Бурята~~La Tempestad~~Тема 12

• 19 312
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
оо миличкия той..ми така кажи,че внимание ти трябва... Joy Joy да се погрижим за теб...само кажи какво иска принца  Joy разбира се в границите на допустимото Mr. Green другото живот и здраве от понеделник ... hahaha

# 691
Скрит текст:
аа аз съм скромен...не искам много ,но като си отпуснала кесията ..теб сега нали те няма б Бг...може ли да ми заемеш колата си за тези 4 месеци...срамота бе Кате ще събира прах...4 месеца...не ти ли е жал..аз за твое добро  Mr. Green хич не мисля за себе си

Марина не върти такива мръсни номера  на Капитан Фабре...той да беше...щеше да го азмаже годеника като муха на мед ...и нямаше да има изчистване ...заедно с цялата му мухова рода  hahaha

# 692
Хайде тогава да ти обърнем внимание с малко снимки

И продължението

И нещо по-така

И лека нощ от мен  Laughing

# 693
Аах Наваретко казах нещо допустимо...ама си много нахален... ooooh! ще го сънуваш това...

скромен бил....я си гледай Марината...предостатъчна ти е...

тук доста топло,а

и за да видиш колко съм мила  Mr. Green
http://instagram.com/p/mVqiRnCiuk/#

# 694
тризначките Реверте hahaha hahaha ех ако бяха три щеше да има и за мен и за левия..че и една бройка щеше да е излишна  hahaha hahaha hahaha

# 695
Цитат
тризначките Реверте ех ако бяха три щеше да има и за мен и за левия..че и една бройка щеше да е излишна 

хмхмхм...някой не го броим за човек,а  Crossing Arms..с левия първи дружки станахте...а да пропускаш нещо тактично  Thinking ...така иизлишната бройка  Thinking

# 696
Ах, момчета, много сте забавни тази вечер, човек не смее да ви остави  Joy

# 697
Наваретко ти пък се изказа..за къде излишни бройки  hahaha всичко се изкупува...ама вие вече..от бащата искате...хем..да е пикасо...хем клонинги да прави...карайте на по реална предавка hahaha

# 698
Кате колата искам,бе  #Cussing out какъв е тоз танц....който и за баба ми...ще е остарял..и аз мога да се кълча така...ама ще изглеждам странно  Crossing Arms

# 699
ооо щом можеш да го танцуваш това ще ни научиш..ти си професионалиста...ама и аз се уча бързо...ама ще се изложим с тея танци.. hahaha нникъде вече не се танцува така  ooooh!

ама какво сладурани са с белинда  Mr. Green

# 700
ама и вие с какви танци ще се излагате...я си продължавайте...вашия еротичен жанр той най ви ходи hahaha hahaha

аау и аз за Ири се сетих ама не си я удушил някъде наистина,нали  Mr. Green
и какво се сетих  hahaha hahaha
вижте колко съм паметлива...Наваретко специален поздрав...самоза ценители на Жанра
https://www.youtube.com/watch?v=8gJRx1gKJeg

# 701
Вие да ме побъркате ли искате с тези клипове  smile3511 взехте ме за панаирна мечка тук Mr. Green първо едно после и това ...а на вас сигурно много ви е смешно  Naughty

# 702
много Наваретко,много  hahaha hahaha

ти не си панаирна мечка..не се самобиждай..ти си...талисманчето-мече на темата,хабиби  hahaha

# 703
а той талисманчето значи,а аз какво съм  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 704
Ох пресвета дево... ooooh! и ти ли  hahaha hahaha ...ти си другия талисман как..ти си..ти си  Thinking ще го измисля...не зайче,че ще се заиграете на там  Thinking...какво да е ...и котенце...не не котенце ooooh! ...на кученце пък ще се обидиш  Whistling ...о не чакай ти нали лъв беше...значи си талисманчето лъв измислих най накрая  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт