Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
..........

Само, че аз си имам сеньора Мария само в понеделник,  след това сеньора   Смърфи запрята ръкави и се хвърля в самоотвежена битка с домакинстването.   hahaha
Оф......ще ме побъркате от смях  hahaha rotfImao rotfImao rotfImbo Това  сеньора Смърфи ми прозвуча много смешно, не че нещо ама ... Не мога да си легна от вас.

Славче, малко по-нагоре Креми ми е обяснила за какво иде реч.
Не, отивам се вече.

# 511
Ох, Марче, ами смешно си е, ама не мога да си изтъпанча името, не че не го знаете.

Славче - слънчоглед се казва на човек, който си мени мнението според ситуацията и изгодата си. Ако ти се чете онази тема в Клюкарника, ще разбереш кой Креми нарича слънчоглед. Ако ли не, ще ти поскажа на ЛС утре.

# 512
Добра вечер момичета  Hug

Какво става тук ? Много сте писали пак ,а само един ден ме е нямало. Само където нищо не разбрах и аз като Луссито. Ще препрочитам ,то нали повторението е майка на знанието ,а и на затъпяването  hahaha

Калинка, не исках да те засегна ,но много настъпателна ми дойде с това мнение,че щом така смяташ то  значи е така . Дадох личен и изпитан пример на заминало семейство заедно и то на два пъти -и от Англия към Канада и от България към Англия. Ясно е,че трябват пари и то доста ,но нищо не оправдава с години живота на деца и жени далече от бащите и мъжете им .Лично мнение.
И именно защото исках да станат така нещата се върнах и на работа ,защото иначе щеше да ни е много по трудно ,ако не е невъзможно да заминем заедно. В България ми бе лесно да съм домакиня и да си гледам детето със собствено жилище и добро майчинство и заплата на мъжа ми ,но в чужбина означаваше да се работи още повече от него и това не можах да го допусна докато имам глава на раменете и сила за работа. Доброто е ,че моята работа винаги е била много добре платена и можех да работя с детето си от дома си и да имам много добро разпределение на времето .
От другата страна на барикадата мога да кажа ,че Много хора във Великобритания използват системата ,получават помощи , не работят и стоят из кансълксите си жилища по цял ден .Това неимоверно ме дразнеше и ненавиждах факта, че плащам данъци за помощите и лукса на някои хора да си стоят у дома с години с пораснали деца хвалещи се как използват системата . Около мен имаше и няколко български семейства ,които практикуваха същата практика и не задълбочих познанствата си с тях .Ако питаш тях те ще ти кажат как по 3 месеца са си в България всяко лято където децата им са по градини и по майките им ,как мъжете им работят само ,а те са най изморените и нещастни жени на света. Имаше и тема такава тука ,в която ясно си казах мнението .Това са преоблаадаващо описаните от теб на хора живеещи с други съквартиранти, бутащи се с детето си в една стая , с ниски доходи и не дотам добър английски. Тези хора и да са дошли без семейството и да са дошли заедно нямат стандарта, за който повечето хора се стремят когато заминат ,но продължават така с години и  са и мнозинството.
Всеки си избира как да живее и с какво ще се примири и отъждестви. Аз просто казвам ,че има и такъв вариант , но не е по малко рискован и труден от другите ,а просто по предпочитам за мен лично.
Има начини ,просто сме различни типажи хора с различни разбирания. Надявам се да не съм те засегнала и аз с дирекността на отговора ми  Praynig  Hug
Пак се отнесох.
Вио, похвали се когато станат нещата !! Стискам ви палци ,вие заслужавате  Hug Hug

Креми, става .   bouquet
Надявам се да се запознаем на живо по скоро и да запознаем младите сладурковци.    bouquet

Марче, много мислене душа.Чакам те цяла вечер да се намислиш и да напишеш за какво иде реч.  Flutter

Лека почерпка със закуска и кафе :

# 513
  • UK
Добро утро
днес ми е тъжен денят ... 2 месеца без моята майчица  Cry

# 514
Добро утро  Hug
Контес, благодаря   bouquet
Я кажете за коя персона именно иде реч, че така само догадки си правя. Може и на лични.

# 515
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
За Лиляна става дума.
Коконче, да й е светло на душата. Flowers Rose

# 516
Добро утро   bouquet
Контеса гледай каква добра полза от часовата разлика - докато ние спим ти си сервирала кафенце и закуска  hahaha Не виждам от какво мога да се обидя - факт е че всичко зависи от професия, език, пари и от там идва различния период на инкубация. За помощите мога само да кажа, че това пък което съм видяла в бг е по-отвратително - хора с огромни доходи, скъпи коли, но скрити доходи/защо е напълно нормално и масово/да вземат детски и всякакъв вид помощи - виждала съм го с очите си на гости за детски рож.ден в имение край Варна /с незнам колко скъпи коли отпред/ майките /които са неработещи, постоянна мебел в МОЛ-овете/ да се хвалят какви пакети с храна са получили и как ще ги хвърлят защото са боклук. Та това го има навсякъде по света, но безочието на т.н. български бизнесмени и съответните им съпруги наистина не знам дали го има на друго място. Не съм получавали и детски - нито в бг, нито тук - и в двете държави е според дохода и никога не съм искала да лъжа системата за 35лв. в бг, или 160£ тук/само дето тук трудно се лъже, а и като те хванат-дупе да ти е яко/. Дето се вика разни хора - разни идеали.... Тук не поддържам връзка с бг - в нашия район няма - но това не пречи на два пъти мм да зарязва всичко и да хуква за Лондон след среднощно обаждане "нямаме работа, изгониха ни от квартирата, нямаме пари и за самолетен билет" и това хора с деца, дето като сме им обяснявали как стоят нещата преди да тръгнат, те си мислеха, че преувеличаваме и от злоба и завист да не си оправят живота им ги говорим. Та за това, като типичен козирог - давам лошия сценарий и искренно се радвам, когато хората успеят да достигнат мечтите си.
Кокона  Hug Hug Hug
Вио аз не знам за кого става въпрос, но и трудно разбирам неща от сорта "на ти куклите - дай ми парцалките"  hahaha
Усмихнат ден за всички  Hug  bouquet

# 517
  • София
Добро утро, момичета!

И днес не съм на фитнеса. Почти ми мина главата!!! От понеделник с нови сили...

От 11:30 сме на кино - ще гледаме РИО 2....

Голям смях вчера вечерта е имало - то вицове, то чанти, то бири....

Чантичката ... ммм че е целулитена..., то почти като моИто дупИ без дръжки... само, че моята е с  по-голяма вместимост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Коя е тази Лиляна? Пак ли ни одумват? Не им ли мина мерака?

Пожелавам приятен ден на всички Hug

Контеска, благодарско за кафе и закуска Peace

Коконка, светла й памет! Praynig

Креми, като се върнеш - да се видим, да те видя променена... блонди...

Вио, и аз не загрявам, дори не видях постовете на таз Лиляна, ама карай...

# 518
Добро утро, дами! Дочакахме слънчице в П-в.
Коконче, бъди силна, мила.
Ма ко, къде изчезна?
Отивам да ми боядисват кратуната.

# 519
Мушкат, и аз съм на вълна "боядисване". Сега се намазах и чакам да мине времето, че да вляза да се изкъпя.

# 520
Здравейте. Да се разпиша преди разходката с бебо. Никне му зъб и е страшна работа- не спи, мрънка, црънка, реве. Пия кафе уж да се освестя, ама май няма да стане. Ще намина и аз да я видя тая темичка после, да видя какво толкова пишат и коментират.
Коконче,  Hug.
И аз съм за боя и фризьор, ама другата седмица като си е вкъщи ММ.

