Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Доня Габриелита дел ХрАна Heart Eyes Heart Eyes Hug Илденце Heart Eyes Heart Eyes Hug

Днеска не съм ви поздравявала персонално, ама ми е простено...нЪл съм чела Незабравка... Mr. Green

# 586
  • Още у мъглата ...
Я ко ми дойде  Laughing Party Party
Диспансера, диспансера,
храни Сера у килера  Mr. Green Joy Joy Joy
Не е лесно да си у диспансера, че й голяма устата  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 587
  • Още у мъглата ...
Доня Габриелита дел ХрАна Heart Eyes Heart Eyes Hug Илденце Heart Eyes Heart Eyes Hug

Днеска не съм ви поздравявала персонално, ама ми е простено...нЪл съм чела Незабравка... Mr. Green

Веднагически си защитих титлата дел ХрАна  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 588
  • в подножието на планината

нИ знам... Rolling Eyes

Зиз, Hug Heart Eyes

# 589
Хелоууу шашавелки Hug Hug Hug Hug Hug
Днес детето ме води в природо - нау4ния да разглеждам вси4ки колосани животни, насекоми, вле4уги и каманаци  #Crazy направо каталясах, защото после ме опъна на разходка по вси4ки според него Софийски забележителности ooooh! Обиколих целия център на длъж и на шир няколко пъти. Ше кажеш 4е идваме от Куртово Кунаре на екскурзия ooooh! ooooh! ooooh! Все едно не е ходил никога там Shocked То бе Народно събрание, Народния театър, Президентство, вси4ки министерства, Аксандър Невски, НДК и за капак ме набута и в Руската църква ooooh! Отиде ми неделята, ама кво да го правя Rolling Eyes

# 590
Габи Hug Hug Hug
Добро утро !  Grinning Hug Наспа ли се ? Аз снощи легнах в 02:40 , а ти охооо 04:30  Shocked направо е трябвало да отидеш с Чачко да ядеш супа  Laughing

# 591
  • Още у мъглата ...
Днес детето ме води в природо - нау4ния да разглеждам вси4ки колосани животни, насекоми, вле4уги и каманаци  #Crazy направо каталясах, защото после ме опъна на разходка по вси4ки според него Софийски забележителности ooooh! Обиколих целия център на длъж и на шир няколко пъти. Ше кажеш 4е идваме от Куртово Кунаре на екскурзия ooooh! ooooh! ooooh! Все едно не е ходил никога там Shocked То бе Народно събрание, Народния театър, Президентство, вси4ки министерства, Аксандър Невски, НДК и за капак ме набута и в Руската църква ooooh! Отиде ми неделята, ама кво да го правя Rolling Eyes

Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох, добре те е уредил  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ми любознателно детето, радвай се  Laughing

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак  Heart Eyes Hug
Заради изборите,няма да има да  Peace

# 593

Мими  Hug Hug Hug
Благородно ти завиждам, и аз искам  Mr. Green въпреки, че съм идвала в София и съм виждала половината от тези забележителности, би ми било интересно да ги видя отново  Grinning
То тук в Пловдив си имаме 2 мола  Cry , а там в София 5-6  newsm03 , ехххх как ми се идва до София в някое молче  smile3508

# 594
Манка леко летене Laughing аз гледах една серия от него и се отказах Rolling Eyes много драма тормоз много нещо Shocked

Лека и от мен Hug
Права си Ренка, много е драмата. Но преди време гледах по тв-то първи сезон и сега като почнаха втори ми беше интересно да го гледам, но като тръгна на работа няма да мога да го гледам в този ранен час, та го намерих с руско аудио и се зарибих. И докато не го изгледам ... А има трети сезон  ooooh! ooooh!

Направо ще намразя руския вече покрай тоя филм, че взех да осъмвам с него.

Ей ви нещо весело

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 20:01 от *Манка - Премиерката*

# 595
  • Още у мъглата ...
Габи Hug Hug Hug
Добро утро !  Grinning Hug Наспа ли се ? Аз снощи легнах в 02:40 , а ти охооо 04:30  Shocked направо е трябвало да отидеш с Чачко да ядеш супа  Laughing

Тони  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Добрутро  Laughing Hug Понаспах се  Rolling Eyes Ама ти да не си помислиш, че до сега съм спала  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
А за Чачко, нееее Naughty, докато не ме последва в туити, не отивам да пия супа Naughty, аз да не съм толкоз лесна  Mr. Green Joy Joy Joy

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти,детето му е интересно,пък и ти кой знае,от кога не си стъпвала там  Mr. Green

# 597
  • Още у мъглата ...

Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ох, меченцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Габи Hug Hug Hug

Тони  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Добрутро  Laughing Hug Понаспах се  Rolling Eyes Ама ти да не си помислиш, че до сега съм спала  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
А за Чачко, нееее Naughty, докато не ме последва в туити, не отивам да пия супа Naughty, аз да не съм толкоз лесна  Mr. Green Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Ще има да чакаш с това последване у туити  hahaha

# 599
Габун4и Hug Hug Hug Hug Ама той прекалено любознателен бе ooooh! Аз незнам по кой свят съм от неговата любознателност. Само седяхме 15 мин. да съзерцава гвардейците, 4е ги хвана то4но когато се сменяха  Tired

Тони Hug, ама той не ме води по моловете Sad Другия път като дойдеш у Софето, ти го връ4вам и си се разхождайте на воля Laughing Laughing

Ман4е Hug Ирко Hug Звезди Hug

Общи условия

Активация на акаунт