"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 59

• 28 853
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Видяхте ли,че кардото е чисто като сълзица-казаха му да не оставя Ада сама-и той слуша-нали е задължен на семейството-супер си ми е кардото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Нееее  Naughty Naughty Naughty Naughty

Няма не, извинение пиши  Naughty Naughty

# 91
  • близо до брега на морето
пиинах Ивче,даже се разсъних и смятам да си спретнем още едно hahaha hahaha hahahaЛили-мерси,златна си ни newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 92
Направо съжалявам Мира вече,много и се насъбра  Naughty,Яман малко да се обере,много почна да движи с тая госпожица  Naughty

Абсолютно  Peace Peace И весело си изкарал даже докато обикаля  Naughty Naughty Naughty Naughty
Ама наистина ми стана мъчно за Мира. Яманко може да е имал най-добри намерения, обаче и на Мира не й лесно. Голям тур из Истанбул, много бел говорел .... а тя стои и го чака. И все аби ли трябва да му казва да тича след нея.  ooooh!

# 93
 Joy Joy JoyЕее,за тази реклама на Ердо имаме право на още три целувки.  Wink Whistling

# 94
ВИКИ Е ОПРАВЕННННН !!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
Ууууу, че не се и обърна  Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 96
Видяхте ли,че кардото е чисто като сълзица-казаха му да не оставя Ада сама-и той слуша-нали е задължен на семейството-супер си ми е кардото  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

никакво извинение  Naughty Naughty Naughty Мира е права и ми стана тъжно за нея .. никога не намира време за нея, а с Ада обикаля Истанбул  Naughty Naughty Naughty не е прав  Naughty Naughty Naughty и като чета в Т - повечето хора мислят като мен  Peace

# 97
ВИКИ Е ОПРАВЕННННН !!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От вчера.   Peace И разпределение има за 25 -и епизод
  Peace

# 98
А дано е завинаги Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 99

ами тя Тинчето днес даже направи разпределение за 25-ти епизод  Peace

# 100
Ееее поне да я беше настигнал и гушнал  Rolling Eyes,сега до другия петък ще се спукам  Heart Eyes
Няма ме вече  Hug,лека!

# 101
Скрит текст:
Лекарят на Тан:Тан, много добре върви лечението ти..
Т:И аз се чувствам добре.Сякаш по-рано никога не съм ги виждал тези цветове..
Д7Понякога сънуваш ли?
Т:Да, пускам хвърчила, но все още не мога да изляза оттук.Но пянокага се виждам из ширналите поля и гори.
Д::Хубав сън е било.
Т:Да ,много хубав..
Наистина това ли  вижда в сънищата си този кокондрел newsm78 newsm78 newsm78

Ф:Не знам как сте разбрали със Седеф, но  добре е да почнеш да си търсиш работа.
К7Нещо грешно ли съм направил?
Ф:Не, напротив, много съм доволен от теб.Но изглежда, твоето присъствие ще създава пролмеи тук.
К:Айше ли ви се оплака?
Ф:Не, но.
К:Добре, разбрах, не се тревожете, аз ще се погрижа за себе си.

Кенан каза, че този, който ги праща тези списания може да не е Тан,а някой, който е навън и помага на Тан..Умник си е голямото кардо..
Яман не е казал за писмото на Кенан

М:А, това не е ли тя?
К:Кой?
М7Ада

А7ТИ ПРЕДСТАВЛЯВАШ ВЕСЕЛАТА И ОПЪРНИЧАВА СТРАНА НА СЕМЕЙСТВОТО, ТАКА ЛИ?
С:Да, така е.
А:Аз винаги съм искала да живея в Истанубл. Но това вече е възможно,защото вече майка няма какво да кие.
Е:Хубаво е човек да е до семейството си.
А7Вие двете сте толкова различни на пръв поглед, но си приличате толкова много.
С:Ендер прилича на майка, приличала на майка.Аз приличам на татко.
Малееееееее, Ивчеееее, Яманчи пак яде..Но този пезидо вече му личи, че е напълнял..Бризче Hug Hug Hug спираме кадаифитите, гьозлеметата и мантътата..Край!

хахахахах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green надебелял е  ooooh! ooooh! ooooh!

Откога ви пее радиото, ама вие го спирахте  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
newsm10 newsm10
Спешно трябма да се вземат мерки.  smile3521 Че онзи Чико като обуе дънките  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes И пак го нахраниха  ooooh! ooooh!

# 102
Ууууу, че не се и обърна  Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

аз, ако съм на нея няма да му говоря поне една седмица  Naughty Naughty Naughty

# 103

никакво извинение  Naughty Naughty Naughty Мира е права и ми стана тъжно за нея .. никога не намира време за нея, а с Ада обикаля Истанбул  Naughty Naughty Naughty не е прав  Naughty Naughty Naughty и като чета в Т - повечето хора мислят като мен  Peace

Не намира време, да,  Crossing Arms Crossing Arms з атова се катери по оградите с дебелото си дупе  Mr. Green Mr. Green

# 104
и като пишат у Т.какво-видяхме ги какви са алтави и какви искания имат-не ми ги фали-кардото е право Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт