"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 59

• 28 858
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Направо съжалявам Мира вече,много и се насъбра  Naughty,Яман малко да се обере,много почна да движи с тая госпожица  Naughty

Абсолютно  Peace Peace И весело си изкарал даже докато обикаля  Naughty Naughty Naughty Naughty

# 76
Aниии сени севиуруум newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

И аз много ви обичам всичкииии  Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

И аз, и аз! Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Лили, страхотна си, много ти се възхищавам, заради теб ходя на курс по турски  bouquet  bouquet  bouquet

Рени, Hug Hug миличка,  да знаеш трогна ме  с думите си! Благодаря! Радвам се, че съм станала причина да ходиш на курсове по турски език..Дано да го научиш бързичко и да помагаш  и ти при преводите!

# 77
Скрит текст:
Лекарят на Тан:Тан, много добре върви лечението ти..
Т:И аз се чувствам добре.Сякаш по-рано никога не съм ги виждал тези цветове..
Д7Понякога сънуваш ли?
Т:Да, пускам хвърчила, но все още не мога да изляза оттук.Но пянокага се виждам из ширналите поля и гори.
Д::Хубав сън е било.
Т:Да ,много хубав..
Наистина това ли  вижда в сънищата си този кокондрел newsm78 newsm78 newsm78

Ф:Не знам как сте разбрали със Седеф, но  добре е да почнеш да си търсиш работа.
К7Нещо грешно ли съм направил?
Ф:Не, напротив, много съм доволен от теб.Но изглежда, твоето присъствие ще създава пролмеи тук.
К:Айше ли ви се оплака?
Ф:Не, но.
К:Добре, разбрах, не се тревожете, аз ще се погрижа за себе си.

Кенан каза, че този, който ги праща тези списания може да не е Тан,а някой, който е навън и помага на Тан..Умник си е голямото кардо..
Яман не е казал за писмото на Кенан

М:А, това не е ли тя?
К:Кой?
М7Ада

А7ТИ ПРЕДСТАВЛЯВАШ ВЕСЕЛАТА И ОПЪРНИЧАВА СТРАНА НА СЕМЕЙСТВОТО, ТАКА ЛИ?
С:Да, така е.
А:Аз винаги съм искала да живея в Истанубл. Но това вече е възможно,защото вече майка няма какво да кие.
Е:Хубаво е човек да е до семейството си.
А7Вие двете сте толкова различни на пръв поглед, но си приличате толкова много.
С:Ендер прилича на майка, приличала на майка.Аз приличам на татко.
Малееееееее, Ивчеееее, Яманчи пак яде..Но този пезидо вече му личи, че е напълнял..Бризче Hug Hug Hug спираме кадаифитите, гьозлеметата и мантътата..Край!

хахахахах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green надебелял е  ooooh! ooooh! ooooh!

Откога ви пее радиото, ама вие го спирахте  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 78
Ада можеше да си тръгне, а не да вика, остави ме  Naughty Naughty Naughty Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И Мира е права  Peace Никой да не я гърми  Naughty Naughty Naughty Naughty

Но, Яманчи е невинен Naughty И дано този път да не каже нещо, за което ще съжалява Naughty

Peace Peace Peace Peace  Hug Hug Hug

Ама къде е Вени?
  Sad

И на рекламите не се появява  newsm78 newsm78 newsm78

Thinking Thinking

# 79
Скрит текст:
Д7Понякога сънуваш ли?
Т:Да, пускам хвърчила, но все още не мога да изляза оттук.Но пянокага се виждам из ширналите поля и гори.
Наистина това ли  вижда в сънищата си този кокондрел newsm78 newsm78 newsm78

Ф:Не знам как сте разбрали със Седеф, но  добре е да почнеш да си търсиш работа.
Ф:Не, напротив, много съм доволен от теб.Но изглежда, твоето присъствие ще създава пролмеи тук.

Кенан каза, че този, който ги праща тези списания може да не е Тан,а някой, който е навън и помага на Тан..Умник си е голямото кардо..

М7Ада

А:Аз винаги съм искала да живея в Истанубл. Но това вече е възможно,защото вече майка няма какво да кие.
Малееееееее, Ивчеееее, Яманчи пак яде..Но този пезидо вече му личи, че е напълнял..Бризче Hug Hug Hug спираме кадаифитите, гьозлеметата и мантътата..Край!

хахахахах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green надебелял е  ooooh! ooooh! ooooh!

Откога ви пее радиото, ама вие го спирахте  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

виновни сме  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ДИЕТА ЗА ЧАЧО  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

и Ада да си отива в Лондон  smile3513 smile3513 smile3513

# 80
Момичета да ви пиша.че после няма да имам време.
Много ми хареса епизода,не беше тежък,нито блуткав  Peace,всичко много ми хареса,имаше и романтик и целуФки  Crazy Heart Eyes и съм много доволна
Благодарности на Лили и Ани  Hug  bouquet
И наистина ми беше много приятно в компанията на всички момичета да гледам епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сладки сънища и спокойна нощ  Hug Hug Hug

# 81
Лека Данииии  Hug Hug Hug Hug

# 82
Скрит текст:
Д7Понякога сънуваш ли?
Наистина това ли  вижда в сънищата си този кокондрел newsm78 newsm78 newsm78

Ф:Не знам как сте разбрали със Седеф, но  добре е да почнеш да си търсиш работа.

М7Ада

хахахахах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green надебелял е  ooooh! ooooh! ooooh!

Откога ви пее радиото, ама вие го спирахте  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

виновни сме  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ДИЕТА ЗА ЧАЧО  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

и Ада да си отива в Лондон  smile3513 smile3513 smile3513

Диета, диета  Naughty Naughty Naughty Crossing Arms Crossing Arms

Ааааа, Крачо сам ли ще е  Shocked  Crossing Arms Crossing Arms Неееее  Crazy Crazy

# 83
Момичета да ви пиша.че после няма да имам време.
Много ми хареса епизода,не беше тежък,нито блуткав  Peace,всичко много ми хареса,имаше и романтик и целуФки  Crazy Heart Eyes и съм много доволна
Благодарности на Лили и Ани  Hug  bouquet
И наистина ми беше много приятно в компанията на всички момичета да гледам епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сладки сънища и спокойна нощ  Hug Hug Hug

Дани, лека и на теб, миличка!

# 84
  • близо до брега на морето
Видяхте ли,че кардото е чисто като сълзица-казаха му да не оставя Ада сама-и той слуша-нали е задължен на семейството-супер си ми е кардото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 85
Ада можеше да си тръгне, а не да вика, остави ме  Naughty Naughty Naughty Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Но, Яманчи е невинен Naughty И дано този път да не каже нещо, за което ще съжалява Naughty

Ама къде е Вени?
  Sad
 love001  love001
Чете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не мога да ви стигна  ooooh!

# 86
Видяхте ли,че кардото е чисто като сълзица-казаха му да не оставя Ада сама-и той слуша-нали е задължен на семейството-супер си ми е кардото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

newsm10 newsm10 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

Мими, пийна ли какаото  Laughing Laughing

Дали така ще свърши епизода  newsm78 newsm78

# 87
Видяхте ли,че кардото е чисто като сълзица-казаха му да не оставя Ада сама-и той слуша-нали е задължен на семейството-супер си ми е кардото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Нееее  Naughty Naughty Naughty Naughty

# 88

Ама къде е Вени?
  Sad
 love001  love001
Чете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не мога да ви стигна  ooooh!

Венииииииии,   Hug Hug Hug Hug

# 89
цели оди му пеят на този Ердоган  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт