"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 59

• 29 174
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много хубави бяха Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Яманко й е длъжник  Naughty
И Крачолчо беше хубав  newsm47 Да си взима Ада  Peace
Много Убав....да Party Party Party и както почна серията....викам си....само него ли шЪ гледам...?????? Mr. Green

# 151
# 152
  • близо до брега на морето
Аз няма да коментирам-Рени и Лили са написали моето мнение-евалла Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 153
  • Яко в Матрицата...
Мили момичета, както винаги бяхте страхотна компания! Iyi geceler!  Hug Hug Hug

# 154
Не разбирам защо положението да е същото като с Оркун..Оркун беше бившето гадже на Мира..Беше ясно, че все още храни някакви илюзии, свързани с нея..Целуна я пред всички заявявайки на всеослушание, че я обича и ще я обича да края на живота им..Яман видя всичко това и какво да си помисли..А и тогава още не я познава добре Мира и не е убеден дали тя го обича..Като прибавим към това, че тогава той се чувстваше в техния квартал като шаран на сухо..Разбира се, че реакцията му беше пресилена, трябваше да бъде малко по-сдържан, но такова си не е момчето..

Сега Мира ревнувала. Хубаво, да си ревнува, Яман е мъж, когото всяка би ревнувала,че те жените налитат на него като муха на мед. Но мисля, тя реагира много остро и това нейно цупене ми дойде в повече..Яман с всичко й показва, че я обича..Нежно я прегръща, целува, загрижен е за нея, винаги е до нея..Може да ревнува, но не и да се цупи като малко момиче..

Не е винаги до нея  Naughty Naughty Naughty винаги е до: мама, аби, Айше, Мерт, Ада, .. има и още, но не се сещам  Naughty Naughty Naughty винаги има някой по-важен от Мира  Naughty Naughty Naughty

Този път Мира е права - не за целувката, а за разходката с Ада  Naughty Naughty и ако Кенан не го беше накарал, Яман дори нямаше да тръгне след нея  ooooh! ooooh! ooooh!

И не трябва да е винаги до нея,  Naughty  нали ще си омръзнат.  Mr. Green
я виж как Ча не е винаги до Сери
  Naughty Laughing

# 155
Мили момичета, както винаги бяхте страхотна компания! Iyi geceler!  Hug Hug Hug

Iyi geceler, мила!   Hug Hug Hug Беше ми мноооооооооооооого приятно, че си с нас!  Hug Hug Hug

# 156
  • близо до брега на морето
 newsm46-лека нощ на всички и благодаря за прекрасната компания  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 157
# 158
newsm46-лека нощ на всички и благодаря за прекрасната компания  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Лека, Мимче!  Hug Hug Hug

# 159
Не разбирам защо положението да е същото като с Оркун..Оркун беше бившето гадже на Мира..Беше ясно, че все още храни някакви илюзии, свързани с нея..Целуна я пред всички заявявайки на всеослушание, че я обича и ще я обича да края на живота им..Яман видя всичко това и какво да си помисли..А и тогава още не я познава добре Мира и не е убеден дали тя го обича..Като прибавим към това, че тогава той се чувстваше в техния квартал като шаран на сухо..Разбира се, че реакцията му беше пресилена, трябваше да бъде малко по-сдържан, но такова си не е момчето..

Сега Мира ревнувала. Хубаво, да си ревнува, Яман е мъж, когото всяка би ревнувала,че те жените налитат на него като муха на мед. Но мисля, тя реагира много остро и това нейно цупене ми дойде в повече..Яман с всичко й показва, че я обича..Нежно я прегръща, целува, загрижен е за нея, винаги е до нея..Може да ревнува, но не и да се цупи като малко момиче..

Не е винаги до нея  Naughty Naughty Naughty винаги е до: мама, аби, Айше, Мерт, Ада, .. има и още, но не се сещам  Naughty Naughty Naughty винаги има някой по-важен от Мира  Naughty Naughty Naughty

Този път Мира е права - не за целувката, а за разходката с Ада  Naughty Naughty и ако Кенан не го беше накарал, Яман дори нямаше да тръгне след нея  ooooh! ooooh! ooooh!
newsm10 newsm10 newsm10
Точно така. А Мира винаги е до него, каквото и да става. И на семейството си се опълчва, но не се отказва от Яман. За целувката си се разбраха. Мира изревнува, но пък го направи така, че на Яман му беше много приятно.
Но за разходката с Ада беше напълно права да му се сърди. Той й затвори телефона и откара цял ден незнайно къде. После я остави да си тръгне. И аз да бях щях да се обидя.  Peace

# 160
Анииии, де си, бе къз?  newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 161
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оф, ама защо така прави Еджетооооо. Толкова бяха хубави Яман и Мира като си се целуваха, пък накрая  Sick Sick Sick
И 15 еп. започна толкова хубаво и после  Sad Sad Sad

# 162
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оф, ама защо така прави Еджетооооо. Толкова бяха хубави Яман и Мира като си се целуваха, пък накрая  Sick Sick Sick
И 15 еп. започна толкова хубаво и после  Sad Sad Sad

Вени,   Hug сега няма да е така драма. Ще се разберат, но пак ще изскочи нещо
  Whistling ooooh! ooooh!

# 163

Мира как го омайваше  Crazy Crazy Crazy

# 164
Лека нощ и от мен.... HugЛягам си,щот утре пак съм на тръстика... Sad...,но ще си зема  компа...за да ви държя под Учо....  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт