Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 251
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета
Ма-ко да ми го пратиш твоя М, че имам малко работа, дали ще ме оправи  newsm78

Снимка със СV изпратени на мейла и чакай отговор  Joy

# 541
  • София

Снимка със СV изпратени на мейла и чакай отговор  Joy
Joy Joy Joy Joy Чакам , дано да е тези дни, че ще приритам вече от зор.. Joy

# 542
  • София
 Joy Joy Joy
За какво на Марчето снимка... пращай натурО

# 543
  • Sofia
Брей... пак сте писали, писали...
Здравейте!  Grinning
Аз нали съм на козуначения фронт днес, пак... тя не стигнах до темата и...
Ще ви чета по някое друго време.
Ще си намажа една циганска филия, ще ми се хапва нещо малко и ще готвя измежду двата козунака. А и да квася и варя мляко имам, та те така...  Simple Smile
Даже нямам време да мисля... да кажа ей тъй, кат' Марчето "Сега мисля!"  Grinning

Гушки на всички ви!  Hug

# 544
  • Fort Worth, TX
 Mr. Green Mr. Green
Ти ли ще й го провериш СВ-то Sunglasses

# 545
# 546
  • UK
Ма ко  Hug
Лус Hug и аз искам такъв гИдИроб Joy

# 547
Ехо, добро ви утро! Събудих се с адско главоболие и пих на гладно едно хапче. От него пък ми се пригади силно... Боже, оправия няма. Днес започва вече да ми светва пред очите, но ще пазя леглото и днес. Утре се хвърлям в неравната битка с търсенето на яке. Ами това е, клинч ще е там, другарки. 15 градуса, ама те са като българските 15, а не като тропическите 15, където се разхождам по бос крак с пола и лека жилетка. Мдааа...
Вчера правих онази рецепта с червеното цвекло. Сложих 2/3 от посоченото масло и пак леко мазнееше. Иначе на вкус е много приятно. Моя е грешката, че не съм сварила много добре цвеклото и не го издълбах по-дълбоко. Ама каква цапаница стана с това цвекло, хем с ръкавици, торбички и т.н., ама много цапа.  ooooh!
Явно сме в пълна синхронизация, защото и аз рева с пълно гърло за фризьор, боя, маникюр и т.н. разкрасителни процедури. Laughing

Ма ко - ще може ли на ЛС какъв беше този трафик към темата ни, че ми е много любопитно.  Thinking

# 548
  • при късмета
Прибрахме се. Шефа нещо не е на кеф, умърлушен е, дано не се разболява пак  Praynig
Марче, ще му кажа, че го чака кореспонденция и да мисли за отговор.  Joy

Mr. Green Mr. Green
Ти ли ще й го провериш СВ-то Sunglasses
Той да не е малък  Laughing Аз нищо не му проверявам.
Смърфи, не съм сигурна. Не са ми отговаряли лично, а дали изобщо са направили каквото помолих също не знам. Предположения
Пак ще ме вдигнат от компа, че докато нямаше антивирусна не му пусках игри на шефа.
До после

# 549
Здравейте   bouquet
Прибрах малкия от училище и освен нарцисите са нацъфтяли ей тези растения

Джейми станаха ли бисквитките? Ако се харесваш с къдрава коса – смело я прави, че по-лесно се оформя ежедневно. Моята е тъничка и мека, точно като на бебе и слагам по един тон помада, че да задържи форма, а в мъглата и дъжда тук..... #Cussing out
Мастър  hahaha hahaha hahaha но въпреки катастрофата си стъканала кайвенце - мерси   bouquet
Хортензия честита прическа   bouquet
Ма ко с удоволствие се синхронизирам с теб  Joy исках с Тити, че е мнооооого млада, ама ме е страх, да не синхронизирам и второ с нея   rotfImbo rotfImao За твоята коса освен възхищение – други думи нямам!
Пани Лус сега от другия блок риби с цици ли ще гледат  newsm78 #Crazy
Мони оздравявайте бързо  Hug Как мина партито?
Кокона сменяй фризьора  hahaha /щото ще ти е трудно главата/  Joy Как са буболините?
Морена днес си се развихрила като хранителен комбинат   chef
Сеньора Смърфи   bouquet  Hug да ти минават тези досадни болести за простосмъртни вече - не ти подхождат на титлата  Hug Praynig Hug За якето си мислех - след като имат добра кожена индустрия би следвало да имат и добри кожени якета. Не знам дали в НЙ има вятър /по принцип при високи сгради има/, но след като казваш, че е и влажно - коженото яке си е супер.

# 550
Калинка, всичко си имат, само нямат мой размер, че съм едрогабаритна.  Laughing
Ама тук сеньора е съвсем нормално обръщение. Виж, ако започнат да ми викат доня или доктора ще съм се издигнала в йерарнията.  Wink

# 551
Смърфи кое ти подхожда повече - доня или дотора? Joy защото аз като се бъзикам с мм му казвам "сър Джон"/от вицовете/, а той ми отговаря на "милейди" rotfImbo Размера дето казват, че няма значение - ама мноооого бъркат  #2gunfire и на мен ми беше писнало в бг от дрехи за лилипути и обувки за японски крачета "лотос", ама тука малеееееее аз направо нося смешно малък размер  hahaha hahaha hahaha hahaha Дано намериш  Praynig Praynig Praynig иначе остава да купуваш в НЙ, че там са размер ОГРОМЕН  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 552
  • UK

Снимка със СV изпратени на мейла и чакай отговор  Joy
Joy Joy Joy Joy Чакам , дано да е тези дни, че ще приритам вече от зор.. Joy
Joy Joy Joy Joy
Абе Лейди Hug таз хубавата си главицЪ не я давам Naughty Crazy
Смърфи Hug освен, че цапа ( цвеклото) да знаеш, че и на "митницата"  Joy излиза в червено, да не се ошашкаш hahaha

# 553
  • София
Прибрахме се. Шефа нещо не е на кеф, умърлушен е, дано не се разболява пак  Praynig
Марче, ще му кажа, че го чака кореспонденция и да мисли за отговор.  Joy
............
До после
Чака го него, чака го, ако разбере и ще побегне веднага. Мислих да се уреждам, ама няма,` айде оставих го на теб.
Какво си правите , девойки прекрасни??  Hug
Моренка да дойде и да ни покаже последните красоти и вкусотии. Чакам да се наслаждавам.  Simple Smile
Нищо не правя, мотам се като муха без глава. Рупам ягоди, ама не защото са диетични, а защото са вкусни, вие да не би да си помислите нещо за детка,....не. То от скука , какво ли не вкарах вече в устата си... Joy Сега ще пия и едно кафе, а вие??

# 554
Марче веднага цъфвам за кафето

Кокона чи тъй де! гръмни фризьора и дай заявка за Коце на Креми, че то милото го затрупахме  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт