Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 295
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Марче дай линк да прочета.

# 466
  • при късмета
Добър вечер,
Джейми, мерси, че попита. Не съм по-спокойна, обаче. Хем боли, хем го няма  Thinking
Много хубава картичка си направила.
Как имате нерви със Смърфи, да правите толкова дребни украси. Браво на вас.
Прочетох Марче.
Едната ми версия за нашествието, е тинейджър без работа, втората нуждата от генериране на трафик от нови потребители на форума.
Люси, много талантлива жена. Аз имах колежка, брат й рисуваше в/у плат. 2 чифта чисто бели дънки ги беше направил невероятни. Лошото, е че не влизам вече в тях  Laughing
Много хубав ти е станал балкона.
Радвам се за срещата на Хортензия и Креми, хубаво, че сте изкарали добре
Вио, май не мернах да си писала днес
Ох, забравих другото, после пак

# 467
  • София
Калинче, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774474.195
Балкончето ще падне... Joy Joy Глупости разни...

# 468
Марче четох, ама не схващам- та в дискусията са две страни - едните пишещи в двата форума, а другите само тук и се обвиняват взаимно за кражба на интелектуална собственост?!?!

# 469
  • Fort Worth, TX
Калинче, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774474.195
Балкончето ще падне... Joy Joy Глупости разни...

Нещо май ще се разцепват ми се струва?То беше повече от ясно.сНОВАТ КАТО ЦВЕТАРКИ НАПРЕД-НАЗАД.

# 470
Мане, мане, цирк голям. Интересното е, че темата е създадена от човек, който отдавна е там, ама я прави тук. И най-смешното е интерпретацията на това защо ДАНС се занимава с това.  ooooh!
Ох, имам аз една теория, ама като се видим на няколко очи в София.

# 471
  • Fort Worth, TX
Смешни са.Просто такива лицемерки дето лижат на плютото не понасям.Мен ако питат всички такива вънка.Отивам да ги дочета.Напишимия във фб теорията на конспирацията. Mr. Green

# 472
Здравейте,

Исках да дам идея за алтернативен козунак (тъй като живея в чужбина и тук почти не продават козунаци, та се налага да си правим сами). Та предложението е Марокански сладкиш Феккас и е изключително вкусно. Прилагам отдолу снимка на моето творение и рецептата (да спомена само, че съм използвала цели сушени фурми вместо накълцани стафиди - смятам, че така изглежда по-добре).

Рецепта: http://www.receptite.com/рецепта/феккас-feqquas

# 473
  • Fort Worth, TX
ти пък отде се пръкна.аман бреееее

# 474
А що са нарочили баш нашата темичка, да му се не види?

# 475
# 476
Да се похваля. Моят шеф явно толкова се е зарадвал да се оттърве от мен, че се съгласи да ме съкрати.

# 477
  • София
Марче четох, ама не схващам- та в дискусията са две страни - едните пишещи в двата форума, а другите само тук и се обвиняват взаимно за кражба на интелектуална собственост?!?!

Ами.... как да ти го кажа, бяха недоволни тези които отидоха там. Защо...имат си причини вероятно, ...ами кога ще си идваш да ти разкажа... Joy Joy подробно за дивотиите на някои хора.

Мане, мане, цирк голям. Интересното е, че темата е създадена от човек, който отдавна е там, ама я прави тук. И най-смешното е интерпретацията на това защо ДАНС се занимава с това.  ooooh!
Ох, имам аз една теория, ама като се видим на няколко очи в София.
И аз имам теория , но ще си споделяме на живо, лятото.

А що са нарочили баш нашата темичка, да му се не види?

Що нашата??? Никой нищо не казва за нашата...ти къде видя и какво видя??

ти пък отде се пръкна.аман бреееее
Аман,  я  #2gunfire Писна ми от навлеци!!! Какво искат???

# 478
Хортензия, това е добра новина. Сега ще отидеш на борсата, нали?  Peace

Калинка, колко е бил прав Айнщайн. Wink

Креми - нарочват темата ни, защото е много активна. Няма какво да пишат в теми, в които я се публикува един пост на седмица, я не.

Ма ко - вече съм сигурна, че не са тийнейджъри във ваканция, а се търси трафик.  Peace

# 479
  • Бургас
Явно за всяка спечелена домакиня за каузата някой печели точки. Joy

Ей,измислената,ние тук алтернативни козунаци не печем.
Абе оставете ни на мира!
Има къде по-атрактивни теми.

Като се разкарат троловете,ще намина.Еъ,голям сеир!
Аз писах и в темата за уфсътъ и гущера.Изцяло съм на страната на собствениците на сайта! Peace

Общи условия

Активация на акаунт