Отговори
# 150
  • Още у мъглата ...
Ноле що директно? Другият се е отказал ли? newsm78 Аз вчера все едно врачка излязох.  Laughing

Белл, ами ... Rolling Eyes ... Бурак Йозчивит е отказал да играе с нея ... Киво няма да участва в рекламата на Мави джийнс ... Още помня колко се ядоса в единствения случай, когато се опитаха да го свържат с нея. Откакто не е с Толгахан виждала ли си госпожицата да има снимки от излизания с известни нейни колеги и колежки? Според мен тя не е добре и равноправно приета в актьорската гилдия. Хвалбите щедро ръсени в медийното пространство не идват от хората в бранша, а и никога не са били персонално само за нея. Споменават я заедно с Ча и екипа. Даже и да не се казва като клетва, мисля, че доста нейни колеги са наясно, че да се наложи да играеш с нея си е като проклятие. Peace
Все пак се забелязва, че за разлика от първите серии, когато беше пълен боклук, сега поне малко е подобрила участието си - мрънка по-малко, променя по-често интонация.
smile3521 smile3521

# 151
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак,аз кога стрелях имаше реклама,сега пак има,ама те нашите нищо не ги пита Беяз,само хихи,михи ,и това е и един певец изпя 3 песни,другата си представи книгата,нашите за украса  ooooh!

# 152
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека от мен  Hug Hug Hug

# 153
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лека Ирче!  Hug Hug

Нищо ли наистина не ги питаха в Беяз шоу слънчовците? Shocked

# 154
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека Ирче!  Hug Hug

Глупости общо взето Проф,само се лигавиха  Crossing Arms
Хайде,няма ме  Hug

# 155
  • Още у мъглата ...
Лека, Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Малеее, бях заспала, както си гледах монитора  ooooh! Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хайде и мен ме няма  Laughing Лека нощ и от мен  Hug Hug  Hug Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes, Мише  Hug Heart Eyes Heart Eyes, туй сте на балконя  Laughing Лека  Grinning

# 156
  • София
Лека Ирче!  Hug Hug

Питаха ги, дали са двойка и Ханде каза, че не са и имала човек до себе си. Не му каза името обаче. Пуснаха репортаж от сет-а и Ханде каза: "Ние с Керем "сев...", спря се и се поправи. Смяха се много, защото тя упорито отричаше и твърдеше, че не е искала да каже севгили  Mr. Green

Това е в общи линии.

Лека  Hug

# 157
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мерси Мишенце, лека!  Hug

Габче, лека и на теб!   Hug

И аз лягам. Лека нощ на всички!  Hug Hug Hug

# 158
  • В света на мечтите... ❤
Всички май си легнаха  Thinking

Чакай първо да захваля екипа на новата чудничка тема   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зиз  Hug Heart Eyes 

Габи  Hug Heart Eyes

Тери  Hug Heart Eyes

Охх,много се смях с разказа на Мими за "Умирай трудно" с главен герой Тарантулко Паяков  Joy Joy Joy Joy Joy

И на Зиз за нейната случка с мишока с неизживяно детство,който си е играл с дрънкалата  Joy Joy Joy   

Сега и аз се отправям към кревата разочарована от гостуването на Слънцата при Беяз  ooooh! ooooh! ooooh!

Лека,сладурки,Сънчо да ви прати най-прекрасните сънища  Hug  smile3524 newsm46 smile3524 Hug

# 159
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,малееееееее всичко спи Crazy
А добро утро от най-ранобудната днеска  Hug Hug Hug

# 160
Добро утро Hug Hug Hug

Ирка Hug

Профи Hug  да Laughing контузил се бил Peace той и гъзобръка се класира директно Laughing

Уникално: Финал без полуфинали в Маями! Laughing

Дани Hug ти навреме си дошла Laughing

Хубава събота Hug

# 161

Добро утро!
 Ирка  Hug

Рени  Hug

# 162
Светле Hug

# 163
  • У Диспансера ...♥♥♥
Светле,Ренку  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 164
Новата визия не е толкоз зле Laughing не сме сбити баш у лево Laughing и гащи си имаме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт