Отговори
# 330

http://www.youtube.com/watch?v=ME2Hufquz0k
http://www.youtube.com/watch?v=VDE2OMZtExY
Чувствайте се поздравени и почерпени.

# 331
Адии беее то стана време за ракия вие чайове и кайвета още ми разливате  Crossing Arms

Абе моми я ми вижте аватарчето нещо много в далечинка ми се види , имате ли фотка с Ча и цайс по отблизо , говоря за периода преди ПО  Naughty

# 332
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ние и да имаме теб кво те грее тая работа?  Mr. Green

Аз имам 8 хил. Чачови снимки, на някои даже е с цайси.  hahaha Колко да ти отрежем?  Wink Hug

# 333
  • Варненска клюкарка
Така е Наде, ама нашя момък като се държи като женски полов орган, така ще е ooooh!
Добре Серка е- ми излез, кажи си, помоли за разбиране и уважение към избора си, вярвам, че феновете ше харесат нещо такова....а той с това си поведение все едно се съгласява с обидите към нея.... Дори и да няма достатъчно акъл да го разсъди, или да не му дреме Sick.....в което се съмнявам, че като се знае в Турция, как всички милеят за хорското мнение, представям си семейството му  как понася всичко това Whistling Има си и агенция, която се грижи за него и имиджа му сред обществото, и би трябвало да му налеят малко с фунията...Иначе при сегашното  положение късането на негови снимки ще продължи ooooh!
Аз не вярвам, че се е променил чак талкова и ми е чудно хора които не са следили преди кариерата му и не са гледали старите репортажи с него, които вече не се намират в нета, как могат да твърдят, че се е променил, та той и тогава криеше личния си живот, но не се е държал като пу*ьо  и съответно никой не го обиждаше, при положение, че се знаеше за каките( нещо дори по-лошо от сега)- характер се изгражда с години и не се променя за една нощ....Доказва го изборът му-  за пореден път е колежка от сериала, на една ръка разтояние дето се вика, първата най-близо до него и слабите му ангели....дежа-вю....променил се бил....Whistling

Защо Киво не е правил глупости, поне не такива орезиляващи го- ми и той започва като Ча с конкурса Бест Модел.... и той е бил баскетболист преди това....и той е платил цената на известността- защо за него не излизат обиждащи карикатури и колажи?!? И неговите фенове са огромна цифра.... Като се сетя, как изглеждаше като буреносен облак като го попитаха за Серка, едва се удържа да не им рекне някои неща, tooth  Все пак работят с нея за една компания, но му личеше колко е ядосан, а нея преди това, като я посрещнаха на излизане от сета със същия въпрос за Киво, се нахили до ушите и подмина, точно както се държи и сега....а спокойно можеше да им каже че са в грешка и да не поставя колегата си в такова положение....
Та докато не се хванат за ръце и не кажат "ние".....

пп Пууу олях се бре, ама като се наема понякога и нямам спиране, само ми дайте тема.... Crazy

# 334
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оххх,Гъбак удари ме миризмата на люляк направо  Heart Eyes Hug
Профче Heart Eyes Hug
Аз пък разбрах,че Сера била номинирана за Оскар  hahaha hahaha hahaha
А и можела да играе  Naughty

# 335
  • Още у мъглата ...
Профче Heart Eyes Hug

Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ееееее, ти направо счупИ лъжомера  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 336
Ние и да имаме теб кво те грее тая работа?  Mr. Green

Joy Joy Joy

Ани Hug честити мажки дрешки Heart Eyes

# 337
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 338
  • Още у мъглата ...

Ох, малеееее, да го изгризка човек   Crazy Crazy Crazy Laughing

# 339
  • Още у мъглата ...
Профче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes Heart Eyes Бел  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 340
  • У Диспансера ...♥♥♥

Нерваче,ей ти любимата ми с цаките

# 341
  • У Диспансера ...♥♥♥
Профче Heart Eyes Hug

Ирка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ееееее, ти направо счупИ лъжомера  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми 1-ви Април е все пак  hahaha hahaha hahaha

# 342
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоооууу Hug Hug Hug Hug Hug

Ей тоя Цецко на Мичка напрау ме напрегна... Crossing Arms
Само айде да си ходиме, та яйде да си ходиме...аз съм му крива, че не си помни паролата за нета у нас... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ай ся всички констатирани и установени... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Отдавам се на заслужена почивка... Mr. Green

# 343
Аз не мога да разбера с кво толкоз се излага Ча newsm78 ма що не го оставят на мира ooooh! с който иска както иска така ще си живее живота Peace че те ако обръщаха внимание на всички писаници ooooh! трябва да се гръмнат Laughing

# 344
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аз снимки на Чачко ,бол имам,и да искаш от ПО,няма как да помогна там  hahaha hahaha
Зизулино Heart Eyes Hug ми ти не знаеш ли паролата

Общи условия

Активация на акаунт