Маргарита здравей
ти от къде си, с какво се занимаваш?, че от постове регистрирани на 02.04 от неграмотни и недоразвити индивиди вчера ми дойде в повече......Морена - разводни се темата за кой как е тръгнал и как да тръгва към Емиграция или Имиграция /различни думи са - не е правописна грешка/ а пък май не ѝ е мястото тук. Вио даде точното заключение. Лично аз предпочитам раздялата пред мизерията. Ако нещо конкретно те интересува за живота тук - питай. Здравеопазването понеже е болна тема мога само да кажа, че ако не си плащаш частна здравна осигуровка рядко виждаш лекар, специалист ще те прегледа след около 6м лечение на лл, а повечето аб се дават в болница под лекарско наблюдение, като разбирай сополи, кашлица, зачервено гърло и температура не са болести. Основно лечебно средство е парацетамол под различни търговски наименования. Има една фраза на Маргарет Тачър "Безплатно е само сиренцето в капана за мишки". Та ако искаш насъщни благинки - плащаш, но така е по целия свят, както и "всеки се разпростира според чергата си". Но да давам съвет или да обяснявам как ще тръгнеш с два ката дрехи и ръце в джобовете, с огромни познания, мечти... и за два месеца ще стигнеш стандарт - това от мен няма да чуете.
Кокона

Марче и на мен ми е X
Приятен ден!!!Днес ми е ден за пазаруване, та и вечерята магазина ще даде - пиле на грил
Ще видя дали комшийката иска да пазарува с мен, та да тръгна с колата, че все още ме е страх да не се набухам в насрешното
, а и имам час в 15,40 за родителска среща - да ида да похвалят малкия колко е брилянтен, умен и т.н.
Тук друго е недопустимо да се казва
и ще ми дадат тестовете за края на срока, аз сама да си правя сметката какъв ми е кратуна

Усмихнат ден за всички

Най ми мори прическата - като овлажнее косата ми се къдри, ама не равномерно, а точно приличам на баба със студено къдрене от преди 6м.