Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 252
  • 737
  •   1
Отговори
# 525

Днес имам време ,навъртам се тук и няма с кого едно кафе да изпие човек

Заповядааай......  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 526
Аз съм хубава вече. Красота неземна!:-)

# 527
TheNMaster блгодаря Simple Smile
Оф и аз съм за боядисване , а вчера се смях за на Калинка думите за бабите с 6 м студено къдрене , те моите къдрици са вече на почти година , сега се чудя дали да се накъдря пак или да си я оставя плява -права

# 528
  • при късмета
Ха добър ден,
гледям нашествието позатихна. Слава Богу, уф
Не лошо да синхронизираме и цикъла  hahaha водете се по мен, вече съм спокойна  Mr. Green
Ама казвайте де. Явно това е било та 4 дена да стоя на нокти и да изкупувам аптеките с тестове  Mr. Green
За боядисването ще почЕкеам, че трябва да си взема отпуска. И сама се справям, колкото и да им е чудно на някои хора, като кажа, ама отива цял ден. И къната на Вио от предишния път смятям да ползвам, хареса ми, не боя.
С обновена антивирусна съм вече и съм тук. Хортензия  Hug Честита прическа
Сутринта пазарувах и от обяд с компютъра се занимавам.
Сложила съм една мусака, че от сутринта съм я заготвила и чак сега й дойде реда. Като стане пак изчезвам, за шефа
Сеньора Смърфи, като се събуди да каже как е.
Мони, ти докъде я докара с оздравяването
Контеса и вие не разбрах оправихте ли се?
Мерси за кафетата  Hug гушки на всички

# 529
  • Fort Worth, TX
Мако, ти за твойта дължина поне 5 бои сигурно отиват?Аз слагам 2 на моята късичка прическа.
Много ме мързи.Сготвих тиквички с ориз.Станаха мозък.Две купи измотах. Mr. Green
Сашо гледа някво детско.Коцето е на зъбар.След малко ще го изкарвам за следобедна разходка.Дали да не му подремна. Mr. Green

# 530
  • София
Ето ме и мен!

Филмът е чудесен!!!

Честито на всички прически и боядисвания... Peace

Четох, четох... не мога да разбера защо се карат и се обиждат... не ме интересува, не участвам в такива неща...Който е слънчоглед или кактус... както виждате отпада от нашата тема автоматично... след 1-2 дена...

Купих едни самозалепващи тапети за банята... Ще сложа на прозореца, че ММ казва, че от отсрещния блок са ми виждат циците и той се вижда.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Аз му казвам, че аз от половин метър в огледалото не си забелязвам цицорите Laughing Laughing Laughing

И на 4 вратички ще залепим едни детски риби ooooh!, не мога да споря с този човек, побърква ме... Някога ще имам нещо, което сама ще го направя както аз си искам... сигурни в друг живот...

# 531
  • Germany
Здравейте Simple Smile
По добре съм днес, но сега пък малкото е хремаво  ooooh! Направо ми писна вече!
Правих кекс и след малко тръгваме към училището на големият на парти Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 532
  • София
Креми, все за Сашо и за Коцето, а другия хубавец? Той как се казва и какво прави. Помага ли на Коцето или той е "почиващ" човек вкъщи?

Мони, може би пролетна хрема?

Сеньора Смърфи
, готино е...

Аз пък в Украйна съм пани Люси  Joy Joy Joy

Мастърче, благодарско за кафе и други вкусотии Hug

# 533
  • Fort Worth, TX
Другия е Тони-Антоан.Той в момента е на село и помага на нашите да засадят 1 декар с картофи.Ще си дойде или тази вечер или утре.Той е любовчията и търсения от много мадами. Laughing
Той е много по-отговорен.Надраснал е възраста си във всяко едно отношение.За всичко може да се разчита на него.Тая дето ще го вземе дет се вика на - на оная работа ще си падне.
Коце е по-мързелив, затова му наливам в канчето. Mr. Green

# 534
... както виждате отпада от нашата тема автоматично... след 1-2 дена...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добре,че мен не ме сдъФкахте и изплюхте кат новичка в темата.....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тя,Марчони кат ми каза,че не приемате всеки в темата не повярвах,ама на! ...сЯ видях.....  Laughing

# 535
  • при късмета
Люси, не му се ядосвай. Ние като заправим нещо сме същите. Моя мъж всичко сам си прави, абсолютно всичко. Кола, тоци, електроуреди, че и мебели. И проектира и ги прави от материали. Без значение дали са от метал или дърво. Като искам нещо, обяснявам какво и го рисува като проектант, едно към едно с това което искам. Проблема идва, като започне да го прави. Променя си нещо в процеса на работа, защото така си му идва. Много се ядосвам понякога. Нищо, че ми харесва, като го направи. Ядосва ме, това, че не го е казал докато сме го мислили.
Какво е "пани"?
Креми с къната предишния път отидоха 3 кутии, тя е повече. Фризьори са ми отказвали боядисване. И сестра ми преди ме боядисваше и тя отказа по някое време. Викаше, като хвана един кичур и докато стигна до края, излизам от банята, отивай на фризьор  hahaha
И сама се справям, ама отива много време. А с къната се стои повече.
Коцето за някоя мацка, може да не го мързи, стига тормози детето  Laughing
Мони, дано малкия гоподмине
Мастър, как ще те сдъвчем бре. Досега не сме се държали така. Винаги сми посрещали любезно и се надяваме да останат момичетата. Даже сега така подходихме. Видя се обаче че случая е друг
Оф, заболя ме главата  ooooh!

# 536
  • София
Ма ко, в Украйна, Полша, Чехия... не знам има ли още някъде... към мъжете се обръщат "пан", в Украйна на жена казват "пани", на момиче "панночка"...

Мастърче, ние всички посрещнахме любезно, ама човекът трябва да иска да е с нас, когато има някакви "недоразумения" като на 1-2 април, те просто изчезват... сами по себе си... Писахме няколко души, че е подозрително..., а те са изчезнали веднага... Ако са били истински щяли да останат сред нас... И мен така за ме приели...

Пиша и в още един форум, та преди 7-8 години няколко месеца не са ми обръщали внимание в темата, едната направо ме побърка от нападки и обиди, ама после станахме първи дружки Peace

Креми, любовчия значи... Thinking, а момите не му ли помагат за картофите Wink

# 537
  • UK
Аз съм хубава вече. Красота неземна!:-)
Момичета   bouquet

блазе ти, пък за мен, не се намери място Rolling Eyes при моя фризъор Crossing Arms
аз пък несхванах за коя персина иде реч Crazy

# 538
  • при късмета
Коконче, за потребител Лиляна иде реч, тя не пише в нашата тема. Друга й е мъката. Коментираше се тема в клюкарника, за това, че от бгмама пуснали донос в ДАНС с/у бул-мама. Предявават претенции за копиране на сайта, бгмама била патентована(запазена) марка. Та Лиляна както тук, се изложила и там.
Нашествието тук от тролове, няма общо с коментираното снощи. Аз това разбрах

Отивам за шефа. Дано малко ми мине главата навън

# 539
  • София
Ми, добър ден пък!
Какво да правя се чудя, до Бау-бау /Баухаус ли беше, абе Бау-бау някакъв си /  ли да ходя или някъде другаде.. newsm78 . Изобщо не ми се стои вкъщи, ама ме и мързи, та ще видим.  newsm78 Или да отида на фризьо за една боя, че идват празници, хм??
Ма-ко да ми го пратиш твоя М, че имам малко работа, дали ще ме оправи  newsm78
Тази огромна коса как я боядисваш, наистина?? Сложно.
........
Добре,че мен не ме сдъФкахте и изплюхте кат новичка в темата.....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тя,Марчони кат ми каза,че не приемате всеки в темата не повярвах,ама на! ...сЯ видях.....  Laughing
Ами, не е точно така, то тези си бяха навлеци, а и защо изобщо влезнаха от какъв зор беше, това не ми стана ясно. Девойката с този арабски козунак направо ме хвърли У тъча.. Mr. Green
Смърфи да се прекръсти на .....сеньора Смърфи, много е готино.  Simple Smile , а Людачка на пани Люси...гот!
Кремено, мноО си гадна , само тормозиш хубавите момчета.  Simple Smile, а спри се малко.

Общи условия

Активация на акаунт