаха,че доки отсъства и ме записаха при д-р Райков.А по празниците как ще са с почивките?По точно ме интересува д-р Стаменов дали ще е на работа.

И аз се интересувам д-р Стаменов кои дни точно ще отсъства и дали ще излиза ли в отпуск! Някой беше казал ,че ще го няма между 10 и 12! Някой да има повече инфо?
Здравейте дами,
Д-р Стаменов отсъства на 10, 11 и 12 април. От 13 /неделя/ си е на работа. Питах изрично, защото именно тогава ми е кръвния тест и се чувствам по-спокойна, когато знам, че той е там Peace

Здравейте момичета, днес се обаждах за час за стимулация за неделя при д-р Стаменов и ми казаха, че не е на работа и записах час при д-р Райков. Много интересно се получава и утре май пак ще звъня. Искам си д-р Стаменов, дано не са ме метнали нещо Sad

# 567

Здравейте дами,

Ти след теста веднага при доки ли ходиш?

# 568
Днес питах на регистратура как ще работи клиниката, естествено не успяха да ми отговорят нищо смислено, нищо категорично!
Иначе аз съм на пункция в понеделник:)

# 569
На мен и този опит приключи,а възлагах големи надежди на него. На 12-и ден ЧХГ-то беше 49,65, а днес на 14-и ден е 36,04. От болницата ми казаха след като ми дойде цикъла да си запазя час.

Общи условия

Активация на акаунт