Бърз отговор от мамите

• 5 301
  • 48
  •   1
Отговори
Имам въпрос към всички мамчета, които са преминали през това. Как се прави тест за бременност Sure check смисъл трябва ли след като се капнат капките да се затвори капачето и да се отвори за резултата? И другия ми въпрос е дали за теста Clear test може да се пишка в пластмасова чашка?

# 1
  • София
Имам въпрос към всички мамчета, които са преминали през това. Как се прави тест за бременност Sure check смисъл трябва ли след като се капнат капките да се затвори капачето и да се отвори за резултата? И другия ми въпрос е дали за теста Clear test може да се пишка в пластмасова чашка?

Sure check - Да капваш и затваряш.
Clear test - Да може и в пластмасова чашка.

# 2
И да не затваряш капачето, пак ще отчете.

# 3
Clear testa показа една чертичка, която е много ярка и втората тръгна от основната, но не стигна до горе, не се показа в мястото където трябва да бъде, но беше на много малко разстояние.

# 4
Т.е. разтекъл се е?

# 5
# 6
Направих си тест за бременност, едната чертичка беше много ярка, а другата за много малко разстояние не се показа т.е. разтека се?

# 7
Така купуваш си още един тест даже два но им проверяваш срока на годност, и си ги правиш и дано да са положителни  Laughing
Този по добре да го считаш за отрицателен, за мен няма такова нещо като разтекъл се тест за
бременност, по скоро невалиден.

# 8
Направи си нов при първото ходене сутрин до тоалетната. Ако не е много важно и съвсем спешно, направи го след няколко дни.

# 9
първия ми тест го бях оставила на земята и като реших да го взема го изпуснах и ми се получи така едната ярка а другата бледа и естествено си направих нов който беше положителен Simple Smile
най-добре си купи друг и дано резултата ти хареса  Blush

# 10
  • 2860 км северно от Екватора
Разтекал, не разтекал, аз знам има ли втора черта-положителен е.
Както са ти казали, за да си сигурна си направи нов  Grinning

# 11
Сигурна съм, че има жени, които са минали през това, през което съм минала аз, ако не сега то когато сте били по-млади (към 19-20 г.) На 19 г. съм и преди 2 седмици правих секс за първи път колкото и странно да Ви звучи това. С приятеля ми направихме грешката, че ме отвори без презерватив, след като беше свършил малко преди да ме отвори и след това не се изми. Последния ми цикъл беше на 22.02, а вече ми закъснява бая време. Може ли да е от направена операция, защото на 19.02 ме оперираха и ми махнаха жлъчката с разрез, но 3 дена след операцията ми дойде едва ли е от това. Възможно ли е от немърливост да съм бременна?

# 12
Колко време ти закъснява ? В  зависимост от това , мисля,че бих могла да те посъветвам нещо.

# 13
Ами закъснява ми 10 дена, което до сега никога не се е случвало..

# 14
  • Лутаща се
Купи си тест и го направи.
Има голяма вероятност да си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт