Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 584
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,убеждавам се за пореден път,че всичко е и доза късмет ,и Божа работа.Аз стартирах моят 2ри опит/1и в Надежда/ и общо трети трансфер :
ФСХ 8.39
Е 34.0
Проведена силна стимулация,и извадени 3 Я .Имах и 2 замразени.
Трансферирани 2 бластоциста много хубави 4АА.
Имплантация пълна 0.00!

# 676
  • София
късмет да, но никаква божа работа не е

# 677
И аз много вярвам в Божата работа.  Hug Иначе четох, че заради хормоналната стимулация се измества предимплантационния прозорец и затова ембриончетата не се имплантират. Доколкото знам, вече е намерено решение с методът ERA, ама струваше 1000 или 2000лв. Sad

# 678
Ембриолозите бяха много обнадеждени ,като се чухме в деня на трансфера и ми казаха, че с тези бластоцисти ,имали ,да не казвали % ,но положителни резултати.Пожелаха ми и доза късмет!
Е явно този опит ,късметът не е бил на моя страна.Чудно ми е с останалите ми замразени /2/ бластоциста,какво ще стане и как да нацелим ,този имплантационен прозорец  hahaha,а и дали ще се размразят,че едничкото ми ще претърпи и второ размразяване.

# 679
Да докладвам-и днешната пункция не доведе до резултат, д-р Райков ми я прави, каза, че не е извадил яйцеклетка..  Sad  Голям карък от ноември...

danny_cat как мина при теб?

# 680
Иначе четох, че заради хормоналната стимулация се измества предимплантационния прозорец и затова ембриончетата не се имплантират.
Това ако беше вярно, как ще обясниш успешните имплантации без използване на ЕРА?

# 681
Момето те хората са го обяснили, понякога просто предимплантационния прозорец и трансфера съвпадат по време. Но има случаи когато това не се случва. Затова хормоналните въздействия са непредсказуеми, всичко зависи от това как ще реагира ендокринната ти система.  Peace

# 682
Така, така - или ще вали, или няма да вали  Mr. Green Не вярвам в метода ЕРА, не мисля, че значението му е толкова огромно, колкото една определена клиника изтъква, особено за тази цена.

# 683
  • София
И на мен ЕРА не ми вдъхна особено доверие. Ако имаше такова значение, щеше масово да се прилага в световен мащаб, а май ставаше дума за няколко държави. Според мен става дума за прибиране на едни 1000 лв. или просто привличане на пациенти в една определена клиника. Между другото, шефът на тази клиника даваше обширни интервюта по въпроса малко след като откриха "Надежда".

# 684
Не е така Пати, просто методът в чужбина е много нашумял и имаше много въпроси откога ще започне да се прилага и в България. Има статистики за ЕРА, дори аз съм се замисляла дали да не го направя. Надежда и Щерев не са в конфликт, всички се борят за едно и също нещо, но с различни методи. В Щерев се разчита основно на стимулацията и не бързат да махат тръби, а в Надежда правят нещата на ЕЦ и махат тръби.

# 685
  • София
то затова с немахнати тръби правят по няколко опита  ooooh!

# 686
Съжалявам, ако прозвуча агресивно, но ти първо научи ли разликата между антрални и доминантни фоликули, преди да започнеш да даваш сравнителни характеристики на методите на Щерев и Надежда?!
В Надежда нито ЕЦ са ми правили, нито пък оставянето на запушени тръби е в твой интерес.
Не заблуждавай останалите, които четат темата, постовете ти са крайно необосновани и неориентирани  Peace

# 687
Знам така е, методите на клиниките са различни. Проблемът е, че и махането на тръби не е за предпочитане, защото кръвоснабдяват яйчниците, прави ми впечатление, че много жени и с махнати тръби заради хидросалпингс пак не успяват. Божа работа  Hug

# 688
  • София
 Crazy

# 689
  • София
Не е така Пати, просто методът в чужбина е много нашумял и имаше много въпроси откога ще започне да се прилага и в България.
В коя чужбина е много нашумял- проучвала съм подробно клиники в Турция, Израел, Белгия, Гърция, Чехия. Е, нито една от тях не предлага ЕРА.
Ако беше толкова достоверен този метод, то нямаше да се забременява на 30- ти ден от МЦ със ЗЕТ например.

Общи условия

Активация на акаунт