# 521
Здравейте Simple Smile
kokona20  Flowers Rose Flowers Rose за твоята майка .
Смърфиетка посмях се за
..........

Само, че аз си имам сеньора Мария само в понеделник,  след това сеньора  Смърфи запрята ръкави и се хвърля в самоотвежена битка с домакинстването.  hahaha
Та ако може Креми да услужи с младежа че и аз за една леща сумати съдове изцапах  ooooh!, е сега като ви видя и се захващам с тях.Иначе успях да измия терасата цяла седмица се каня и бях решила ако и днес не се разкарат онези отдолу да ходя да ги разкарам да мия.Един господин от другия вход е взел магазина под нас , първо бяха ремонти, банкети, караници , от скоро май работи по предназначение , някакви авточасти продава , но като паркира мотора точно където се стича улука и като го наобиколят и изкараха в понеделник целия ден, как да измие човек.Ако пък са вътре, кучето е вързано там, пак не става, та днес се поогледах, не видях и чух никой и я измих .Изпрах пердетата ,измих прозореца на хола , детската в неделя ще я оправям.
Вчера в градината раздадоха безплатни билети за цирк на децата, ами те са и без друго за без билет, ама ще ходя да проверя колко ще е за мен и баткото.
Нямам време да чета темата в клюкарника, но името ,което сте споменали ме накара да се откажа от другата тема в която пишех, много ми е неприятна тази особа .
Ladybird_ сега видях че си питала снощи , ами бях сложила снимката на малкото ми момче за малко че с този народ на балкона ... като те засека ще я кача да я видиш , защото се сетих че и ти си без ФБ .А всичко това което си писала е толкова вярно ....

# 522
Да сервирам и второ кафенце  smile3546  food010
Днес разходката беше приятна - няма слънце, но и мъглата я няма  hahaha
При нас се получи като в женските колективи синхронизация - аз пък утре ще ходя рано-рано да се подстригвам и боядисвам, че после сме и на детско парти - да съм джиджана  Joy Сега остана да си синхронизираме и месечните цикли  Joy Joy Joy
Лус завиждам ти за Рио-2. Гледали сме първия и много ни хареса. Ще можем да ходим на кино аз като придобия увереност да карам с детето, иначе зависим от мм и става почти невъзможно   #Cussing out Мразя да съм зависима!
Стади вече ще имате зъбата усмивка  Mr. Green Честито!   bouquet
Джейми - защо не я качиш в албумчето? Обичам цирк и други детски забавления, та ползвам детето за алиби аз да се забавлявам  hahaha, но билетите за възрастен са....
На Креми сина е супер популярен  hahaha hahaha hahaha   bouquet  bouquet  bouquet Да са ти живи и здрави дечицата, ама кажи на момчето колко феннки има/няма да казваш възрастта  hahaha / Възпитаваш мъж-мечта   bouquet
Днес ще пълня чушки с кайма и ориз и ще пека хляб, та да има и за утре  Joy

# 523
 Crossing Arms
Днес имам време ,навъртам се тук и няма с кого едно кафе да изпие човек .Другата седмица като съм на работа пак ще изписвате по 10-на страници .
Допивам си кафето и отивам да правя такива бисквити но без яйце , да видим колко сполучлива е рецептата.

# 524

Ха,добър ден!

Чантичката ... ммм че е целулитена..., то почти като моИто дупИ без дръжки... само, че моята е с  по-голяма вместимост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImbo #Silly
Ох,шА мА умориш! ...... Не мож мЪ мина на дупИ......Пардон - чанта ! тУЙ ТО!  Laughing hahaha

При нас се получи като в женските колективи синхронизация - аз пък утре ще ходя рано-рано да се подстригвам и боядисвам, че после сме и на детско парти - да съм джиджана  Joy Сега остана да си синхронизираме и месечните цикли  Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
 И аз съм на вълна боядисване.....Купих си боята вече.....сЯ да зема да сА наканя ще е добре.....ПоловинЪт ще ме вапца с баданарката и ...... Аз ще мина в групата на хубавите,че сЯ съм малко кат.....

Общи условия

Активация на акаунт