Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 3

• 23 559
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Тия дето са евтини нямат двор.
децата по цял ден висят в един апартамент и нямат въздух.
а освен това няма и място в тях

# 406
  • София
тая е в драгалевци, имат си всичко, ама оплакванията са че към децата не се отнасят много грижливо.
мен ме притесняват тия частните, че повечето са регистрирани като детски центрове и няма никакъв контрол там.

# 407
  • UK
Иаз искам такава  Mr. Green  с двор, аз в квартала Crazy няма да бъда, пък и да съм Mr. Green с кола, мога навсякъде да ги превозя Crazy

Защо като станат на 3 месеца, ние вече, сме почти на 4-ри newsm78 аз в ясла няма ги пращам, само на детска градина, има една в Морската граничи със зоокъта (забравих и името) ама има малък двор Crazy

Абе в тоя сайт newsm78 млякото не е ли по-скъпо от гросърито http://www.holland-at-home.com/en/baby-child/international-baby- … ptamil-de-en.html

# 408
За държавна ясла може да се регистрираш след три месеца.
За да имаш предимство с по- ранен номер.
За тази в морската съм чувала, че напливът е толкова голям, че избират родителите по автобиографии но не знам вярно ли е.

# 409
  • UK
За държавна ясла може да се регистрираш след три месеца.
За да имаш предимство с по- ранен номер.
За тази в морската съм чувала, че напливът е толкова голям, че избират родителите по автобиографии но не знам вярно ли е.
Joy Че то там няма кой знае, какво инфо, освен да я доукрася Crazy Близнаците са с предимство по принцип  (за ДГ) Peace

# 410
Абе в тоя сайт newsm78 млякото не е ли по-скъпо от гросърито http://www.holland-at-home.com/en/baby-child/international-baby- … ptamil-de-en.html[/color]
То на много места е по-скъпо млякото. В амазона също е цифра - не знам защо тази разлика в цените.

Това да завреш децата в апартамент и да ти искат 400-500 лева си е кощунство Shocked

# 411
Ами имам познати с деца в частни градини, много са доволни от начина, по който ги занимават. Отделно за деца с алергии и такива около годинката, това е единствената нормална опция. В частните ясли уж има кърмачески групи, ама ако трябва да се върнеш на работа на една година е съмнително ще го приемат ли, а и някъде директорките директно им казват, че няма условия да го гледат това малко дете.
Ето сега за алергиите. В частните може да му поръчаш меню за алергични деца, в държавната уж пак трябва да го хранят според предписанията на съответния лекар специалист, обаче реално моето ще трябва или да яде всяка сутрин само филия с лютеница или да го водя след закуска.

kokona, да, имаш + 1 точка за близнаци при кандидатстване за ясла. За градините не знам как е точно, защото последно там е с томбола. Може би има отделна томбола за децата с предимства. Моя съвет е да си вземеш номер за държавна ясла, пък дори и да не се наложи да го използваш. Не се знае какъв акъл ще ти дойде след година и половина.

# 412
  • UK
Фикси мерси, но ясла категорично няма да ползвам, аз не съм ходила, а и не съм им привърженик, било то държавна, било то частна!
За ДК предимството се състои в избора на която и да е измежду всичките (без да се гледа пост. адрес) и влизане без да се чака така да се каже ... Crazy

# 413
То районирането вече отпадна май  newsm78
Не знам, аз не мога да седя още една година у нас. Ща, не ща, ще го пускам. За бабо- дядово гледане пък не съм много навита. Оня ден го оставих за няколко часа и вместо да си яде манджата за обед го заварих да плющи пилешка пържола и картофи от магазина за бързо хранене на пазара, дето нито е ясно от кога са, а как не се ядяха от сол, да не говоря. Чудя се що у нас е все на прозорците и през ден е наказан, че се мъчи да ги отваря, ми то това било игра в баба му и дядо му. Държат го в ръце и той отваря и затваря  ooooh! Изобщо...

# 414
Добро утро на Велики Четвъртък Grinning

Нощеска  нахранихме децата в 4 и мъжа ми влезе в тоалета, а аз си легнах. Минаха десетина минути, не дойде да си легне и се притесних да не му е станало нещо, та хукнах да го търся по стаите. Той нашия пуснал телевизора и климатика в кухнята, сложил две тенджери яйца да вари и ми се хили smile3555 Сутринта в кухнята се мъдреха три кошници с яйца - много хубаво боядисани. Цапал с ръкавици и какво ли още не Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 08:16 от Надежда :)

# 415
  • UK
Добро утро!

Наде браво на мъжа ти, страхотна изненада ти е спретнал Hug

Аз тази година ще пропусна този празник, обичам го, ноо не ми е празнично ...

Събудихме се  с температура, засега само малката, дадох вече Панадола, сякаш няма сега ама ще видим след 4 часа, ако пак има, пак ще дам Rolling Eyes Снощи беше егатииии рева, събрахме болницата сигурна съм, че ни чуха и в крайните квартали ooooh! Joy А с малките естествено рева и мама  hahaha

# 416
Коконче, и моите вдигнаха температура на сутринта след ваксината. Не се притеснявай, ще спадне, не е нещо притеснително. На следващите приеми вече не вдигаха температура моите.

Къде ще празнувате празника? Ние се канехме да ходим на майка ми на гости, но само като се замисля, че трябва да съберем катуна, да пътуваме, като отидем там ще има много народ и момчетата ще се изнервят, там няма къде да спят и трябва да бързаме да се връщаме и...и на двамата ни се отщя да мърдаме. То поне да беше хубаво времето, а то грозно и студено Crossing Arms

# 417
  • UK
Наде  Hug

дават го уж, да се оправи времето за празника ...

# 418
  • София
ние почти стегнахме катуна, само остава довечера да натоварим и отлитаме към едната баба  Mr. Green
нито с яйца ще се занимавам, нито с козунаци, ще спя тия дни.
ще има доста хора там, надявам се да успея да пласирам детето  Laughing
на следващите почивки сме при нашите, надявам се времето да е хубаво, може да се топнем в морето.

# 419
Бамби, ти от Бургас ли беше?

Моят мъж е оттам, обаче за няколко дни само не ми се пътува. Иначе цяло лято сме в Бургас и околностите. Иначе го пращам сам да си ходи. Но откакто порасна едното дете повече сам не  Naughty, води и него, пък аз си почивам донякъде.

Общи условия

Активация на акаунт