Пазаруване от miniprix.bg - 29

• 58 201
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Много благодаря за отговорите, аз ги поръчах и ще пиша после като дойдат. Другите, които взех са 39

# 436
Получих смс за 2 пратки утре. Една с предвидена доставка 17.04, от щастливите часове във вторник, другата с предвидена доставка 18.04, чаршафи от събота.
 Money

# 437
  • Козлодуй
И аз имам смс за чаршафите.Понякога се бавят толкова,че забравям какво съм поръчала,но понякога ме изумяват с бързина Grinning И последната върната са взели преди малко.

# 438
Тези дали си отговарят http://www.miniprix.bg/product/1083150 или поне другите обувки от тази марка, които преди ги имаше в сайта?

# 439
  • София
http://www.miniprix.bg/produkt/1094731 - кога я пуснаха, кога изчезна.

# 440
  • София
Пууу, аз пък наяждане нямам с тези рокли.
Поръчах http://www.miniprix.bg/produkt/1093728, че да не свърши  Crazy
Дано не е толкоз оранж на живо.
Много е сладурска, та дори и да е много оранж  Peace Сподели когато я получиш как е   bouquet

# 441
  • ...на безопасно
Сряда е, има  10% на обувки.
Транспорт начислява обаче.

И чакам отзиви от късметлиите с доставки днес  Crazy.
Аз съм с 3 поръчки за след празниците явно.

# 442
  • София
Сряда е, има  10% на обувки.
Транспорт начислява обаче.

И чакам отзиви от късметлиите с доставки днес  Crazy.
Аз съм с 3 поръчки за след празниците явно.
Да явно решиха че без. транспорт не им е много изгоден и сега ни залъгват с ня'кви мижави намаления Mr. Green, в румънският има и други намаления, поне според е-мейла-20% на Kenvelo,10%на чанти, велосипеди и Damp.

# 443
  • Русе
Да, има и други
На Кенвело, на Спрингфилд- но не мога да си изкарам колекциите нито в Румънско, нито в БГ сайта.
Чакам след малко Спидито, с нетърпение  Grinning

# 444
  • София
Да, има и други
На Кенвело, на Спрингфилд- но не мога да си изкарам колекциите нито в Румънско, нито в БГ сайта.
Чакам след малко Спидито, с нетърпение  Grinning
https://www.miniprix.ro/produse/springfield ето ти едната, до сега търсих другата даже бях пуснала линк към цялата колекция на Kenvelo, изтрили са всичко, и в линка нищо не ми отваря, дава 0 продукти, преди в румънският като се напишеше в търсачката Kenvelo и веднага излизаха всички продукти -сега нищо не излиза.
Уж има намаление, а пък то няма продуктите на намалението smile3506, не че съм се затичала да поръчам.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 09:05 от миленски

# 445
Колекциите са отделени по марки в секцията " Бутик " - най-вдясно на екрана:
Колекции
Колекция Sprindfield, Kолекция Xti, Kолекция Piazza Italia, Колекция Kenvelo, Колекция Damiano Damiani Колекция Mustang, Колекция Love Fashion, Колекция Grain de Malice
Разбира се румънската версия е по-пълна.

Редактирам се - Кенвелото е изчезнало навсякъде.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 09:11 от Нами*

# 446
  • София
Колекции
Колекция Sprindfield, Kолекция Xti, Kолекция Piazza Italia, Колекция Kenvelo, Колекция Damiano Damiani Колекция Mustang, Колекция Love Fashion, Колекция Grain de Malice
Принципно ги има , ама като цъкнеш на Kenvelo - 0 продукти, и какъв е смисъла?

# 447
  • Русе
Колекции

Ей, миленски   bouquet
От толкова време ровя в сайта, а никога не съм цъкала на този бутон  Laughing

# 448
  • София
Колекции

Ей, миленски   bouquet
От толкова време ровя в сайта, а никога не съм цъкала на този бутон  Laughing
Не го дадох аз, но в интерес на истината до скоро нямаше нищо в Бутик, нямам идея кога са сложили колекциите в него , но е от не повече от 10-тина дни. Принципно и аз не цъках там, защото беше празно, само в румънската версия ги имаше.

# 449
Явно са им паднали доста поръчките и почнаха много селски номера да правят. Ама щом те така,и  ние-така:))) Като са решили да няма вече безплатен транспорт според мен ще се увеличат връщанията... Всеки ще гледа да допълва количката с неща до 40лв и после ще ги връща .... и то пак за тяхна сметка.Та какво печелят- нищо.Аз поне така започнах да правя - миналата сряда си допълних с една рокля, която по принцип не е много мой стил, просто исках да се видя с нещо по-официално.Порадвах й се ден-два  пред огледалото и им я върнах. Определено си влошиха политиката и  лично аз започвам да губя интерес.

Общи условия

Активация на акаунт