КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Evangelina, благодаря  Embarassed Права си за табличките, но те са само допълнение към теорията ми по жокерите и поведението Wink
Както и да е не искам да си натрапвам мнението на никого, виждам по анкетката, че вашите заподозрени са други Wink

А относно Костя и преди съм казвала, че бих била много щастлива К да е той, защото бих останала искрено и приятно изненадана Simple Smile (Даже не бих му се разсърдила, че е бил саботьор  Mr. Green)

За номинациите дано си права Simple Smile Много харесвам Кирячето, но ако зрителите са повярвали на Русев и го посочат ще ми е много интересно да ги видя двамата на тест (макар че е малко вероятно) и при евентуално отпадане на Киряков към кого ще се насочат подозренията на зрителите тогава #Crazy

ПС: за получената външна информация от въпросните двамца (Бориса и Русев) не се учудвам, все пак тя е най-толерираната участничка, а към него си имам други /къртичи/ съмнения защо получава повече информация  Sunglasses

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 15:14 от little_beauty

# 586
# 587
Много ми е интересно тази седмица кого ще номинира публиката? Нямам никакви очаквания този път. Дали ще номинират Каменов пак?
За участниците е почти ясно - Ивайла, Каменов или дежурния Русев...

от фейсбука: Част от Заселниците нарушиха регламента и изолираха част от микрофоните на първия етаж, за да кроят планове за номинации, което ще им донесе солена глоба от Продукцията.

Това е интересно, как са ги изолирали и кои са участниците ??!

# 588
  • in Wonderland
O , мн ви моля не сравнявайте Любо с Попай!!!!! Нищо общо  , освен може би ,че и двамата са много добре физически подготвени и се справят с мисиите .
Тоз подлезурко Борислав въобще не мога да го сравня с интелекта на Любо . Много ми е неприятен , не се играе така тази игра ! Да ходиш и да ги наговаряш като някоя селска клюкарка . Най- малкото , въобще не е мъжкарско .
Не съм гледала дейлитата в понеделник и вторник , така че не зная със сигурност , но да попитам - мъжкарят Борислав отиде ли при Ивайла да я попита в прав текст защо не е номинирала Бо ? Май не е .... Може би и личните ми антипатии към него ме заслепяват , но според мен той не е добър играч. Това не е стратегия , а го е яд , че той си заби копието пред Бо и така се компрометира пред нея.

little beauty наистина ти се възхищавам за целия труд  , който полагаш в събирането на информация и напасването на жокерите и да , страхотна логика имаш , но малко ми напомняш на Миглена от миналия сезон ( дано не те обижда сравнението ми , аз я харесвах ) . Просто си се съсредоточила изцяло в/у Русев и според мен ,това малко или много ти пречи в разсъжденията и за другите участници . Ще се радвам все пак ,ако се окаже права , че той е К . И моя съвет е за следващия сезон да си пуснеш CV-то за участие , ще ги разбиеш !
В тоя ред на мисли , някой от вас пускал ли е за участие в този сезон ? Аз пуснах на ММ , тъй като , колкото и да харесвам дадено риалити , не бих влезнала за нищо на света . Точно поради причината ,че не желая разни хора да ме разнищват на дълго  и широко и да ме дъвчат по разни жълти издания за щяло и нещяло . Въпрос на личен избор .

Да пусна ли анкета за вота на зрителите ?

# 589
Големи заговори ,голямо нещо  ooooh!
Хич не ми хареса Борислав,още от началото ми е един пут.о.
Ще ми е интересно да го видя него на тест  Laughing

# 590
  • София
Dee_Dee_~ , да Борислав отиде и попита Ивайла защо не е номинирала Бо и тя надълго и нашироко започна да се обяснява.. ooooh!

Никой не ми отговори на въпроса, има ли определен ден в който показват новият жокер... Crossing Arms

little_beauty, аз харесвам твоите разсъждения, но и аз си мисля, че по-скоро имаш някаква математическа логика, трябва да им следиме и реакциите и поведението..
Иначе напълно съм сигурна, че накрая ти ще познаеш кой е Къртицата и ще се възползвам да пусна и аз един смс въз основа на твоята логика и ще грабна парите на Къртичока Twisted Evil Twisted Evil Peace Peace

# 591
  • Варна
Мацки, развеселихте ме  Laughing
Dee_Dee_~ (•̪●)~ , не се обиждам в никакъв случай, Мегито ми е втората любимка в класацията след Любчо  Peace Сигурно съм малко параноясала като нея в упоритото търсене Crazy и накрая ако всичките ми теории за жокерите и поведението му и таблиците се окажат неверни сигурно много ще ми се смеете  Embarassed Joy

ПС: За участие не съм се замисляла, по-добра съм в психологическите анализи, гледайки отстрани, отколкото в действията и сигурно бих била много смешна там сред всички тези супергерои по 2 метра  Mr. Green а и да си призная честно съм гнуслива и разни червеи и хлебарки биха ме накарали да бягам със 100 км в обратна посока  Laughing
И мъжО не бих го подложила на такива неща, държа си на него все пак  Mr. Green

Сърчице***, веднъж ги чух на живото включване да споменават, че днес им е деня за жокер, мисля, че беше или понеделник или вторник, но на нас ни излъчват нещата с голямо закъснение и обикновено май на лайфа в петък преди зрителския вот пускат кадрите за жокера Wink

# 592
Аз пък си мисля, че в събота ги показват, защото един лайф не го показаха и после го пуснаха, чак в понеделник.

# 593
  • in Wonderland
Dee_Dee_~ , да Борислав отиде и попита Ивайла защо не е номинирала Бо и тя надълго и нашироко започна да се обяснява.. ooooh!

А добре , да ме прости тогава , че го натопих така , ама все пак продължава да не ме кефи  " стратегията " му .  Wink

# 594
  • София
Нямам търпение за вота на зрителите днес Simple Smile
Ако изпреварят Борислав и номинират Ивайла,ще има само 24 часа да ги обиколи всичките с нов кандидат:)
Пък защо не и той да е избраният днес Simple Smile И в този случай ще трябва да се разтича да си избере добър конкурент.
Но няма да е така най-вероятно,Предполагам,че отново ще е Емо К.,въпреки усилията на екипа да ни разчуства след последното видео с  Гери.

# 595
Прави ми впечатление, че до сега излизат само жени, то е нормално при положение, че освен Емил Русев, номинирани мъже няма. Мъжете там все говорят за глутници - Русев на другите, когато Вики влезна, че са били на негова страна, а сега Борислав- Ивайла се деляла от глутницата. Обаче повече ми изглеждат някои от тях като стадо овци, които тръгват след някой със звънци и номинират, който им посочи. Инициатори на груповото гласуване са все мъже, а си патят винаги жени. Русев наговаряше да не го номинират, а после с жена му и Бориса не спряха да говорят за "заговора" на Индира и Борислав - публиката номинира Индира. Георги, ако не бъркам, каза на другите, че Русев не трябва да е пак номиниран и посочи Бориса. Сега Борислав, който иначе намираше за нередни агитациите на Русев, но собствените счита за приемливи, се е прицелил в Ивайла. Костя също, като и двамата говорят и за Жоро, но не предлагат него за номинация. Другата седмица ще се наговорят срещу друга жена, а самите жени ги следват без да мислят и без да им хрумне, че другият път може да е техният ред. Аз не искам Ивайла на номинация, още повече, че като гледах пак- тя си казва- не иска да номинира Бориса, но повече не иска Русев да е номиниран, така че ако е в началото ще номинира Бориса, не беше в началото, копието й не беше решаващо, така че я оправдавам. Искам най-накрая да е номиниран Борислав, заслужил си е отдавна.

# 596
  • София

Няма ли номинациите да са пак в събота и неделя?
Днес и утре ли ще са? Значи ли това, че днес ще има Предверие?

Не видях такова нещо в промото...

# 597
  • София
Няма промяна, в петък и събота са номинациите.

# 598
  • in Wonderland

Няма ли номинациите да са пак в събота и неделя?
Днес и утре ли ще са? Значи ли това, че днес ще има Предверие?

Не видях такова нещо в промото...

Зрителите номинират в петък , тогава е и предверието , т.е. - утре . В събота е голямата битка , участниците избират заподозрян от тях  и съответно -тест и един отпаднал участник .  Wink

# 599
  • София
Ами и аз така знам, но по-горе се писа, че зрителската номинация е днес и като проверих програмата-за събота Къртица няма...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт