Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте, идвам при вас след мноого лутане,сълзи и неподходящи лекари. Записах си час и останах втрещена-първи свободен час чак за м Ноември. ..
След като пресметнах на пръсти,че това са цели 7м пак се наревах ,но ще продължа и ще чакам..Вие толкова ли дълго време чакате за първи преглед? Има ли начин да презапиша час по-рано? Записаха ме при д-р Райков. Моля за отзиви и Благодаря за темата,която топи мъката и отваря път към Надеждата!

# 571
  • В полите на Пирин планина
stefa добре дошла! Някои от нас са чакали и по повече от 7 месеца, но не се отчайвай защото си на правилното място.  Hug

# 572
Здравейте, идвам при вас след мноого лутане,сълзи и неподходящи лекари. Записах си час и останах втрещена-първи свободен час чак за м Ноември. ..
След като пресметнах на пръсти,че това са цели 7м пак се наревах ,но ще продължа и ще чакам..Вие толкова ли дълго време чакате за първи преглед? Има ли начин да презапиша час по-рано? Записаха ме при д-р Райков. Моля за отзиви и Благодаря за темата,която топи мъката и отваря път към Надеждата!
Здравейте и от мен! Аз също се записвам при Вас, ако ме приемете разбира се  Wink
За първия си час чаках една година, а за два месеца съм била само на два прегледа. За мен борбата тепърва започва, но някак си съм оптимистично настроена и се надявам да не продължи дълго.
И благодарение на вас не съм чак в такова неведение, че за двата прегледа от 5 мин. нищо не ми става ясно.

# 573
  • В полите на Пирин планина
Елена и на теб добре дошла и успех  Hug

# 574
Ирина, съжалявам, Hug

Аз чакам от октомври миналата година за час. Тогава ми дадоха час за октомври 2014. На третия опит да изместя часа си по-напред успях и сега чакам края на май. Не успях като им обясних, че заповедта ми ще излезе пролетта, а не лятото или есента, не успях като им обясних, че ми се налага лапаро. Успях като отидох на безплатен преглед януари и те самите потвърдиха необходимостта от операция, дадоха ми час май, когато се очаква да си получа заповедта, въпреки че имаше възможност и за по-рано (друго момиче по същата схема получи час за март). Има го фактора Райков, който тепърва си запълваше графика тогава, та може затова да ивадих късмет.

# 575
Момичета, от Менопур световъртеж получава ли се ?!? За първи път се боцкам и съм като тресната с мокър парцал.  #Crazy
Две стимулации имах с Менопур,на първата не се усетих и мислех,че е от цитротайда,но на втората бях сигурна,че е от Менопура..И на мен ми беше лошо от него,Перси каза няма начин ще го бодеш от него растат фоликулите и търпях  Crazy

# 576
Аз нямах проблеми с Менопур

# 577
На всеки различно явно се отразява  Rolling Eyes

# 578
  • София
Явно има случаи, при които се проявяват странични ефекти, иначе и аз нямам проблем с Менопура.

# 579
Аз чаках година и половина за час, през това време вече се бях разочаровала достатъчно от ходене в др. клиники и бях решила да си изчакам часа спокойно... не съжалявам! Относно менопура, аз бях ок с него!

# 580
  • Варна
Относно часа - на 3 април 2012 г.  си записах час за 22 ноември 2013 г. и то не при д-р Стаменов. За него се чакаше още....

# 581
  • София
А когато си в списък на изчакване, означава ли, че задължително ще те извикат за преглед или може да не дойде моя ред ?  Rolling Eyes

# 582
А когато си в списък на изчакване, означава ли, че задължително ще те извикат за преглед или може да не дойде моя ред ?  Rolling Eyes
Не се притеснявай Иля ще дойде и твоят ред, аз си запазих часа през февруари 2012 за август 2012, защото трябваше да изчакам да ми мине лечението със Золадекс.Две седмици преди това ми се обадиха да ми потвърдят дата и часа.Напълно възможно е и да ти го изтеглят за по-рано.На моя приятелка и изтеглиха часа с 1 месец по-рано.Стискам палци и успех!

# 583
Момичета, много тъп въпрос, нали цитротид и прегнил се бият в един и същи ден, почти съм убедена, че е така, ама нещо взе да ме човърка. В понеделник съм на пункция и трябва да бия следобеда цитротид около 16,00 и прегнил в 22,00часа.... за първи път слагам цитротид  Simple Smile

# 584
  • София
sakrovi6teto, моя грешка, написала съм неясно.  Blush

Тази седмица минах първоначалния преглед, но д- р Стаменов ме вика следващата седмица отново. Исках да си запиша час и ме вписаха в някакъв списък на изчакване и сега се чудя, дали задължително преглеждат всички в този списък или може някой да остане за следващ път?

Общи условия

Активация на акаунт