Отговори
# 570
Ренкууу я, тва сме ние дет сме тукя , коя коя е немя значение
Белорче рейтинга не е наред на КСШ, може и да е кратък сериал, но аз чета книгата и няма материал поне в първа част за повече епизоди, втора част я няма на бг и не мога да кажа предполага ли или не, за нова екранизация и има ли хляб в нея.
Ти кажи кой средния smile3511 че немоем да спим Laughing

# 571
Ееее Ренкуу супееер, те сега като  се преместят в Стамбула и турците ще се загледат, нещо Русията не им се нрави на комшулята май.
Хотела в който ще снимат е точно зад Топкапъ сарай, може и да скокна дотам поне Киво да бацна  Mr. Green
Че на Чачовия сет , нещо не ми се ходи вече  Sad

# 572
Абе движил се първи втори през повечето време Peace не мисля че е зле рейтинга Rolling Eyes

https://twitter.com/ELETRMEN1
Какъвто и да е рейтинга досега Кивов сериал не е спиран, и не мисля, че, ще бъде спрян в нищото без финал.
Ивче, аз също четох, че това е най-скъпия турски сериал с космополитни вложени средства за всяка серия.
И без това четох, че щели да бъдат 16 епизода.

# 573
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чей да припомним за утре, че гледам пак сме събрали народа горе.  hahaha

*Манка - Премиерката*, Mus, pavlina ruseva, profi_1, Екстри - ВиАйПи (Нарци) - Полумозъкова, МарМиши-НарЦиши-Вип7 (+ 7 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.

Коментарно студио:
Начален час - утре 21,33
Епизод - 17 БГ аудио
Ще бъде доставен по-късно в гащурите ми.  Laughing  Peace

# 574
Ренкууу я, тва сме ние дет сме тукя , коя коя е немя значение
Белорче рейтинга не е наред на КСШ, може и да е кратък сериал, но аз чета книгата и няма материал поне в първа част за повече епизоди, втора част я няма на бг и не мога да кажа предполага ли или не, за нова екранизация и има ли хляб в нея.
Ти кажи кой средния smile3511 че немоем да спим Laughing
Енгин Алтан Дузюнатан май не се пише така ама карай
Играе в СОН с Ийт Йозченер, в Ако бях облак с Комисариото от КПА в Анадолски орли с Ча и в др.

# 575
Ееее Ренкуу супееер, те сега като  се преместят в Стамбула и турците ще се загледат, нещо Русията не им се нрави на комшулята май.
Хотела в който ще снимат е точно зад Топкапъ сарай, може и да скокна дотам поне Киво да бацна  Mr. Green
Че на Чачовия сет , нещо не ми се ходи вече  Sad
И аз така разбрах Ани, че се надяват със започване на епизодите в Турция рейтинга да се повиши.
Ани, не рискувай с Чачовия сет, Mr. Green че не знаеш кой откъде, ще ти се озъби насреща. tooth

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Три баби се събрали на кафе и започнали да се хвалят коя има по-добър и способен внук. Първата казала :
- Той, моят внук, като порасне сигурно ще стане лекар - по цял ден се боде с разни спринцовки...
Втората казала :
- Моето внуче ще стане агроном или ботаник - непрекъснато с разни растения се занимава, цели чували купува, продава, а понякога даже ги пуши...
- Аааа, - намесила се третата баба - моето внуче като порасне ще стане космонавт. Прибирам се аз вчера и го заварвам с една торбичка на лицето, маха ми и вика : "Айде, бабо, аз отлитам!"
hahaha hahaha hahaha
Гъбак,опитвам се и аз да съм по-темата,ама ме издухват тия със спама  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя,нали е ангел Мира,как ще прави такива работи,а с какво ще ги прави,че какъвто охлюв е образа на Яман,едва ли разполага с такива атрибути  hahaha hahaha hahaha

# 577
  • Още у мъглата ...
Чей да припомним за утре, че гледам пак сме събрали народа горе.  hahaha

*Манка - Премиерката*, Mus, pavlina ruseva, profi_1, Екстри - ВиАйПи (Нарци) - Полумозъкова, МарМиши-НарЦиши-Вип7 (+ 7 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.

Коментарно студио:
Начален час - утре 21,33
Епизод - 17 БГ аудио
Ще бъде доставен по-късно в гащурите ми.  Laughing  Peace

Hug Peace Party Party Party

# 578
Нерваче,  Shocked ти па къв отговор изпраска на Ренката, сега аз се обърках.  Joy
Впрочем днес мярнах някъде, че щял да почва сериал с него и с Джейда Атеш в главните роли. Grinning

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми как да обичат Русия,като руснаците сума чалми са им изклали,а да не говорим,че ние сега щяхме се поздравяваме с Селям алейкум  ooooh!

# 580
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нерваче,  Shocked ти па къв отговор изпраска на Ренката, сега аз се обърках.  Joy
Впрочем днес мярнах някъде, че щял да почва сериал с него и с Джейда Атеш в главните роли. Grinning
На гащите и бе ,пита я Ренку,кой е актьора  Peace

# 581
Скрит текст:
Три баби се събрали на кафе и започнали да се хвалят коя има по-добър и способен внук. Първата казала :
- Той, моят внук, като порасне сигурно ще стане лекар - по цял ден се боде с разни спринцовки...
Втората казала :
- Моето внуче ще стане агроном или ботаник - непрекъснато с разни растения се занимава, цели чували купува, продава, а понякога даже ги пуши...
- Аааа, - намесила се третата баба - моето внуче като порасне ще стане космонавт. Прибирам се аз вчера и го заварвам с една торбичка на лицето, маха ми и вика : "Айде, бабо, аз отлитам!"
hahaha hahaha hahaha
Гъбак,опитвам се и аз да съм по-темата,ама ме издухват тия със спама  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя,нали е ангел Мира,как ще прави такива работи,а с какво ще ги прави,че какъвто охлюв е образа на Яман,едва ли разполага с такива атрибути  hahaha hahaha hahaha

Ирче  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy за скритото, че другото не е по темата.  Mr. Green

# 582
  • в подножието на планината
Ох, мъжо ми тука ми вдига нервата като ми разправя, че много му харесала рекламата на сериала на Гизем и че не съм знаела какви сериали да гледам... ooooh! нарочно го прави, защото знае, че не мога да я дишам... Mr. Green

# 583
Манче да, права си, за Викито е искала Ивчето линк ама аз още бях в хамама. Joy
Ренуууу, НИ казвам кои са певците и танцьорите. Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 23:34 от Neidjal

# 584
  • Варненска клюкарка
Наде, мисля че Бел искаше този линк
Скрит текст:
http://www.viki.com/videos/1035202v?fb_action_ids=71734931165096 … ction_object_map=[672979496100904]&action_type_map=[%22video.watches%22]&action_ref_map=[]

Това 3 еп. Като скролнеш надолу можеш да си избереш и предишните серии. Те са преведени

Благодаря Hug

Ивче нали ти казах, че го повтарят.
Комшиите и на мен са ми странни с вкусовите си предпочитания. Обичат си битовизма и това си е, чак се чудя ПО как се отлепи от тази тяхна рамка и е с добър рейтинг.

Щеше да види той едно отлепяне, ако не беше Ча. Вече имаше един опит да правят римейк на Ориндж Каунти- неуспешен Peace  Точно защото зрителите  познаваха Ча от предишната му роля, където знаем каква истерия беше и му дадоха шанс.... При това го фаворизираха  Прилива доста- първа серия беше без реклами, втора и трета с по десетина минути, но рейтинга пак не можа да подскочи достатъчно и при излъчването на трета серия, Кайъп-а от Канал Д го сурнаха в късните часове, но пак се застъпваше с ПО и когато рейтинга на пета серия беше 6% на следващата го преместиха направо в събота....Защо не направиха обратното и да дадат шанс на Кайъп...при това той беше с много класен каст....

Никой не даде шанс и на АШК-а на Хазал - рекламите бяха през 5 минути още от първа серия, когато на човек му трябва спокойствие за да се запознае с историята  Rolling Eyes  Редуваха дълги 20 минутни и кратки паузи с по 1-2 реклами, та човек не можеше да мръдне...А каналът я пуснеше една реклама на сериала на ден, я не ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт