Отговори
# 345
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нарцисчева Heart Eyes Hug Heart Eyes не я знам, че аз мобилен не ползвам, а в компа ми е запаметена.
И той я беше запаметил, ама се преинсталирал и паролата заминала...еми от де да знам как е... Laughing Laughing Laughing

# 347
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нарцисчева Heart Eyes Hug Heart Eyes не я знам, че аз мобилен не ползвам, а в компа ми е запаметена.
И той я беше запаметил, ама се преинсталирал и паролата заминала...еми от де да знам как е... Laughing Laughing Laughing

Ще записвате другия път,моята е записана на кутията на рутера  Joy Joy Joy

# 348
  • Варненска клюкарка

smile3544 smile3544 smile3544

Ох малиии, тука хвърля сексапил с кофи Crazy

С това лице е само за реклама на слънчеви цаки при това не само за азиатския пазар, както са повечето му турски колеги. Може да е рекламно лице на някоя световна марка в световен мащаб....а дано, някой ден.....

# 349
Иркаааа любимата ти я гледах снощи и знам че ти е такава затова не барам  Laughing
Профииииииии  Crossing Arms
Абе имам и аз мнооого негови фотки ама са в нас  Mr. Green
па ми се преоблича на работа
Нищо де и тъй към Убавица  Kissing Heart

# 350
  • Варненска клюкарка

Проф, гледам, че си на балконЯ- ето го резнатия кадър от клипа с червените рози на предната седалка.
Снощи Мамата ми скъса нервичикте и не можах да я кача.....

# 351
# 352
  • У Диспансера ...♥♥♥

Хайде ,стига толкова,че може да има някой със слабо сърце  hahaha hahaha

# 353
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бел,то с розите беше вечерно време,не е тази снимка,защото аз я качих цветна и се вижда,че е ден,май го имам там с розите репортажа,ще потърся да видя  Peace

# 354
Вай бе отивам да търся баня   animal037

# 355
Оооо, Габи Hug и ти пристигаш с топла-топла първоаприлска шега. Laughing
Зизунче леля, Hug почивай си.
И аз смятам като теб Ивче, че човек може само маааалко да си моделира поведението но не и да се промени из основи.
Ренка, на мен лично въобще не ми пука дали феновете на Чаатай му се присмиват и иронизират, отбелязах го само като факт, а ако е искал да има личен живот да не е поглеждал към светлината на славата, защото всички знаем, че тя има своята цена, и се плаща от всеки по различен начин но пък затова му се казва избор, и той е личен за всеки, и върви в комплект с последиците, които носи със себе си.

# 356
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вай бе отивам да търся баня   animal037
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 357
# 358
# 359

Ренка, на мен лично въобще не ми пука дали феновете на Чаатай му се присмиват и иронизират, отбелязах го само като факт, а ако е искал да има личен живот да не е поглеждал към светлините на славата, защото всички знаем, че тя има своята цена, и се плаща от всеки по различен начин но пък затова му се казва избор, и той е личен за всеки, и върви в комплект с последиците, които носи със себе си.
На мен два пъти Laughing аз се съмнявам да се вълнуват кво се пише Laughing аз ако съм фен Laughing ще ме интересува играта му Peace а извън нея какво иска да прави Peace

Ся четох в поклонническата тема Mr. Green ей и Туба бледнеела с играта си Laughing едно момиче им вика да пратят Енгин да играе в Корабокрушенеца Mr. Green там един с една топка в целия филм ooooh! тогава няма кой да плюят Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт