"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 59

• 28 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
мъжо иска да си лягаме,а аз му викам да потрае 40 мин още  Rolling Eyes,ама нещо май не му допадна  Mr. Green

# 16
Сега ми е дерт кой ще млати голямото кардо-Айшето голяма гадина, как го плюе-искам да я изгонят бееееее е е е е

Айше е ужаснааааааааааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 17
мъжо иска да си лягаме,а аз му викам да потрае 40 мин още  Rolling Eyes,ама нещо май не му допадна  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 18
Оййййй, как я гушка Яман/Ча....  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Как да не й завидяяяяяяяяяяяяяяяяя  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Ама кво споменава пак аннето  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Нищо бе .. писала му е писмо  Hug Hug ще го носи на Кенан  Peace

А, добре.  Grinning
Рени, къде се загуби?  Sad
Вени, а ти, милооооооооооооооо??
  Hug Hug Sad

# 19

Wink Хихиии,май всички ни тресе една и съща лудост-  Joy пет поста с едно и също съдържание. Joy Joy Joy

# 20
Сега ми е дерт кой ще млати голямото кардо-Айшето голяма гадина, как го плюе-искам да я изгонят бееееее е е е е

Айше е ужаснааааааааааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз от блеене тук, изобщо не съм я видяла  Mr. Green Mr. Green ама ще я стрелям  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Mr. Green Mr. Green

# 21
Оффффф, писна ми от тоя Ердоган! Кво ми го представят като герой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 22
Оффф бе този Ердоган навсякъде бе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 23
Оффффф, писна ми от тоя Ердоган! Кво ми го представят като герой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Милоооооооооо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 24
  • близо до брега на морето
Значи не само от кардашими имам късмет, моите не смеят да влязат във всекидневната-еле у петък вечер-олмаз  Mr. Green

# 25
Страхотни сме  Hug Hug Hug

# 26

Милоооооооооо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мило, появи се 1-а част, ама к-вото е отврат  Sick Sick

# 27
Мими искам при теб  Crossing Arms Heart Eyes

# 28
  • близо до брега на морето
Заповядай, Дани-те са свикнали с моите сакъзи-така им викат, но  не мрънкат много hahaha

# 29
Ивееее  Hug Hug Hug Hug Hug обаче не ще да се сваля  ooooh! ooooh! ooooh! някакви араби го качват явно  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт