Да си направиш устата или не?

• 10 499
  • 150
  •   1
Отговори
# 45
  • Tам през Атлантическия океан

Това го опитах - При 31 лв. сметка и 30 на масата от мен. Попитах имаш ли дребни за да не чакаме ресто - тя извади 2 лв. Аз сложих още 2 Grinning

Това па защо  Crazy какви са тези 'шахматни' ходове  Mr. Green
Уж нямаш дребни па после слагаш още 2.

Лошо, Седларов, лошо.

Много мислиш , мериш , човек като е влюбен не му е до такива дисекция на жабабата  Laughing

# 46
Ако тя те кани на кино и чака ти да платиш билетите- не е правилно. Ако идеята за уикенда идва от теб, не е правилно да чакаш да си делите стаята (ух, че гадно  Naughty )

Аз винаги съм си правила устата да плащам в годините. Радвам се, че никой не ми е позволявал  Laughing
Ако не ти пречи финансово, продължавай да го правиш, определено трупаш точки така. Мъжкарско е мъжът да плаща Simple Smile

Винаги бих платил, не е в това въпроса (камоли пък за стаята)! Благодаря ти!
+1 за това жената да пита. Засега 1 на 1 Simple Smile

Тя жената е попитала. Или ти искаш да те пита всеки път?
Това с дребните ме уби направо.
Като не умеете да бъдете мъже, така ще е.

# 47
Горкото момиче. Имам такива мъже - има пари, дава, ама жената трябва да му се кланя.

# 48
Горкото момиче. Имам такива мъже - има пари, дава, ама жената трябва да му се кланя.

Айде пак крайното мнение. Абсурдно е да говориш с тези думи. Не искам никой да ми се КЛАНЯ!

Имам пари -> ДА, давам -> ДА, искам обаче до мен да стой жена, която да понечи да си плати сметката поне 2-3 пъти, иначе ми е грозно.

# 49
Ако тя те кани на кино и чака ти да платиш билетите- не е правилно. Ако идеята за уикенда идва от теб, не е правилно да чакаш да си делите стаята (ух, че гадно  Naughty )

Аз винаги съм си правила устата да плащам в годините. Радвам се, че никой не ми е позволявал  Laughing
Ако не ти пречи финансово, продължавай да го правиш, определено трупаш точки така. Мъжкарско е мъжът да плаща Simple Smile

Винаги бих платил, не е в това въпроса (камоли пък за стаята)! Благодаря ти!
+1 за това жената да пита. Засега 1 на 1 Simple Smile

Тя жената е попитала. Или ти искаш да те пита всеки път?
Това с дребните ме уби направо.
Като не умеете да бъдете мъже, така ще е.

Извинявай мъжки Grinning че не може всички да сме мъже като теб. Ай стига, кат`че ти си плащал на всичките си гаджета без да се замисляш. Не познавам такъв човек и ти определено не си първия, който срещам. Освен ако не си баламурник, мамино синче или си имал 2-3 през живота си!

П.С.
Това с дребните не беше експеримент спрямо нея, честно казано, аз найстина не исках да чакаме ресто Wink Написах го защото, някой беше споменал за бакшиша. Стига сте го повтаряли (едитнах го да не ви бърка в очите).

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 09:33 от balant

# 50
Разкажи и история за бивше гадже, с което не са потръгнали нещата защото те е използвала. Разбира се, нека изглежда по-скоро като споделяне. И тогава може да кажеш за възгледите, принципите и дори страховете ти. Може пък да се замисли, но мисля, че сам си правиш проблеми, вместо да се радваш на връзката

# 51
Разкажи и история за бивше гадже, с което не са потръгнали нещата защото те е използвала. Разбира се, нека изглежда по-скоро като споделяне. И тогава може да кажеш за възгледите, принципите и дори страховете ти. Може пък да се замисли, но мисля, че сам си правиш проблеми, вместо да се радваш на връзката

Благодаря Wink

# 52
Ако си искал поне 2-3 пъти да понечи да плати, да не я беше спирал на първия опит.

# 53
Ако си искал поне 2-3 пъти да понечи да плати, да не я беше спирал на първия опит.

Не е въпроса да плаща! Не бих и позволил. Много различно е. Честно на теб няма ли да ти направи впечатление? Ама честно? Много честно! Ако на първа среща откажеш на жена категорично да плати, ще ти направи ли впечатление ако не опита поне още веднъж? Може би найстина не трябва да го забелязвам, затова питам неутрални хора и анонимно.

# 54
Да си направи устата да плати е същото като да понечи да плати, т.е.-да посегне към джоба си, за да можеш ти да се кефиш да я спираш.
Смешно е.
А да те дразни това, че тя не си прави устата всеки път е тъпо, точно щото ти си и казал да не си я прави още първия път.

# 55
Balant, прав си , човеко.
 Отиваме с колега да пием кафе ,само колеги сме, малко преди да дойде време за сметка, изчезна безследно. Платих, отидох на работа, нищо не казах. Но , ще го запомня с това. Колко примери имам. Ако и през ум не и минава  да  плати един път тя, бегаЙ!

# 56
Колегата не е поканен на среща и не си лягате после, или? Laughing
valeri08 , не само и е минало, а е и бръкнала да си плати, той я е спрял.

# 57
Да си направи устата да плати е същото като да понечи да плати, т.е.-да посегне към джоба си, за да можеш ти да се кефиш да я спираш.
Смешно е.
А да те дразни това, че тя не си прави устата всеки път е тъпо, точно щото ти си и казал да не си я прави още първия път.

Не за да се кефя да я спирам. А за да не оставя грешно послание.
Но ти така и не ми отговори директно на въпроса. Честно ли няма да ти направи впечатление ако попаднеш в същата ситуация и ще плащаш винаги без да се замислиш дори?

# 58
Няма, реших, че позицията ми и неразбирането на твоето поведение показват достатъчно.
Винаги е много относително понятие.

# 59
Няма, реших, че позицията ми и неразбирането на твоето поведение показват достатъчно.
Винаги е много относително понятие.

Ако беше относително нямаше да ме притеснява. Абсолютно е! Wink
А иначе, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт