Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 320
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Ха здравейте на второто кайве  smile3546  food010
Маргарита здравей   bouquet ти от къде си, с какво се занимаваш?, че от постове регистрирани на 02.04 от неграмотни и недоразвити индивиди вчера ми дойде в повече......
Морена - разводни се темата за кой как е тръгнал и как да тръгва към Емиграция или Имиграция /различни думи са - не е правописна грешка/ а пък май не ѝ е мястото тук. Вио даде точното заключение. Лично аз предпочитам раздялата пред мизерията. Ако нещо конкретно те интересува за живота тук - питай. Здравеопазването понеже е болна тема мога само да кажа, че ако не си плащаш частна здравна осигуровка рядко виждаш лекар, специалист ще те прегледа след около 6м лечение на лл, а повечето аб се дават в болница под лекарско наблюдение, като разбирай сополи, кашлица, зачервено гърло и температура не са болести. Основно лечебно средство е парацетамол под различни търговски наименования. Има една фраза на Маргарет Тачър "Безплатно е само сиренцето в капана за мишки". Та ако искаш насъщни благинки - плащаш, но така е по целия свят, както и "всеки се разпростира според чергата си". Но да давам съвет или да обяснявам как ще тръгнеш с два ката дрехи и ръце в джобовете, с огромни познания, мечти... и за два месеца ще стигнеш стандарт - това от мен няма да чуете.
Кокона  Hug   bouquet
Марче и на мен ми е X  hahaha hahaha hahaha Приятен ден!!!
Днес ми е ден за пазаруване, та и вечерята магазина ще даде - пиле на грил  Joy Joy Joy Ще видя дали комшийката иска да пазарува с мен, та да тръгна с колата, че все още ме е страх да не се набухам в насрешното  hahaha hahaha hahaha, а и имам час в 15,40 за родителска среща - да ида да похвалят малкия колко е брилянтен, умен и т.н.  hahaha hahaha hahaha Тук друго е недопустимо да се казва  hahaha hahaha hahaha и ще ми дадат тестовете за края на срока, аз сама да си правя сметката какъв ми е кратуна  hahaha hahaha hahaha
Усмихнат ден за всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 406
Нещо първи април мина  Thinking Thinking а тук нещата са едни първоаприлски или на мен така ми изглеждат.
Днес тук е едно мрачно...

# 407
  • Бургас
Креми,нищо не яде,душицо,нищо! Sad
Даже шоколадова бисквитка или мека кифличка не гълта.Всъщност се нахвърля стръвно и лакомо,иска да яде,но като я сдъвче почти до каша,старателно я изплюва и даже си почиства езичето да не е останала троха.После пак отхапва,изсмуква соковите и плюе.Така с всяко нещо-хляб,месо,картофи,плодове... Confused
Ще пиша днес и ще питам логопед.Може наистина да има нещо в гълтателния рефлекс.Аз мислех,че логопедите са само за проговаряне,но след като Валя ми каза вчера за такава консултация,говорих със сестра ми.Племенницата ми е в логопедична градина във Варна и систърът е на мнение,че логопедите могат да помогнат,занимават се с доста повече нещо около развитието на децата.
Ставам сега,че малката пак ме дърпа.Логопедът ако и чуе есперантото между английски,испански и български,ще се гръмне. Laughing

# 408
  • Sofia
Клинка, благодаря, не ме инересува нищо конкретно, не съм затръгвала, просто ми е интересно като коментирате/нищите въпроса.  Hug
Много си права.

Иначе то и Маргарита е от 2.04. регистрирана, та ще поживеем, ще видим.  Wink

Ох, Славче, разсмя ме с вашето есперанто и логопеда.  Laughing

# 409
Ха добър ден!
Не можах да се стърпя да не го споделя с вас!

"...Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми Че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане в къщи часовника с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжа ми ще се събуди от кукането изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжа ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00 както му бях обещала. Помислих си "спасена съм"...след което той каза....-между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. -Така ли - казах аз трепереща...- и защо любов моя?... - Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа..."

# 410
  • Fort Worth, TX
Прибрах се.Видяхме се с Мушкатова.И трите са големи сладуранки.Моя Сашо разплака малаката.Не й дава едната си кола.Голямо лайно е .Като каже мойто и това е положението.
Коцето измил чиниите.Аз обаче нали съм гадна хич не пестя и не пазя.Една лъжичка да използвам му я оставям.Утре пак ще има мивка с връх.

Славе, щом е такова положението не мога да ти дам ниакаъв съвет.
Маре, къде пак си тръгнала да ходиш?

# 411
Добър ден   bouquet
Да се похваля с победата над себе си - карах кола 6км с две кръгови, като не обърках платната  hahaha hahaha hahaha hahaha
Славка голяма се скица  Hug дано логопеда помогне  Praynig
Джейми предполагам първоаприлски ти звучат цифрите, които написах, но щяха да са такива, ако са с една нула по-малки  hahaha То и за това има движение от държава в държава - като не можеш да постигнеш желания стандарт в дадена държава, проучваш и се местиш в друга, където за знанията и труда ще получиш повече благинки.
Морена регистрациите от 02.04  hahaha hahaha hahaha hahaha
Бонболина hahaha hahaha hahaha hahaha в началото помислих,че случката е с теб  hahaha hahaha hahaha hahaha
Креми браво за срещата   bouquet децата са си такива /че и ние/  Joy Кой обича да си дава ценностите на друг?!?  Joy Кога ще махате гипса? Недей да си толкова гадна  Hug

# 412

Джейми предполагам първоаприлски ти звучат цифрите, които написах, но щяха да са такива, ако са с една нула по-малки  hahaha То и за това има движение от държава в държава - като не можеш да постигнеш желания стандарт в дадена държава, проучваш и се местиш в друга, където за знанията и труда ще получиш повече благинки.

не изобщо нямах предвид цифрите , а всички "цветни" домакини вчера на едно място бебето е 3 м, на следващото става на 4 , катери се по дивана,девойката работи по цял ден и кърми( не че не е възможно ) Thinking
Днес прибрах и останалите зимни дрехи, така диетата на мъжа приключи и аз от днес постя , само дето не мога да си измисля  седмичното си меню.

# 413
  • Fort Worth, TX
От в4ера е без него.Добре е,Нищо му няма.Така че гърчччччччччччччччччччччччччч.Лейди, поне снахата един ден да ми е благодарна, че съм го научила на нещо.А не от мама да разчита на жената , а после на децата си. Mr. Green

# 414
Ку-куууу......

Калинче,браво на теб бре! За карането де! Аз ще съм "чао и довиждане" на обратните правила.... Laughing
Браво! Поредният успех начи си постигнала!  Hug

Марчонииии....... Hug

Креми как сте там с "куфража" ? Кога ще го махат? Аз докат публикувам - прочетох,че сте го махнали.Браво!

Бонболина....  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

Славе,логопеда,ако е майстор ще направи така,че да помогне на детето(незвисимо какъв език говори) ..... Ако "кон с капаци" и си знае само упражненията на един език с разните му там словосъчетания - жална му майка,ще се види в чудо и няма да е полезен..... Mr. Green Наблюдавай какво прави и как се държи.  Laughing

# 415
  • Sofia
Не й дава едната си кола.Голямо лайно е .Като каже мойто и това е положението.

Коцето измил чиниите.Аз обаче нали съм гадна хич не пестя и не пазя.Една лъжичка да използвам му я оставям.Утре пак ще има мивка с връх.
Креми за играчката... това е толкова нормално,  нали децата не са с нашето видждане и разбиране и най-нормалното е да си държи на неговото, споделянето на тази им възраст е по-странното. Simple Smile

У нас правилата за миенето на чиините са така - като се храним общо, се редуват и някой от двамата мие чиниите, а като си ползва нещо междувремнно, всеки поотделно си има грижата, а не да се пълни мивката непрекъснато. Simple Smile

Нали, Калинка...   Laughing

# 416
  • Fort Worth, TX
Моренче, ще правя твойта баница. Grinning

# 417
Джейми ти пълни пости ли ще правиш, или само месото ще махнеш?
Креми не чакай благодарност от снаха  hahaha /шегувам се/ важното е, че младежа е добре с крака и не му е писнало да мие все още  hahaha По този повод аз също уча малкия на "типично" женски неща - да мие посуда, да си пере обувките, да си приготвя елементарни неща за ядене, но голяма забава беше като го учих да шие копче  Joy Joy Joy
Мастър и на мен ми е по-лесно да се откажа, ама има един лаф "като отидеш в Рим - гледаш какво правят римляните" та докато сме тук - ще следвам техните правила.... след това живот и здраве да се преместим на топло и красиво местенце - ще сменим и правилата  Joy Joy Joy
Морена с времето много неща се избистрят.... hahaha
Имам време за следобедно кафе, да се нагиздя и пак да хуквам, а навън мъглата втори ден не се вдига  #Cussing out Най ми мори прическата - като овлажнее косата ми се къдри, ама не равномерно, а точно приличам на баба със студено къдрене от преди 6м.  rotfImbo rotfImao hahaha

# 418
  • UK
Ха добър ден!
Не можах да се стърпя да не го споделя с вас!

"...Снощи излязох с приятелки на "банкет". Казах на мъжа ми Че ще се прибера точно в 12.00. Но беше много забавно с питиета, танци, още питиета. Забравих за часа. Оказа се че се прибрах в 3.00 сутринта напълно пияна. На влизане в къщи часовника с кукувицата изкука 3 пъти. Като си дадох сметка, че мъжа ми ще се събуди от кукането изкуках с всички сили още девет пъти. Останах толкова доволна и горда от себе си от гениалната идея, за да избегна караниците с мъжа ми. Заспах спокойно мислейки колко интелигентна и умна съм. На сутринта мъжа ми ме попита в колко съм се прибрала и аз му казах в 12.00 както му бях обещала. Помислих си "спасена съм"...след което той каза....-между другото трябва да сменим часовника с кукувицата. -Така ли - казах аз трепереща...- и защо любов моя?... - Ами снощи не знам защо изкука три пъти и извика "ебаси майката" и изкука още четири, повърна в коридора, изкука още три пъти, спука се от смях и пак изкука, излезе тичайки, настъпи котката и счупи масата в салона, легна до мен изкука още един път, пръдна и заспа..."
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Ама Бонболина  Hug туй истина ли е, божкеее еще припадна вече от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 419
...... приличам на баба със студено къдрене от преди 6м.  rotfImbo rotfImao hahaha

E,НЕ!  smile3532

Ама Бонболина  Hug туй истина ли е, божкеее еще припадна вече от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy[/color]

Тука вече Кокончето ме довърши.....  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт