Рецепта за закуски като от баничарница :)

• 4 130
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте дами  Hug

Някой знае ли "баничарска" рецепта за закуски - милинки, баници ... ама да стават като в баничарница. Предполагам без яйца и мляко (едва ли слагат там)  newsm78

Благодаря на всички предварително  Hug

# 1
Кое ти е важно? Да нямат яйца и мляко ли? Или вкуса да е като от баничарница? Мен точно миризмата на промишления маргарин ме дразни в купешките закуски. Но всеки си има вкус все пак.  Peace

# 2
Кое ти е важно? Да нямат яйца и мляко ли? Или вкуса да е като от баничарница? Мен точно миризмата на промишления маргарин ме дразни в купешките закуски. Но всеки си има вкус все пак.  Peace

Да няма яйца и мляко и да са бухнали като в баничарница Simple Smile

Домашните с всички подробности стават ... ми различни са...

# 3
Ами предполагам слагат други добавки, специално за промишлена употреба - набухватели, ензими, Е-та... Съжалявам, че не мога да помогна.

# 4
Ами предполагам слагат други добавки, специално за промишлена употреба - набухватели, ензими, Е-та... Съжалявам, че не мога да помогна.

Точно.
Различни са заради изкуствените неща, както и храната в ресторантите заради добавянето на натриев глутамат.

# 5

Точно.
Различни са заради изкуствените неща, както и храната в ресторантите заради добавянето на натриев глутамат.
Аз много се чудя по принцип какъв е смисъла да правиш нещо домашно, като ще хакаш купешка химия в него, ама хора има всякакви. Нали за това правим домашна храна, за да знаем какво има в нея.  newsm78 Че сме сложили хубави продукти. И изведнъж пляс едно пакетче Малки тайни с глутамат или Др Йоткер с Натриевия бензоат и какъв е смисъла? НО това е друга тема. Ако искам туршия с бензоат, хич няма да се хабя да правя.

# 6
Никъде не съм казала, че искам да е домашно - точно напротив. Искам да е баш баничарско.

Ако някой може да помогне ОК - ако не - аз си правя експерименти Simple Smile

# 7
Мас, маргарин, точене и 350 градусова фурна Simple Smile
Поне това извлекох от тези теми:

Моля за съвети, от хора работили в баничарница
Баница като готовите

# 8
Мас другия път. С маргарин са, и то промишлен.  Peace

# 9
че имали по вкусна закуска от домашно приготвената.Какво им харесваш на тези в баничарницата,или ше са прегорели ,или ще миришат на гранясало,или ще са много тедтени.Няма нищо по-хубаво от домашна закуска

# 10
Има и хубави Simple Smile в смисъл вкусни. Колко са вредни е отделен въпрос, но от 1 нищо няма да им стане Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт