КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 618
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Защо има лаптоп там?

# 76
Според мен номинирана ще е Хриситна. После да може да направят интригата Емил-Гери-Костя, че и клипа с участието на Гери

# 77
  • Bulgaria

И аз това забелязах, че Костя рови нещо в един лаптоп.  newsm12

Не вярвам да имат интернет.

А това  smile3555 е Емо Русев. хахаха

# 78
  • София
За първи път си правя труда да гледам лайфа на момента - заради рекламите и коментарите на гостите, които много често не са гледали грам от предаването, предпочитах да го гледам на следващия ден и да превъртам тези кадри. Днес го гледам само заради факта, че прочетох, кои ще коментират и в този ред:
1. Катето Евро -  Joy липсваше ми да я чувам кой е къртицата и по 2-3 мнения на ден  Joy Честно мен ме забавлява
2. Главния редактор - разбрах, че Бориса е заблудила продукцията и че наистина не са били всички зодии изброени на въпросния тест.
3. Кирил и Индира - при всеки опит да кажат нещо и не изнасяше на продукцията бяха прекъсвани, ако не беше Индира да натърти за това за зодиите - нямаше точка 2 да се случи.

Общо взето стигам до извода, че Къртицата е очаквай неочакваното - ще си правим каквото и както ни се иска - пък вие ни вярвайте. За мен лично - гледам и утре и ако е поредната манипулация си оставам само с четенето на темата тук.

# 79
  • КиТ
Ау доста сте изписали   bouquet

# 80
Нямате изчитане бре Crazy Гол запис от мен...

# 81
  • in Wonderland
 Sick Sick Sick
Не зная колко пари трябва да ми дадат , за да изпия това нещо !?!?!?!?!
Ще се навия - ама за мнооооого пари - иначе не !!!!!!
Направо ми се драйфа само като ги слушам !

# 82
Иван е малко като Лудия шапкар  Laughing

Борислав ме разби, бъркат му ларви, червеи, хлебарки, а той : " Иииии, брат, изми ли си ръцете "  Joy

# 83
 Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Бих го направила само и единствено за детето си!За пари не бих!Дори да са много. Naughty

# 84
Даа, Борислав и мен ме разби  Mr. Green Как след тея гадости ще питаш дали си е измил ръцете  Mr. Green

# 85
  • in Wonderland
Принципно - да . Всеки би го направил ,ако от това зависеше нещо за някой скъп за него човек .
Идеята тук е ,че всички с в игра , в която са наясно с правилата и знаят какво да очакват .
Именно заради ето тия игри аз никога не бих участвала в такова състезание . Нямам страх от почти никакви физически игри, но става ли въпрос за ядене на ей такива неща- не съм сигурна дали ще успея да се мотивирам достатъчно . Единственото нещо , което може да ме мотивира в случая са парите.

# 86
  • София
Мен пари за таков анещо не могат да ме мотивират, нито да преживея змии и прочие гадости да ме лазят, пипат. Брррр.
Ама то и за това не бих отишла в такова предаване.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 23:34 от catty m

# 87
  • Pleven, Bulgaria
ехеее Ивайла,Бориса и  Сано колко са бързи
И аз не мога да си представя как ще ям гадости,пък и нещо свързано със змии абсурд да го направя

# 88
  • София
Обявиха ме, че съм хейтър, защото не приемам убийството на живо същество - каквото и да е то - в името на една тъпа игра! Но явно съм хейтър, може би е моя грешка - майната им на всички насекоми и малки организми - на хората забавлението е по-важно!!! - бях се изнервила и при мисията със скорпионите и при мисията със ските - защо трябва да са живи? Аз за мен приключвам с това предаване !!! Ще чета само тук!

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 23:41 от gery1

# 89
Принципно - да . Всеки би го направил ,ако от това зависеше нещо за някой скъп за него човек .
Идеята тук е ,че всички с в игра , в която са наясно с правилата и знаят какво да очакват .
Именно заради ето тия игри аз никога не бих участвала в такова състезание . Нямам страх от почти никакви физически игри, но става ли въпрос за ядене на ей такива неща- не съм сигурна дали ще успея да се мотивирам достатъчно . Единственото нещо , което може да ме мотивира в случая са парите.
Да,да участниците са наясно и за това са влезли.Но ти ме разбра,де.Аз не също не бих издържала да ям/пия такива гадости.

Общи условия

Активация на акаунт