"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 60

• 25 199
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Пак ли, яяяяяя?  ooooh! ooooh! ooooh!
Кардешимчетата  Heart Eyes Heart Eyes  на Мими са отишли в Измир. Абито как добре си стои отстрани, наЩУ пак надул бузите  #Crazy #Crazy Mr. Green

Shocked Shocked Shocked как не спря да яде????????  ooooh! ooooh! ooooh! Голямото кардо обаче скучае  hahaha hahaha отнели са му книжките  spoko

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 13:08 от Ани (Aniska)

# 646

Пак ще има-нова серия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Щото тия разочаровани фенки ги скъсали и изгорили   Wink Wink Wink

# 647
Викииии  Hug Hug Hug мислиш ли, че това ще е тайната?  newsm78 newsm78 Не ми се вярва.  Mr. Green Студено е още за палатка  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace  Като се замислих- newsm78а защо не?Предположението се вписва в описанието на фрагмана,въпреки че е студено за палатки.Но не е казано,че първия път задължително ще е точно там. Joy Тази е единствената възможност М и Я да стигнат до секс без да са женени. Blush И в оригинала Мариса се опита да прелъсти Райън в един момент когато се чувстваше застрашена.  Peace И е много в стил Суде.А Яман ще тр да мълчи ако направят сефтето...  smile3505

newsm78 newsm78 newsm78 а, дано си права  Hug Hug Hug Hug но не виждам как и къде ще стане?  newsm78 Всъщност нали Ендер и Селим обмислят някаква почивка?  newsm78 Но трябва и Суде да я изгоним някъде и онова малкото змийче  ooooh! ooooh! голяма навалица, голямо нещо  ooooh! ooooh! ooooh!

# 648
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:
http://gecce.com/foto-galeri/unluler/yeni-akim-seks-sonrasi-selfie?p=10
Двойки след секс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Фаворит са ми 6 и 10 фотки  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ники,  Hug Hug Hug
От къде го намери това, миличка  rotfImao rotfImao rotfImao

ми в Гечето пускат всякакви глупости и аз нали съм клюкарка-ги чета   Embarassed Embarassed Embarassed

# 649
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Пак ли, яяяяяя?  ooooh! ooooh! ooooh!
Кардешимчетата  Heart Eyes Heart Eyes  на Мими са отишли в Измир. Абито как добре си стои отстрани, наЩУ пак надул бузите  #Crazy #Crazy Mr. Green
ето къде е ходил Яман,ми липсвало е момчето на Мирка,затова тя се втурна да го прегръща в Унито  Peace Peace Peace
А с бащата няма ли да се срещнат момчетата  newsm78 newsm78 newsm78

изтрябвал им е този баща  Naughty Naughty само да въвлече Кенан в нещо, не че той сам не се въвлича  ooooh! ooooh! сетих се, че в озета пише, че той е направил постановката явно.  ooooh! ooooh! и се е съюзил даже с Хасан  ooooh! ooooh! ooooh!

# 650
Мимче-91 набор е,а детенцето му е родено 2013г  Hug Hug Hug
Младо татенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes е тука ако не знаех че е той,направо си го взимам за Чаги  ooooh!

Еее... кво е сега тва дете  ooooh! Тъкмо тайничко се надявах да се преласти към Сери  Stop hahaha

Надееее,  Naughty Naughty Naughty Naughty така няма да се разберем  Naughty Naughty Naughty Naughty тя Серенай, ако се остави да бъде прелъстена от този лепкавия и не знам какво ще и се случи  Naughty Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

# 651
Боже,91 набор и вече баща-мали и аз син имам-дано не бърза като този,че....... Mr. Green Joy Joy Joy Joy

хайде, сега  Peace.Не си слагай нов дерт  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy малко са ти другите - зълвата, кардото и т.н.  Naughty Naughty Naughty споко  Hug Hug Hug Hug

# 652
не е моя-моя е с друг образ на дисплея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Този е на Вени или на Ивето  hahaha hahaha hahaha hahaha оффф бе мнооого е бозав Крачола  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

баси това не бил Крачо  Joy Joy Joy Joy кой е? Серенай ли?  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 13:10 от Ани (Aniska)

# 653
Мимче-91 набор е,а детенцето му е родено 2013г  Hug Hug Hug
Младо татенце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes е тука ако не знаех че е той,направо си го взимам за Чаги  ooooh!

Еее... кво е сега тва дете  ooooh! Тъкмо тайничко се надявах да се преласти към Сери  Stop hahaha

Надееее,  Naughty Naughty Naughty Naughty така няма да се разберем  Naughty Naughty Naughty Naughty тя Серенай, ако се остави да бъде прелъстена от този лепкавия и не знам какво ще и се случи  Naughty Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy

Еее Ани  Hug Hug Hug , какво му е на момчето сладък е  Whistling Whistling Whistling

# 654
Боже,91 набор и вече баща-мали и аз син имам-дано не бърза като този,че....... Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Мими,  Hug Hug Hug

То нали ги знаем в чужбина как са (не всички, но пак доста са така)  Whistling Whistling Whistling
На по 15 деца раждат... то и на Селена Гомез майката я е родила на 15  Joy Joy Joy
не знаех,но от тази Гомез май сина се интерисува-все с нея гледа нещо Mr. Green Laughing Hug Hug Hug Hug
Селена вече е на 18+  hahaha hahaha hahaha
 ooooh! не им се чудете. Те от определени части на света не си го слагат много на съвестта - кой, с кого , кога. Такива реални истории знам от първо лице, че латиносериалите ми се виждат постни  #Crazy #Crazy #Crazy Веднъж имах наглостта да ги питам дали за тях такива връзки са  приемливи  Shocked, та как не ме застреляха с поглед  #2gunfire #2gunfire #2gunfire, не знам. Оцелях, ама повече не общуваха с мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Не че се трогнах особено  Whistling Whistling Whistling

Hug Hug Габи, друг манталитет имат  Mr. Green не са като нас, а още по-малко като комшиите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сигурно заради многото слънчеви дни  Joy Joy Joy слънцето ги стимулира  Joy Joy Joy в никоя Скандинавска страна примерно това не се случва  Joy Joy Joy Joy

# 655
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:
http://gecce.com/foto-galeri/unluler/yeni-akim-seks-sonrasi-selfie?p=10
Двойки след секс  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Фаворит са ми 6 и 10 фотки  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 656
не е моя-моя е с друг образ на дисплея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Този е на Вени или на Ивето  hahaha hahaha hahaha hahaha оффф бе мнооого е бозав Крачола  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Shocked Shocked  Само аз ли не виждам Крачи на тая снимка?   Mr. Green newsm78 newsm78

# 657
 Surprise  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ооо виждам и старата любов на Ейлюл Wink Wink Wink

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 13:14 от Niky Kotceva

# 658
не е моя-моя е с друг образ на дисплея  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Този е на Вени или на Ивето  hahaha hahaha hahaha hahaha оффф бе мнооого е бозав Крачола  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Shocked Shocked  Само аз ли не виждам Крачи на тая снимка?   Mr. Green newsm78 newsm78

не, само аз го виждам  hahaha hahaha hahaha привижда ми се навсякъде вече  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 659

оня бившия на Ейлюл и той там  ooooh! ooooh! а онези двете като се сетя за тях и направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт