Следене на бременност във Велико Търново

• 1 650
  • 6
  •   1
Отговори
  • Велико Търново
Здравейте, мили мами! Ето ме и мен във форума, бременна в 6-та седмица Simple Smile
Не знам къде да пусна темата, но имам нужда от помощ и съвет.  Аз съм от Велико Търново и искам да помоля за инфо майките от тук, препоръчайте ми доктор, който да следи бременността. Вече ходих на една консултация при д-р Ангелов, но никак не съм доволна. Той "установи"  с лека несигурност бременността,  с нормален ехограф и до там... Никакви изследвания, много обран във всяко едно отношение.  Та сега мисля да посетя МЦ Невромедикс и д-р Паньова.  Бихте ли изказали мнение?

# 1
  • Велико Търново
Няма ли търновски мами, които да помагат с опит и инфо..?   newsm78

# 2
аз бях при Ангелов, мн съм доволна. продължи си при него, няма да съжаляваш до последно ме следеше и каквото ми каза за бебето излезе така.
Може би защото за 1ви път ходиш и затова, аз и като гинеколог го ползвах и ме знаеше и всичко беше ок. затова като почнеш  при него той ще си те знае и ще си доволна.
ако имаш др въпроси пиши

# 3
  • Велико Търново
Благодаря ти, за отговора.  Всъщност не за първи път ходя при Ангелов. Ползвала съм го като гинеколог.  Всъщност вече се записах при него за наблюденията и дано всичко да е наред.  А ти къде си раждала и при кого?

# 4
Благодаря ти, за отговора.  Всъщност не за първи път ходя при Ангелов. Ползвала съм го като гинеколог.  Всъщност вече се записах при него за наблюденията и дано всичко да е наред.  А ти къде си раждала и при кого?

Няма да съжаляваш. Калейски също е мн добър доктор, те двамата с Ангелов са най-добрите гинеколози. За раждане ти препоръчвам ГО, там има няколко добри доктора, моя приятелка роди сега там и остана доволна от абсолютно всичко.
 Аз ходих в плевен да раждам, защото бях със секцио.

# 5
  • Велико Търново
Именно, аз също бих искала в Плевен в Света Марина и при доц. Стойков, но ако е възможно нормално да родя ще е най-добре. А иначе моя позната също роди скоро в ГО, но каза, че условията са потресаващи, а и докторите едни... С две думи никак не е доволна.

# 6
Здравейте!

Виждам, че темата е стара, но бих искала повече информация за д-р Венелина Михайлова. Някой скоро бил ли е при нея? Следи ли бременност? Има ли отделен кабинет? Приемам и препоръки ☺️
От скоро съм в града и не съм запозната.
Благодаря предварително! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт