Септемврийските мъници пърхат с палави ритници - Тема 5

• 28 328
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Алекс, тъй като си страдах преди да забременея много от гъбички бях установила, че ако не ползвам интимен гел а се измивам само с отвара от лайка много по-добре се чуствах. Също памучното бельо се отразява добре. Ако се лекуваш, докато тече лечението не ползвай хавлиени кърпи, а се забърсвай с еднократни хартиени, за да не се разнасят.
От както съм бременна обаче не смея да не ползвам измиващи сапунени, най-вече заради опасноста от инфекции сега със серклажа, и си взех и аз лактацид. Освен да го зарязвам, щом казваш, че е кофти и да търся друго Thinking
По принцип измиващите променят PH то и съответно могат да причинят проблеми, аз за това ги избягвах.
Срещу гъбички, много ми помага по принцип - външно измиване с отвара от лайка и 5-6 капки прополис вътре разбъркани, ограничаване на всичко сладко, много пробиотици през устата - лактофлор пих няколко месеца, но имаше ефект при последните микробиологии имам масово лактобацили в пробата

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 18:19 от Espa

# 706
Аз ползвам на лактацит фемина, намирам си го в аптеки ремедим, голяма опаковка за 8 лв, а на повечето места е над 11 лв голямата опаковка. ама мисля скоро да го сменя. Сестра ми си взе последния път на Eucerin, Интимен измиващ флуид и може да го пробвам или GYNOFIT, нещо и от тях може да ползвам, да сменя малко Simple Smile

# 707
С лайката наистина се чувствам най добре, ама това постоянно варене ooooh! ще ми се нещо готовичко ако може Laughing за по лесно

# 708
  • София
Мацки, аз по принцип съм много против интимните гелове.  Peace Променят ПХ-то и  се започват проблемите. Аз лично никога през живота си не съм ползвала такова чудо и гъбички не съм имала (да чукам на дърво) никога. Измивам се само и единствено с вода. Не знам дали си е просто до организъм или наистина съм се спасила като не ги използвам. За мен са абсолютно безсмислени, особено пък що се отнася за жени с редовни проблеми с гъбичките. Какво толкова има да се измива  newsm78
Еспа, за гърдите си абсолютно права. Мале какви ги бях отприщила като родих. Аз също съм с безумно малки гърди по принцип и по време на кърменето бяха страхотниииии  #Crazy След като приключихме с кърменето, си възвърнаха предишните размери. Сега с бременността може би са се увеличили с 1 размер. С предната пременност пък въобще не набъбнаха.

# 709
И аз не ползвам никакъв интимен гел или сапун и тн и по принцип не съм имала проблем с гъбички. Но откакто забременях почти от самото начало не мога да се отърва от тях. Два пъти слагах Гиназол, утихва за седмица и после пак наново старата песен. Утре ще видя последната МБ, ама си усещам, че не са добре нещата. Та се замислих да взема да ползвам някакъв интимен гел с цел да подобря средата, че да не се въдят така, но като ви чета, явно не помага,

# 710
С гърдите не знам какво ще правя, аз отсега съм Е чашка Crazy а ако вземат да пораснат още, трябва количка да им купя за да мога да ги нося  Joy

# 711
Искамбебе, по принцип с бременността се променя средата заради хормоните и почни всички бременни влачат едни гъби нонстоп. Много е гадно. Но борбата продължава Mr. Green Може да обсъдиш с гинколога си някакви пробиотици през устата и вагинално, дано помогне
AlexaiLaughing счупи ме от смях. Винаги съм харесвала големите бюстове и ме е било яд, че нямам. Ама явно си има минуси

# 712
Милички, благодаря ви за пожеланията!!!  Hug Дано повече няма безпокойства. Аз се опитвам да не се вглеждам много много, че всичко почва да боли и така до никъде няма да се стигне.... Само се чудя как да процедирамм с йогата, но ще видя.

А що се отнася до интимните гелове, аз доста съм патила от премиване и гъби като резултат. Сега пия коластра и почти не пипам такива измиващи препарати (ползвам Genera в момента), пък след 10 дена са ми следващите изследвания и ще видим, живот и здраве.

Относно гръдната обиколка, аз по принцип съм доста надарена, но почти не са ме боляли от както съм бременна, но пък май ми тръгна коластра.  Shocked

# 713
Ната, съвсем нормално е да имаш изтичане на коластра по това време.  Също е напълно нормално и да нямаш Laughing
Само не цеди и не пипай гърдите сега, не жули зърната и т.н, да не си направиш контракции
Ако ти е некнфортно от изтичанията, можеш да си вземеш подплънки за кърмачки за сутиена

Ох, млъквам, че и аз съм с логорея днес ooooh!

# 714
С гърдите не знам какво ще правя, аз отсега съм Е чашка Crazy а ако вземат да пораснат още, трябва количка да им купя за да мога да ги нося  Joy

+1 с нужда от количка:)

На мен точно заради гъбичките ми препоръчаха Вагизан - цената е соленичка в сравнение с останалите такива гелове (17-18 лв от Ремедиум), но другата седмица ще разбера дали си е заслужавало Simple Smile

Еспа, минусите са несравнимо повече от плюсовете  Mr. Green

# 715
Nata_31 все да те питам и забравям, на йога в янтра ли ходиш? Аз ходих на йога докато бях с болки и като че ли там докато не мисля за тях изчезваха, а и момичетата като ми кажеха, че и тях ги е боляло и е нормално се успокоявах. Та има вярно в това, че като мислиш за болката я намираш навсякъде и се усилва.

ЕСПА на мен ми се иска понякога, особено лятото, да имам по малък бюст. Като сложа някое потниче имам чувството, че само в гърдите ме гледат, а това много ме нерви Close

# 716
Еспа, ние с теб сме от една кръвна група май... пък и аз се боря с логореята Simple Smile))) ММ ми се шегува как след цял ден упражнения със студентите или пък изпит, аз се прибирам и продължавам да философствам  Joy

За коластрата, док ме предупреди да не пипам.

А като споменах кръвна група, аз се оказах с отрицателе резус фактор, а ММ е с положителен. Лекарката каза, че ще го следим и няма да има проблем. Да има други бъдещи мами с подобна ситуация?

Алексай, сега ходя в йога студио Амбика, преди ходех в Арадхана, но след 4 ниво ме изгониха при бременните.

# 717
Здравейте Simple Smile

По повод интимните гелове от моя опит винаги когато съм ползвала, после съм имала проблеми. От около година изобщо не ползвам и за сега нямам проблеми. Преди седмица като бях при доки я помолих да ми вземе микробиология, за да видим до къде сме стигнали с лечението на стрептококите и силно се надявам другата седмица като ида да си взема резултатите да нямам неприятни изненади. А съм ползвала какви ли не интимни гелове и не знам защо винаги си имах проблеми.

Аз днес съм по добре....нямам хрема, само си е запушен носа и и гласът ми леко паднал и дрезгав.....или както казва ММ много ми е секси гласа днес Simple Smile Вече 4-ри дни се боря с тая настинка и се надявам утре вече да я няма Simple Smile Помеждругото май си върлува някакъв грип, тъй като колегите казаха, че всички в офиса подсмърчат и кашлят.....та момичета пазете се много. Само да чуете, че някой киха и бягайте надалече, че мен май точно така си ме хвана.

# 718
Nata ти си напред с йогата, аз ходя от 3 седмици, но в янтра.

В това лошо време като си стоя само вкъщи не логорея ами остра вирусна логорея ме е хванала Joy мога да бърборя до утре без да спирам Embarassed изчезвам и аз от тук, стига за днес Laughing

# 719
Момичета, ама как така от интимния гел имате гъби? Нали само за външна употреба го ползвате( надявам се да не е тъп въпроса)? Аз ако се измия само с вода и цял ден се чувстван не комфортно  Sad
Имам една леля, тя се мие с калиев перманганат, мисля че го разтваряше до бледо лилаво и розово.
Аз по-принцип съм си с логорея, много съм приказлива  Embarassed И като си седя по цял ден сама вкъщи и ви досаждам на вас, после на мм  Blush  Joy  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт