Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Аз днес съм +1кг, но вече разбрах от какво качвам и къде бъркам, снощи единствената разлика беше, че изядох една салата след 21ч, когато бях успала детето. Явно днес ще трябва да вечерям по-рано.

# 136
  • Зеленият рай в сърцето на България
Аз днес съм +1кг, но вече разбрах от какво качвам и къде бъркам, снощи единствената разлика беше, че изядох една салата след 21ч, когато бях успала детето. Явно днес ще трябва да вечерям по-рано.

И аз съм наблюдавала подобно нещо, но според мен проблема не е в късния час, а в зеленчуците. За вечеря трябва салатата да е само гарнитура, а да има протеиново ястие. (Това е по мое наблюдение, нека и другите да кажат)

# 137
И аз съм наблюдавала подобно нещо, но според мен проблема не е в късния час, а в зеленчуците. За вечеря трябва салатата да е само гарнитура, а да има протеиново ястие. (Това е по мое наблюдение, нека и другите да кажат)
То трябва, ама снощи се оказа, че ММ е нападнал пилето, щото му се дояло "като на момченце" и гарнитурата стана салата, която си каза думата тази сутрин.

# 138
И аз съм наблюдавала такова нещо и при мен се е получавало и си мисля,че е когато вечерям след 17-18 ч.Ям ли късно и сутринта съм плюс.От днес пак си започвам ранните вечери,че нещо ми писна този застой.Имам още 6кг до целта 58кг и минавам в трета.

# 139
  • Испания
В режима няма ограничение за часа на последното хранене. Във втора съм яла и след 0,00 часа, когато съм била гладна, но винаги протеини. Зависи какво се яде.

# 140
И аз съм на плюс, така че явно е от въздуха  Grinning Е при мен е може би от това, че от петък съм и денем и нощем на работа и има само недоспиване и наливане само с вода и кола Sad

Аз да попитам какъв подсладител използвате? Още не съм си правила нищо сладичко, а много ми се иска вече.. В пикадили има някакви течни и май и на таблетки и не знам има ли значение. По принцип съм противник и на степчетата и на подсладителите (фиксовете и бульоните също, но това е друга тема), но няма как..

# 141
ronche вече от въздуха взехме да пълнеем  Laughing от вода не бях чула, ама ти си първата, аз пък от домати. Ако го кажа на някой няма да ми повярва  Laughing  Аз си купих някакъв зюсина ли е как се чете това, но не съм доволна, един път го ползвах, и после нищо не съм си правила с него. Имаше странен вкус, в никакъв случай сладък, не знам малко даже ми нагарчаше. И така приключих с правенето на десерти, само за един месец съм купила едно степче, от което съм ползвала половината да го смесвам с киселото мляко с трици на закуска.

# 142
mysti хаха всичко е заради световната конспирация !  Laughing Пускат ни разни неща във въздуха, карат ни да дебелеем, оттам да купуваме разни препарати за отслабване и така подпомагаме цяла индустрия  Laughing В кръга на шегата Simple Smile
За доматите не е странно, напълно възможно е.
Преди може би 2 години ходих на Вега тест. Не съм го спазвала, нито съм сигурна дали показва вярно, но това което научих е, че всеки усвоява всяка храна по различен начин. Нормално! Но момичето, което ми го правеше ми обясняваше, че според показателите от теста можеш да се ориентираш как тялото ти усвоява дадена храна и съответно, ако ти показва че не е подходяща за теб, трябва да я избягваш, най-малкото защото кара корема ти да се подува поради невъзможността да я усвоява и разгражда правилно. Също така ми каза, че тя яде предимно салата, но избягва доматите, защото корема и се подува на следващия ден от тях.   Wink

# 143
  • Зеленият рай в сърцето на България
Браво, Ванина! Чудесен резултат.

mysti и на мен ми се е случвало да мина със салата за някое хранене в ПЗ ден (като съм на гости или на вън ... )

И аз като smileys смятам, че при този режим ранното последно ядене не е от значение... но всеки си следи нещата за себе си и си знае Simple Smile Аз както лягам в 24 часа, ако правя ранна вечеря ще има после да тичам до хладилника  Embarassed

ronche аз ползвам и двата вида подсладител, зависи от десерта, който правя, то в рецептата пише какъв се използва. Купила съм ги от аптека. То сега съм правила само 2 пъти десерт от липса на време... но преди
Скрит текст:
чийз-кейк, крем карамел, парфе и какво ли още не ...

# 144
mysti вярвам ти,защото на една приятелка и показа,че пълнее от краставици Simple Smile

# 145
  • ES
Здравейте момичета, в youtube намерих канал на една испанка с видео рецепти  на Дюкан за всяка една от фазите. Направени са много професионално, аз взаимствам някои от тях за моя режим. Фенка съм на инстантния сладолед, чипса от рачешки рулца, мармалада, смутито със семена от чия. Ако мислите, че няма да ви затрудни езика мога да ви постна линка с канала й. Мисля, че една от най-старите дюканки тук Смайли живее в испания и може да ви помогне за превода, а мога и аз да ударя едно рамо.

# 146
  • Испания
Здравейте момичета, в youtube намерих канал на една испанка с видео рецепти  на Дюкан за всяка една от фазите. Направени са много професионално, аз взаимствам някои от тях за моя режим. Фенка съм на инстантния сладолед, чипса от рачешки рулца, мармалада, смутито със семена от чия. Ако мислите, че няма да ви затрудни езика мога да ви постна линка с канала й. Мисля, че една от най-старите дюканки тук Смайли живее в испания и може да ви помогне за превода, а мога и аз да ударя едно рамо.

Испанка или аржентинка? Да, има такъв канал и дори се е "осмелила" да направи нещо като електронно издание за "изморените" от дюканския режим, платено, разбира се.  Mr. Green Има седмично меню, пълно с нережимни продукти. Мислех да пиша в блога й, но се отказах.  Wink

# 147
  • ES
Испанка е, Мария Мартинез, а другата да не е ADCD Dukan? Не ми харесват видеата й и говора й ме дразни  Laughing А какво е това електронно издание за изморените дюканци?!

# 148
  • Испания
Испанка е, Мария Мартинез, а другата да не е ADCD Dukan? Не ми харесват видеата й и говора й ме дражни  Laughing А какво е това електронно издание за изморените дюканци?!

Знам видеата на Мария Мартинес. Другата е от ABC Dukán. Говорът те дразни, защото всички аржентинци говорят с акцент. За изморени дюканци е  менюто й, пълно с нережимни продукти.

# 149
Добро утрооо  Grinning ето ме и мен с моя месечен отчет:
начало 06.03.14 след 1 месец 07.04.14
             68 кг                              64 кг       - 4 кг
    бюст 95 см                              90 см       - 5 см
   талия 82 см                              77 см       -5 см
    ханш 105 см                            102 см    - 3 см
                                           бедро 60 см  , измерих го днес,не съобразих в началото,та ще го засичам другият месец него . И както очевидно се вижда отслабвам в горната част на тялото,а долната помръдва едвам едвам  Rolling Eyes
Моля кажете ми схема подходяща за фигурата ми моляя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт