Размисли и страсти за деца родени чрез АРТ - 3

• 22 622
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Момичета виртуално ви черпя с грис халва cook Пробвах по една рецепта и се получи, но има още да се усъвършенствам.

Мимозка не бързай със захранването.Тук има много по компетентни момичета по въпросите за захранването от повечето ЛЛ. Аз започнах след 6-тия месец дори, но вече си хапва почти всичко и дори по и харесват ястията от кухнята , отколкото моите newsm7 . Сокове тепърва почвам да се пробвам да и давам, но тя май повече си предпочита вода.

# 721
Сок от ябълка изстискана на ренде през марля или на сокоизтисквачка по 1 лъжичка първия ден и след това се увеличава със по една лъжица е това ми каза

# 722
Сок от ябълка изстискана на ренде през марля или на сокоизтисквачка по 1 лъжичка първия ден и след това се увеличава със по една лъжица е това ми каза

А какви ябълки ще дадеш - купени или домашни? newsm78
Мен това ме възпира на този етап да давам сок от ябълки - нямаме домашни и трябва да купувам.
И продължавам да мисля , че е много рано да започваш дори и със сок от ябълка. Rolling Eyes

# 723
Купени нямам домашни  Sad

# 724
Коконче, ма и ти си голяма хитруша. Ше кажеш на уроци си идвала у дома Laughing
Галимация вика имало по пюретата Laughing

Фели, утре ще ти пратя линкове с обувките, че пиша от тела. Взех ги супер изгодно, естествена кожа са и са превъзходни. А в сравнение с бруталните цени на колев и колев, са за предпочитане. Ама пусто като имаме толумби. Много ме е яд за тия обуща. Аз ще ти пратя линковете и цените на които съм ги взела, а ти ако решиш, ще имаш възможност да ги видиш на живо и да ги пробвате.

Иванке маа, що на мъчиш на бавен огън, а?

# 725
  • София
ние вечеряхме спагети.
човечето погълна количество, много майсторски ги всмуква, а аз се притеснявах да не се задави  Mr. Green

# 726
Добре е Иванка, щом ръси акъл по другите теми.
Нема да се ражда скоро  Mr. Green

# 727
  • София
Добре е Иванка, щом ръси акъл по другите теми.
Нема да се ражда скоро  Mr. Green
Тва хич не се знае. Както нямаше да оправям багаж за болницата, така ся го оправям Confused

# 728
Добро утро.

Ванче, моля те дръж се, казах ти че тези нерви ти се отразяват единстмвено и само на теб, пази си ги за след раждането  Hug Hug Hug

Мимозка, това със сока е голяма глупост. Моя малкия е с по-чувствителен стомах, като започнах захранването на 5,5 месеца имах глупостта да дам сок от ябълка точно както си го описала. Коликите му се върнаха със страшна сила. По-добре започни със картоф и то по-малко и постепенно. После се включват и останалите зеленчуци и чак накрая месото. Всичко това става бавно и постепенно.

# 729
  • София
Кой е казал, че съм нервна Rolling Eyes newsm78

# 730
Добро утро,

От кларкса са ми писали, че няма да ми оставят децата боси Joy че сандалите отворен тип макар че са ширина F и G, стават и за много по-широки крака, защото се регулират с каишката. Това се казва добро начало на деня Laughing

Бамба, ако не си поръчала още чувал, в амазона пак има намаления на гробег.

Фели, ето обувките. Това е размер 4 1/2: http://www.startriteshoes.com/outlet/poole-blue-leather
Същите такива, само че с кафява кожа имам размер 5. Ширината им е F

От тези http://www.startriteshoes.com/outlet/crafted-blue-boys-lace-up-pre-walkers имам размер 3 1/2 и 4 с ширина G

И четирите чифта са естествена кожа и са невероятно меки и предназначени за прохождащи.

Цените ги виждаш какви са.

# 731
  • София
поръчах чувал, от амазон, днес го чакам на англ. адрес да дойде.
щях и памперси да вземам много, обаче пробваме памперси гащи тия дни, много сложно стана обличанто иначе  ooooh!

# 732
Аз чакам 10 кашона памперси по 150-170 бройки, само не знам де ще ги складираме Rolling Eyes И моя единия се гъне като му слагам памперса, но се справям. А другия котенце - не мърда.

# 733
Ванче, кажи какво се случва с теб, защо болница пак?
Току-що четох, че го дават сняг по Гергьовден... а аз мислех, че ще раждам лятно бебе  Mr. Green

# 734
Ти докато родиш ще стане лято, не бой се. Имаш още доста време.

Общи условия

Активация на акаунт