Отговори
# 525
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тия от Маммата да ги факат калинките дано!

Таман седнах да видя ко стаа и сичко подскочи пред очите ми и буквите едните станаха грозни и големи, а другите грозни и малки.  newsm09 Постовете почнаха да заемат всеки пост по цял екран  Sick Sick Sick изобщо ..... докараха старата визия гадна досущ като новата. Дип че още е в средата, а не у лево, ама направо разногледа станах и ми се риве  newsm45

Сега ще се връщам да ви чета.

# 526
  • в подножието на планината

Профи,  Hug Heart Eyes да знаеш, тези от мамата ти имат зъб, защото взеха да ти правят много номерца последно време... Laughing

# 527
  • Още у мъглата ...
То ,нали се оттегляш,ще правиш ли тема,ама аз ще ти пратя,само да мога ги измъдря  Mr. Green
Гъбак,разсейваш ме с тия сиртакита  hahaha hahaha hahaha

Ами ей ти един спам  smile3503 newsm47

А за комиксите, някой път наистина имам чувството, че няма никва мисъл у главето, като трябва да ги правя  Whistling Whistling ooooh!
 Hug Hug    love001

# 528
  • някъде из Врачанско
Ай да ви лепна едно шопче, дет не ми е много хорошо Rolling Eyes, ама имах поръчка  Mr. Green
Оня ден Мария Лаура ми праща снимката на Чачо с фенката и снимката на Ферка с червената рокля без ръкави и пише, знам, че можеш да ги събереш Laughing Ама аз й казах, че не става зимен Чачо и Ферка с рокля без ръкави, ама ще намеря снимка, дет по-подхожда Laughing, та това се получи Confused

а добър вечер, Габи влизам с твоето великолепно шопче, хареса ми, браво ,благодаря ти,че биеш и гъркините вече по шопчета

# 529
  • Още у мъглата ...

Профи,  Hug Heart Eyes да знаеш, тези от мамата ти имат зъб, защото взеха да ти правят много номерца последно време... Laughing

Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 530
  • Още у мъглата ...
Павлинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes, мерси  Grinning То тоз шоп ми е поръчка от гъркиня  Laughing

Профче, ама верно само на теб ти се случват случки с мамата тези дни   Crazy Crazy
Може империята да отвръща на удара (разбирай - на критиките ти Mr. Green) Joy Joy

# 531
Габиии, Hug Heart Eyes Heart Eyes пак да те поздравя за страхотното шопче...  bouquetHeart Eyes

# 532
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добре де, на вас не ви ли се смени шрифта в старата версия?  Shocked
При мен се смени и сега вече е друг. А все още съм със старата. newsm78

Манче, честито ти махане на конци и оцеляване след премеждие!  thumbsup

Ирче, честито ти оцеляване след премеждие и на теб!  thumbsup

Оф не мога да се концентрирам. Sad При писане всичко си е нормално, ама като публикувам и пак всичко ми подскача пред очите, разногледа станах. Sad

# 533
Рекламиииии и разбира се трейлъра на ПО.
Малииии, каква сцена имаше мужду Курт и Шура-химия, страст. Crazy
Профи, аз нямам никакви проблеми със старата версия. Rolling Eyes

# 534
Надееее мидя лииии колко нежност и полъх на страст е как да не си представяш как е било между чаршафите  Embarassed Embarassed Embarassed

# 535
Профи, Hug и аз нямам проблеми с мамата... Rolling Eyes

Оф, Наде Hug ще ме накараш да наваксвам по - бързо със сериите на КСШ... Laughing

# 536
  • Варненска клюкарка
Надееее мидя лииии колко нежност и полъх на страст е как да не си представяш как е било между чаршафите  Embarassed Embarassed Embarassed

Пак постфактум след джингастренето ли ги показаха или повдигнаха малко чаршафа Embarassed

# 537
Надееее мидя лииии колко нежност и полъх на страст е как да не си представяш как е било между чаршафите  Embarassed Embarassed Embarassed
Видях и онемях. Crazy Embarassed
Страшна работа са двамата. Heart Eyes
Ивче, показаха ги в хамама, тя се къпеше и той влезна. Започна да мие косата й, да вдишва аромата й, целунаха се и прекъснаха сцената но беше изпълнена с много интимност, и страст. На сутринта ги показаха в леглото.

# 538
изми и косата, целуна я тук там най вече на голото мокро ламо и айде сабахлян под чаршафите другия кадър  Mr. Green

# 539
Звезде, Hug хич не се бави а наваксай, сега дават 4 серия.
Прекрасна екранна двойка са а Киво е бонбон Heart Eyes и много си пасват с Фарах.

Общи условия

Активация на акаунт