Отговори
# 375
Булка,сега вижда ли се http://instagram.com/p/ksM1CSxxXb/#  newsm78

# 376
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тия па сА утрепаха да обличат народа в ПО кой от кой по-ненормално!  Shocked
Предния път Серка беше по сутиен и подобие на потник с гол пъп и половината сутиен отвън, а срещу нея Хазар с яке. Сега Хазар по къси гащи, а срещу нея Серка с одеялце се заметнала.  ooooh!

# 377
# 378

Качи й го в докса си го дръпне!  Peace

# 379
Кои Ви нападат Shocked бе момичета? newsm78
Това е шал с който се е обвила Сера, не е одеяло.

# 380
# 381
Да цитирам Надето и аз Mr. Green
Здравейте на вси4ки, появили се след мен Hug.... Hug Laughing
Кво си правите бе лудетини Party Party
Цецо и мен ме напрегна Naughty Без нет не може да диша един 4ас #Cussing out Щела да му фалира фермата Mr. Green Не може да нарани добитъка и кокошките Joy Joy Пове4е никъде нема да идва с мен Naughty а, той вика, ако беше Тера там, нямало да мрънка Laughing
Отивам да се красотним, оба4е ще ви дебна Naughty Mr. Green

# 382
Един истински фен се радва на всичко свързано с любимеца си дори и да не му харесват някой неща ...все пак няма да ни пита нас кво искаме и кво не яяя  Mr. Green И аз не харесвам Маша ,ама кво да правя  Mr. Green
Аз и затова не съм ничия фенка но има такива на които симпатизирам.
Айде цитирай ме Мими. Hug
Ренка, твоя любимец Кенан бил най-скъпоплатения турски актьор в момента при комшиите и взимал по 80000 ТЛ на епизод.

# 383
Наде Hug Пуснаха сирени, да си ги пробват от гражданска защита Peace

# 384
# 385
Наде Hug Пуснаха сирени, да си ги пробват от гражданска защита Peace
Аааа, мерсаж и при нас пуснаха сирени.
Ох, ще падна, напдписа над снимката е-Cagatay Ulusoy ---> Mr Perfect ..!!

# 386
  • някъде из Врачанско
 Hugхелоу на първи април, пък аз спечелих екскурзия по великден до Турция и бонуса ми е вечеря около 4 сутринта чорба в елитен турски ресторант с гарнитура десетина папарака, два светофара , а срещу мен на масата ще седи двойката на годината, на мен ми се ще да е само мъжкия елемент, ама не биде, викат бонуса е две в едно, така че, аз мога да издера очите на Серка, а на ашкъмчето-ще чета конско  Joy Joy Joy ей моята фантазия е супер нали, минава и за лъжа, така метнах сина ми, звъннах му по тела и викам на Великден си сам, мен ме чакат в Истанбул, а той  се върза . Joy Joy Joy поне това ме развесели, ама бях убедителна, изиграх радост и възторг, че съм спечелила награда от една игра по нета, вярно имаше екскурзия, ама не я спечелих
 Heart Eyes момичета усмихнат ден, има нужда да се полъжем и самоиронизираме, в рамките на добрия тон е полезно  Hug

# 387
Да цитирам Надето и аз Mr. Green
Здравейте на вси4ки, появили се след мен Hug.... Hug Laughing
Кво си правите бе лудетини Party Party
Цецо и мен ме напрегна Naughty Без нет не може да диша един 4ас #Cussing out Щела да му фалира фермата Mr. Green Не може да нарани добитъка и кокошките Joy Joy Пове4е никъде нема да идва с мен Naughty а, той вика, ако беше Тера там, нямало да мрънка Laughing
Отивам да се красотним, оба4е ще ви дебна Naughty Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Павлинче Hug

# 388
Да бе! И Надето ни лъже, че Сера била с шал, а не с одеяло.  Mr. Green  Joy Joy

Зиз, Павлинче, Ми4е,  Hug Hug

# 389
  • Още у мъглата ...
Hugхелоу на първи април, пък аз спечелих екскурзия по великден до Турция и бонуса ми е вечеря около 4 сутринта чорба в елитен турски ресторант с гарнитура десетина папарака, два светофара , а срещу мен на масата ще седи двойката на годината, на мен ми се ще да е само мъжкия елемент, ама не биде, викат бонуса е две в едно, така че, аз мога да издера очите на Серка, а на ашкъмчето-ще чета конско  Joy Joy Joy ей моята фантазия е супер нали, минава и за лъжа, така метнах сина ми, звъннах му по тела и викам на Великден си сам, мен ме чакат в Истанбул, а той  се върза . Joy Joy Joy поне това ме развесели, ама бях убедителна, изиграх радост и възторг, че съм спечелила награда от една игра по нета, вярно имаше екскурзия, ама не я спечелих
 Heart Eyes момичета усмихнат ден, има нужда да се полъжем и самоиронизираме, в рамките на добрия тон е полезно  Hug
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Да ти е сладка супата  Laughing Joy Joy Joy Joy

Мимчо  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт