Домакини 35 / Великденски приготовления

• 30 243
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Fort Worth, TX
Трябва да записвам часове вече. Mr. GreenДнес ходи да боядисва някаква мацка.Тея дни и аз ще се наредя.Утре ще ме изправя.
Вие кви са тия кафета дето ги връткате?Моля ви се осъзнайте се.Поне по една бира отворете.
То всичко хубаво , но скоро ще трябва да се ръснем за профи сешоар.Има един, но не става с него да се работи.За една по-дълга коса си трябва сериозно издухване и като не е добър сешоара все едно нищо не се прави.

# 556
Коконче, знам за "митницата", ама първият за малко да се изтрелям в спешното... hahaha

Креми, доста зор ще види Коце с моята коса, ще му купите на детето каквото трябва, после пари ще вади с тези неща, няма как.  Peace

Ето ти и биричката, наздраве:

# 557
Ladybird_ подредих се в албумчето с двете мишки Simple Smile

А за косата 50/50 едни ми казват че ми е добре, други че с права съм по добре.Аз хубаво сутри слагам пяна оправям къдриците , ама за кого ли в 5ч.Отивам на работа връзвам и прибирам и като се развържа в 15 ч изобщо на коса не прилича и пак я връзвам Sad и така . Лятото докато не работех добре развявах къдрици ама през останалото време....
Бисквитките не стават , другата рецепта са доби тези на снимката ми с кафето които са, ама след 15 дни Simple Smile че и яйце имат. Сега ще си сваря нишестенце - най обикновенно и ще добавя от сместа за бисквитите -мед, овесени ядки сушени плодове и орехи .
Мъжа ми ми се разсърди в магазина половин час четох нишестетата, от там се прехвърлих на бисквитите и каза  утре сама да си ги чета не им се чакаше.
 Morena значи съм уцелила какво е К   Laughing

# 558
  • Fort Worth, TX
Да, да Смърфче.Ние доста неща сме накупили.Те му трябват за практиката в у-ще.Теб ако трябва да те суши със сегашния сешоар можеш да офтикясаш.Предполагам си забелязала как спират обикновенните като работят известно време.Само ти ме разбираш/Мара и Калина като ми се заподмятат с тея кафета по нощите. Mr. Green
Наздраве и на теб.То на теб ти е рано още де Laughing

# 559
Хайде наздраве. Аз изядох едно парче козунак с  плодово мляко и съм добре вече. Бебо заспа след цял ден плач и сръдни, ММ е наряд и съм се опнала с лаптопа на спалнята.

# 560
А, хич не ми е рано, тъкмо обедно време е, тамън за една биричка. Наздраве!
На моята коса и професионални сешоари са спирали.Simple Smile

Ех, Стади, кой като теб! Наслаждавай се! Hug

Джейми - както ти е удобно за косата, аз съм с къдрава, ама ме влудява и затова всяка седмица на фризьор да ме изправят. Като ми е права, много ми е по-лека и по-лесно. Peace

# 561
  • София
Айде, кафе, цигари - къде ми е коняка?

# 562
Лус носи сееееееееее

Креми - моята коса и с уста да я духат пак става  hahaha hahaha hahaha Ама не се сърди сега за кафенцето - при мен е 18,30 пък на Марче сега и почва вечерта, ама кафето си върви с конячето  Joy
Стади и аз ще се излягам

# 563
  • София
А, взимам... , Хенесито уважавам много, дори сега ще си сипя...

Отивам да се преобличам, стига ми да спасявам света Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 564
  • София
Готова съм за приказка...

# 565
  • Germany
Ние се прибрахме по рано от предвиденото, че заваля и загърмя и повечето си тръгнаха. Беше хубаво иначе. Децата пяха, танцуваха, правиха нещо като театър. После ядохме /бяха опънали маси в двора на училището/, побъбрихме /ние повече един с друг Simple Smile/, децата дивяха и така. Сега съм се опънала на дивана и си подкашлям. Тоя вирус направо ме разката...
За пани-то и аз бях пани Милена до миналата година. Сега съм фрау Simple Smile))

# 566
  • София
Е, голямо нещо - сеньора, пани, фрау... Joy Joy Joy

# 567
Аз съм си просто госпожа. Доскоро бях даже и госпоЙца. Фръц  Heart Eyes

# 568
  • UK
Айде, кафе, цигари - къде ми е коняка?

[/quote]А на мен млякото smile3506

# 569
  • Sofia
Джейми, познала си и двете К-та.  Grinning  Hug
Комат козунак специално за теб по случая!  Grinning 

И по поръчка на Марчето.  Grinning

Гроги съм, че си имах работа днес... ще си пусна Куинката малко и по някое врема ще зачезна да се хоризонтирам.

Общи условия

Активация на акаунт