Бурята~~La Tempestad~~Тема 12

• 19 310
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Аа остави го Наваретко....той ако беше нормален..нямаше да има кой да ви тормози hahaha hahaha ...много са му приятелите...във въображението...говорят му много...и той като почне да ги слуша така става...много си е симпатично видеото...какво...няма изневери  Mr. Green

# 721
аа знам,че го хапе кучето  Joy ама не знаех,че е така профундаменте  Mr. Green

нищо ...има си хора за тази работа...и като казах вчера даже имаха празник.... hahaha ден на психолога...Наваретко обади ли се на твоя да му честитиш  hahaha hahaha

# 722
как бе Кате...моя психолог,моя най-добър приятел...първо това направих като се събудих....хайде лека...отивам да си говоря...със въображаемите ми приятели на сън  Mr. Green

# 723
Привет левирети... Mr. Green

http://www.peopleenespanol.com/article/lo-del-supuesto-romance-e … es-ridiculos-dice

ох колко съм зле....това за апогея на любовта и щастливото семейство,както и перфектната двойка било от мениджърката на Ели  hahaha

хич не съм и прочела това..извинете  Praynig
Por otra parte, una persona del equipo de Latin World Entertainment, agencia que maneja la carrera de Elizabeth Gutiérrez, la pareja de Levy y madre de sus dos hijos, aseguró a People en Español que todo está perfectamente bien entre ellos dos.

мениджърката на леви казва само..
"William está enfocado en su familia, su carrera y sus fans. No respondemos a rumores ridículos", comentó el representante del cubano en entrevista con People en español.

Añadió que "la prioridad de William es su familia. Está dedicado a ellos".
уилям се е фокусирал върху семейството си,кариерата и феновете си.не отговаряме на смешни слухове коментира представителката на кубинеца
тя добави,че за уилям приоритет е семейството му...и е посветен на него

# 724
Здравейте!

Добре  де...ами кой да чете Crossing Arms ...да не почвам аз сега да превеждам  Mr. Green hahaha ,като се излагаш така,ще те заменя накрая  ooooh! Mr. Green

само ни хвърляш в тъча...да се чудим какво става с този уили  hahaha hahaha

той пак кара по подразбиране...фемилито...та фемилито hahaha

пък другата мениджърка...добре се е отпуснала в приказките.. hahaha

# 725
Наваретко...много заплашително звучи туй hahaha
ти пак бъди благодарен... че го отворих пак  и се зачетох  hahaha

ами какво да направя...отгоре..заглавието е за мениджърката на уилям...и от долу чета ама те на апогея на вълната...перфектно са в момента ...и не знам си какво...хич не видях по горното  Mr. Green ..аз нали все недочитам леко...пък този път малко фатално стана  hahaha

ама и страшна снимка съм изтипосали...прегърнати от преди 3 години  hahaha hahaha

# 726
Добър ден Левиретови  hahaha

аа така ми се връзва малко повече ... Mr. Green

сега обаче карими се уплаши и вече нищичко интимно не споделя...интересно,нали  Mr. Green Mr. Green

# 727
аа сега малко повече емоции с годеника..с нашия нов зет  hahaha
химена говори за първи път пред камера по случея

Ти знаеш,кажи ми сега,всички го говорят
Х:за какво говориш hahaha не виж какво мога да ти кажа,всичко което се пише,се приема много на сериозно...но е така за да продадеш понякога публикуваш неща,без да се интересуваш колко е истина и колко лъжа
,изобщо никой не знае откъде излизат подобни неща..пълни измислици и клюки,и всеки би трявало така да го приема

имаш ли връзка в момента с някой?
сама съм
значи си сама и няма нищо вярно,че излизаш или пък си обвързана с уилям леви

сама съм и съм щастлива..виж не искам вече да дълбая по темата,защото все си мисля,че не си струва да говоря за неща,които само отнемат положителна енергия,нека говорим за позитивни неща,за доброто и нямам какво повече да кажа...пожелавам на всички много позитивни неща,на уилям,на цялото му семейство,но няма какво да се изкара повече от това

# 728
Ох толкова е красива и така сладко и невинно говори  Heart Eyes Heart Eyes ...че направо и повярвах  Joy Joy

ама фенките и сигурно са много доволни вече  hahaha

# 729
оо фенките и не са на себе си от щастие..така де фенклубовете и  hahaha

Наваретко..аз много познавам някой как лъже...да му се не види много е  добра с  лъжите,това направо талант...това момиче е дяволица,направо магдалена  Twisted Evil ..аз така не мога... ooooh! а е много ценно...

# 730
Привет левирети!

Дано Девата на морето им помогне да вземат правилните за живота си решения! Praynig Praynig Praynig

William Levy (@willylevy29) Comparte con ancianos de  un asilo: http://youtu.be/qqRcd8ZLpnE  vía @YouTube

# 731
Аз наистина си мисля,че ако имат връзка ...тези опровержения и точните думи ,с които са направени...въобще не са подходящите... Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 13:56 от iss0o

# 732
Аз не ѝ повярвах. Всичко това го каза за пред хората. Дано нещата се уредят по най-добрият начин  Wink

# 733
Е то пък кой и повярва...ама наистина е доста хладнокръвна  Peace Mr. Green

# 734
ето ние специално няма как да и повярваме  hahaha ама за останалите явно върши работа  hahaha

ама като е сама...какво беше онова обяснение любовно за свети валентин...или това е онзи сопол-годеника  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт