Сега Мира ревнувала. Хубаво, да си ревнува, Яман е мъж, когото всяка би ревнувала,че те жените налитат на него като муха на мед. Но мисля, тя реагира много остро и това нейно цупене ми дойде в повече..Яман с всичко й показва, че я обича..Нежно я прегръща, целува, загрижен е за нея, винаги е до нея..Може да ревнува, но не и да се цупи като малко момиче..
Не е винаги до нея

Този път Мира е права - не за целувката, а за разходката с Ада

Ани,

А след разходката, Яман се почувства виновен пред брат си- не разбрах дали той разбра кой кого е защитавал, но Мира го накара да се чувства виновен, че не е бил до брат си. Тук тя не беше права.

Няма как и да не отиде на тази разходка- Седеф му каза да не я оставят сама

А, че се е справил със задачата видяхме- Ада прегърна майка си, нещо, което едве ли щеше да се случи ако беше на разходка с Крачо.

Бризче

Не е прав Яманчи

Той каза на Мира "Ще ти се обадя по-късно" и край. Кога е намирал време да се разхожда цял ден с нея? Учи, работи, помага на някого, решава хорските проблеми. Винаги Мира е тази, която прави какви ли не комбинации, за да бъдат заедно. И не се оплаква

Не че Яман не обича Мира. Обеча я и то много. И сигурно би дал живота си за нея. Но понякога просто забравя да й го покаже.

Мили момичета

Ивето ще пусне новата тема. Аз ще се появя сигурно в неделя вечерта

Приятна събота и неделя

И лека нощ

Аз пък ще съм на работа

И двата дни ли?

Аз само утре