Пазаруване от miniprix.bg - 29

• 58 200
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Оправили са го вече, получих и извинения, и че скоро щели да издадат всички фактури наново, аз не съм искала, явно на някого са издали с по-ниската сума.

# 496
Мацки,още вчера писах,че чаршафите с марка EAST не са сатениран памук,въобще памук не знам дали има вътре.Конецът,който извадих и запалих се стопи с така скорост,че едва не ме изгори.та затова съм сигурна,че не е памук.

# 497
  • София
Мацки,още вчера писах,че чаршафите с марка EAST не са сатениран памук,въобще памук не знам дали има вътре.Конецът,който извадих и запалих се стопи с така скорост,че едва не ме изгори.та затова съм сигурна,че не е памук.
Ще допълня и други важни фактори:
Когато гори памукът остава сива пепел и има характерна миризма на хартия, когато горите синтетично влакно - то се стопява бързо на топче и има миризма на найлон, по проблемно е когато влакното е смес тогава е трудно да се отличат съставките по този начин.

# 498
не разбирам от чаршафи ...но тези са жесточки  Heart Eyes http://www.miniprix.bg/produkt/1095967

# 499
  • София
не разбирам от чаршафи ...но тези са жесточки  Heart Eyes http://www.miniprix.bg/produkt/1095967

Аааа прекрасни са направо  Peace

# 500
  • София
Изгорих и аз конче от моите чаршафи Cristina и паралелно парченце от 100% памучна прежда.
Определено има разлика, в чаршафите има примес на синтетика, защото при горенето се проточи
нишка от разтопен найлон. На оригиналната опаковка никъде не пише да са 100% памук, както твърдят от Miniprix.

# 501
  • София
Изгорих и аз конче от моите чаршафи Cristina и паралелно парченце от 100% памучна прежда.
Определено има разлика, в чаршафите има примес на синтетика, защото при горенето се проточи
нишка от разтопен найлон. На оригиналната опаковка никъде не пише да са 100% памук, както твърдят от Miniprix.
Принципно на чаршафите трябва да има етикетче със състава, имам купувани не от България- направо страхотен плат, все едно е поплин за мъжка риза, ето какво етикетче има.
Скрит текст:

# 502
  • Sofia
Здравейте момичета, днес се регистрирах и направих поръчка, но стигна ли до изпрати поръчката не мога да си вляза в профила, поръчката си стои и пише, че остава около час докато се изпразни количката. В мен ли е проблема, нещо объркала ли съм, постоянно ми дава грешна парола или мейл?

# 503
  • София
Здравейте момичета, днес се регистрирах и направих поръчка, но стигна ли до изпрати поръчката не мога да си вляза в профила, поръчката си стои и пише, че остава около час докато се изпразни количката. В мен ли е проблема, нещо объркала ли съм, постоянно ми дава грешна парола или мейл?
Нещо си объркала, ако си направиш поръчката, ще ти поиска адрес телефон и накрая ще ти напише "поздравления току що направихте поръчка........" най-добре влез през фейсбука, така няма да имаш проблем. И още нещо се сетих, ако случайно имаш интервал който не е на мястото си, преди е-мейла или посредата дава точно такъв проблем, грешен е-мейл.

# 504
  • Sofia
Благодаря.   bouquet

# 505

при регистрация изпращат мейл с линк за активация, трябва да кликнеш върху линка, за да довършиш регистрацията си - да не би от там да идва проблема

днес имаше бъг на заявките за връщане, но го оправиха нищо чудно и тук да се проявява

профилът ми е отдавна и нямам проблем с логването
 Peace

# 506
  • Пловдив
Момичета как ги отваряте линковете от този сайт? Аз като натисна връзка посочена в темата да ми се отвори в нова страница и ми се отваря нова страница пак с темата. За да видя връзката всеки път трябва да копирам адреса й и да го пейсна в нова страница. Глупав въпрос, но много ме мъчи Simple Smile
И още един - след колко време от пращането на нещата и заявката за рекламаця да си чакам парите?
Благодаря ви!

# 507
  • Sofia
Активирах си от пощата регистрацията, сега през фейсбук влязох и най - накрая я направих тази поръчка. Благодаря ви момичета! Като пристигне ще се похваля.  Simple Smile

# 508
  • София
Момичета как ги отваряте линковете от този сайт? Аз като натисна връзка посочена в темата да ми се отвори в нова страница и ми се отваря нова страница пак с темата. За да видя връзката всеки път трябва да копирам адреса й и да го пейсна в нова страница. Глупав въпрос, но много ме мъчи Simple Smile
И още един - след колко време от пращането на нещата и заявката за рекламаця да си чакам парите?
Благодаря ви!
И на мен така ми излиза, затварям този прозорец който се е отворил- и пак цъквам на линка, след вторият път ми се отварят всички линкове без да цъквам по 2 пъти вече. За рекламацията нямам идея, най-вероятно е като при връщането 10 дни след като си получат нещото.

# 509
  • София
Минавам да ви видя какво сте си бъбрили. Май нищо не съм изпуснала.
От няколко дни го играя примерна снаха и почти нямам време за форума и минитата. Добре, че Спиди ме откриха във Видин, или по-скоро аз тях, че да се разнообразя малко. Вчера получих една голяма поръчка с тениски. Има и хубави неща сред тях, но ще видя кога ще ме оставят на мира да се отчета.
Малко не по темата, но освен пратките от минитата, пренасочих към Видин и една пратка с обувки поръчани от Джавари, идващи с DHL. Сигурно и в пощата са се задръстили с мои неща. Нямам търпение вече да се връщам в Съфия. Цяла седмица нищо не съм поръчала и започвам да се побърквам.

Общи условия

Активация на акаунт